Επιλογη και τοποθετηση ηχειων (κατοψη χωρου)

Απάντηση: Re: Επιλογη και τοποθετηση ηχειων (κατοψη χωρου)

http://www.freeimagehosting.net/uploads/4578d9fa8f.jpg
4578d9fa8f.jpg

ενα λιγο πιο αναλυτικο σχεδιο...

οι ερωτησεις μου..

1) μπορω να βαλω διπολα αναμεσα στο παραθυρο και τον πισω τοιχο (στην περοχη που ειναι 70 εκατοστα)?

Νομιζω οτι αν μπορεις να τα βαλεις απο την αλλη πλευρα του παραθυρου (δηλαδη προς το κεντρο) θα ειναι πιο σωστα

2) για τα μπροστινα και το κεντρικο λεω να παρω τις βασεις τους που μαζι με τα ηχεια που 8α ερχονται στα 93εκ απο το εδαφος και απο πανω 8σ ειναι η οθονη...καλα ειμαι? καλα δεν ειμαι, αλλα λεμε τωρα...

Και εγω θα σου προτεινα να παρεις τις βασεις τους. Εαν δεν σου κρυβουν την οθονη εισαι καλα.

3) τα δυο σαμπ ομως? μπορω να βαλω το ενα πισω απο την οθονη (μπροστα απο την πορτα που δεν ανοιγει..με πρασινο χρωμα) και το αλλο καπου στο κεντρο του δωματιου ή διπλα απο τις πολυθρονες?

ειμαι ενα κλικ πριν την αγορα...μια γνωμη ρε παιδια πριν κανω καμια πατατα...και τρεχω και δεν φτανω..

Σχετικα με τα σαμπ (αν και συμφωνω με τον Κωστα οτι 2 σαμπ ειναι υπερβολη) οι προτεινομενες θεσεις ειναι ή και τα δυο κατω και μπροστα απο το κεντρικο ή (ιδανικο κατα την γνωμη μου) διπλα στο αριστερο ηχειο το ενα και στο δεξι ηχειο το αλλο.

Οσο για τον 5007 συμφωνω με την επιλογη σου.