Επιλογή καναλιών για δημιουργία πακέτου NOVA

hdanca

Supreme Member
17 August 2012
3,061
Athens
Ίσως είναι μια αρχή για να δει κάποιος από τη ΝΟΒΑ ποια κανάλια ενδιαφέρουν τους συνδρομητές είτε τωρινούς,είτε υποψήφιους.Να μπορεί δηλαδή κάποιος να πληρώνει μόνο για αυτά που τον ενδιαφέρουν.Να δημιουργήσει το δικό του πακέτο.
Ξεκινάω με τη δική μου επιλογή.
1. Novasports 1,2,3,4,7.
2. Novacinema 1,2,3,4.
3. Fox,Fox Life,E!Entertainment.

Last edited:
Re: Επιλογή καναλιών για δημιουργία πακέτου NOVA.

Καλό θα ήταν να γράφουμε και μια τιμή μηνιαίας συνδρομής για τα κανάλια, πχ 5 κανάλια 5 , 10 κανάλια 10 κτλ
Όσο θα θέλαμε να είναι...

1. Novasports 1,2,3,4,7.
2. Discovery, animal planet, travel, national geographic, national geographic wild, history.

Τιμή μηνιαίας συνδρομής για 11 κανάλια, 11

Re: Επιλογή καναλιών για δημιουργία πακέτου NOVA.

Σωστή παρατήρηση,αλλά δε νομίζω να κοστολογούσε όλα ανεξαιρέτως τα κανάλια με την ίδια τιμή.Ίσως 1 ευρώ για τα κανάλια ντοκυμανταίρ και μουσικά,2 ευρώ για τα σπορ και τα σινεμά.Κάπως έτσι.

Θεωριτικά ναι δεν κοστολογούνται όλα τα ίδιο. Αλλά γενικά μάρεσε η ιδέα...

Last edited by a moderator:
κατα τη γνωμη μου τα πακετα μια χαρα δομημενα ειναι. οι τιμες ειναι το προβλημα.

Μία και μόνη αλλαγή χρειάζεται: Χωρισμό των αθλητικών σε πακέτο "Nova Μπάλα" (κατά το "Sky Calcio"), ώστε να πληρώνουν το "μάρμαρο" όσοι θέλουν να βλέπουν όλους τους αγώνες της Superleague. Στα κανονικά sport κανάλια να μεταδίδονται μόνο 2 αγώνες από Superleague. Ομοίως και για Champions League κτλ. Έτσι το full pack θα μπορούσε να πέσει στα 30 και παρακάτω ίσως ευρώ ενώ όποιος θέλει "ΟΛΗ ΤΗ ΜΠΑΛΑ" να τα σκάει επιπλέον χωρίς να επιβαρύνει τους υπόλοιπους. Επίσης, επιπλέον πακέτα του στυλ "Nova ΟΣΦΠ", "Nova ΠΑΟΚ" κτλ, με όλους τους αγώνες της ομάδας που διαλέγεις (εντός και εκτός έδρας) και αντίστοιχα να μοιράζονται και οι ομάδες τα δικαιώματα (όσο ποιο πολλοί συνδρομητές σε πακέτο ομάδας, τόσο περισσότερα χρήματα για την ομάδα).

Last edited:
η δικη μου αποψη ειναι οτι το σταρτ-πακετο εχει καλη τιμολογηση
θα επιθυμουσα μαζι με τα κινηματογραφικα και τα hd 30 ευρω
οσο για τους ποδοσφαιρικους αγωνες να επιλεγει καποιος οποιον αγωνα θελει λιγο πριν ξεκινησει με χρεωση 5 ευρω ανα αγωνα
με ολα τα υπολοιπα αθλητικα καναλια δωρεαν

Μία και μόνη αλλαγή χρειάζεται: Χωρισμό των αθλητικών σε πακέτο "Nova Μπάλα" (κατά το "Sky Calcio"), ώστε να πληρώνουν το "μάρμαρο" όσοι θέλουν να βλέπουν όλους τους αγώνες της Superleague. Στα κανονικά sport κανάλια να μεταδίδονται μόνο 2 αγώνες από Superleague. Ομοίως και για Champions League κτλ. Έτσι το full pack θα μπορούσε να πέσει στα 30 και παρακάτω ίσως ευρώ ενώ όποιος θέλει "ΟΛΗ ΤΗ ΜΠΑΛΑ" να τα σκάει επιπλέον χωρίς να επιβαρύνει τους υπόλοιπους. Επίσης, επιπλέον πακέτα του στυλ "Nova ΟΣΦΠ", "Nova ΠΑΟΚ" κτλ, με όλους τους αγώνες της ομάδας που διαλέγεις (εντός και εκτός έδρας) και αντίστοιχα να μοιράζονται και οι ομάδες τα δικαιώματα (όσο ποιο πολλοί συνδρομητές σε πακέτο ομάδας, τόσο περισσότερα χρήματα για την ομάδα).

Μπαχαλο.. Ασε που απο πλευρας νοβα δε συμφερει καθολου. Ειναι σα να παραγγελνεις σουβλακι χωρις κρεμμυδι και να λες μειωσε μου την τιμη. Και συ να ησουν δεν θα το το εκανες.

Το επομενο που θα ζητησουμε ειναι να ανοιγει το καναλι πριν το σουτ για το γκολ και ενα λεπτο μετα να κλεινει για να πληρωνει καποιος πιο λιγο.

Οι τιμες ειναι εκτος πραγματικοτητας και οχι τα πακετα.

Αυτο που προτεινεις εχει μια λογικη να γινεται μεσω streaming αφοραζεις τον αγωνα που θες και δες τον. Αλλα θα πληρωνεις 2-3 ευρω τον καθε αγωνα.

Το ζήτημα δεν είναι αν είναι καλά τα τωρινά πακέτα ή αν χρειάζονται μικροαλλαγές.Το ζήτημα είναι ότι πληρώνουν οι συνδρομητές -και μάλιστα πανάκριβα-ένα σωρό κανάλια που στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι άχρηστα.Υπάρχουν κανάλια-και μάλιστα η πλειοψηφία αυτών- τα οποία δεν τα παρακολουθεί ποτέ ο συνδρομητής.Ακόμα κι αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι εντάξει ή σχεδόν εντάξει τα τωρινά πακέτα,θα παρακολουθούν συγκεκριμένα μόνο κανάλια.Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα του άρθρου.Να υπάρχει δυνατότητα να αγοράζει ο συνδρομητής αυτά που θέλει ο ίδιος.

1. Novasports 1,2,3,4,7.

και ένα σχήμα τιμολόγησης 1-->3 , 2-->3 , 3-->2.5 , 4-->2 , 7-->1 σύνολο:11.5

Η δυνατότητα personalized πακέτου είναι θεμιτή και επιθυμητή.

Είναι τελείως παράλογο πάντως να αναμένει κάποιος ότι όλα τα κανάλια θα κοστίζουν εξίσου! Φυσικά, no problem, μικρό το κακό για μια χαλαρή συζήτηση σε ένα forum. Μόνο ως κακόγουστο αστείο θα γίνονταν αποδεκτό κάτι τέτοιο σε μια σύσκεψη για την τιμολόγηση των προϊόντων της εταιρείας. ;-)

Το ζήτημα δεν είναι αν είναι καλά τα τωρινά πακέτα ή αν χρειάζονται μικροαλλαγές.Το ζήτημα είναι ότι πληρώνουν οι συνδρομητές -και μάλιστα πανάκριβα-ένα σωρό κανάλια που στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι άχρηστα.Υπάρχουν κανάλια-και μάλιστα η πλειοψηφία αυτών- τα οποία δεν τα παρακολουθεί ποτέ ο συνδρομητής.Ακόμα κι αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι εντάξει ή σχεδόν εντάξει τα τωρινά πακέτα,θα παρακολουθούν συγκεκριμένα μόνο κανάλια.Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα του άρθρου.Να υπάρχει δυνατότητα να αγοράζει ο συνδρομητής αυτά που θέλει ο ίδιος.

διαφωνω λιγο... πχ εγω το mezzo δεν το παρακολουθω αλλα εχει τυχει στο zapping που κανω σε ολα τα καναλια να εχω παρακολουθησει κατι για κανα 20'. δλδ εννοω οτι δεν θα εδινα λεφτα εξτρα γιαυτο το καναλι αλλα καλο ειναι που υπαρχει.

παντως η νοβα παρολο που δεν λες οτι εχει συνολικα και πολλα καναλια γενικα εχει τα πιο γνωστα. δεν νομιζω πως εχει καποιο καναλι που να λες δεν αξιζει καθολου.

Το σκεφτηκατε καλα αυτο με το 2-3 το καναλι?
δηλαδη με 8 να καλυφθει το 90% της τηλεθεασης ολου του πακετου της νοβα, (σπορτς1+σπορτς2+σινεμα1),
οταν τα 2 επιγεια τα βρισκεις στην καλυτερη με 15 .

Τα δικαιωματα για το ποδοσφαιρο κοστισαν ακριβα και δεν βγαινει.

Με 2 μπορεις να επιλεξεις 1 αγωνα ή μια καινουρια ταινια, περιστασιακα. για τους συστηματικους τηλεθεατες (ποδοσφαιρο ή ταινιες) τα πακετα ειναι λογικα. Ειπαμε τα δικαιωματα κοστισαν ακριβα.

Το ότι τα βρίσκεις στην καλύτερη 15 δε σημαίνει ότι είναι και φυσιολογική τιμή.Εσύ το σκέφτηκες καλά ότι με 2 μπορείς να επιλέξεις 1 αγώνα?Δηλαδή για να δεις μόνο 10 αγώνες το μήνα θα πρέπει να δίνεις 20 ?Με αυτή τη λογική πολύ φτηνή είναι η ΝΟΒΑ τώρα.Όσο για τα δικαιώματα,μπορεί μεν να κόστισαν ακριβά στη ΝΟΒΑ,αλλά για δες πόσα πλήρωσαν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πακέτα και πόσο αντίστοιχα χρεώνουν τα πακέτα τους.Η σύγκριση τρομάζει!Ειδικά με το αγγλικό SKY.

υπηρχε πιο παλια η δυνατοτητα να βλεπεις 1 αγωνα μεσω live streaming και η χρεωση ηταν καπου εκει 2 ευρω ισως και πιο πολυ. εχεις δει ποτε ppv υπηρεσιες φθηνες? σαφως και δεν μπορει να δινει τα premium καναλια της με μονο 2 ευρω το μηνα.

εσυ δλδ αμα ειχες μαγαζι με ρουχα και το tshirt θα το εδινες 10 ευρω αλλα και το κουστουμι?

ποσους συνδρομητες εχει ο sky uk ομως?

παρολο αυτα πιστευω οτι η νοβα πρεπει να ρειξει το full pack στα 45 ευρω πχ με τα hd και στα 35 ευρω με τα hd για τους συνδρομητες forthnet.

Να πω την αλήθεια,δεν καταλαβαίνω τον παραλληλισμό με το μαγαζί.
Σίγουρα το SKY UK έχει κατ' αναλογία πολύ περισσότερους συνδρομητές.Όμως αντίστοιχα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και το βιοτικό επίπεδο των συνδρομητών.Δύσκολοι καιροί οικονομικά λόγω κρίσης για τη ΝΟΒΑ και γι αυτό πετσόκοψε τις παροχές προς τους συνδρομητές.Ας πούμε ότι είναι και φυσιολογικό.Δύσκολος όμως καιρός και για τους πελάτες οικονομικά.Ε δε θα έπρεπε αντίστοιχα να μειώσει και τα τιμολόγια?Το μόνο που κάνει είναι να μη σέβεται τους ενεργούς συνδρομητές,αρνούμενη να προσφέρει τα ίδια τιμολόγια με κάποιες -υποτυπώδεις κατά τη γνώμη μου-προσφορές που κάνει για νέους συνδρομητές.Γιατί?
Όσο για την τιμή του Full Pack που αναφέρεις,συμφωνώ.Ανταποκρίνεται οριακά στις παρεχόμενες υπηρεσίες.Εννοώ φυσικά τα 35 με τα HD για τους συνδρομητές Forthnet.

εννοω οτι ολα καναλια ειναι αλλα τα η καρδια ολου του πακετου ειναι ns1-2 nc1-2. αυατα τα καναλια δεν γινεται να τα τιμολογισεις ισα πχ με τα παιδικα ειτε τα doc..

Συμφωνώ.Την ίδια άποψη άλλωστε είχα εκφράσει κι εγώ σε προηγούμενο ποστ.

Θεωρω οτι τα 60 ευρω συμπεριλαμβανομενων και των hd ειναι πολυ καλη τιμη για το full πακετο nova+forthnet

Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι προκειμενου να γινει ανταγωνιστικη η Νova θα πρεπει να εχει ενα βασικο πακετο οπως στο Start Pack στα 10-12 ευρω και απο εκει και περα αναλογα με τα γουστα του καθενος π.χ εγω θελω Start Pack + NS1,NS2,Highlights και NC1 με τιμη 2 ευρω το καθενα και με το Full Pack στα 30 ευρω maximum,με αναβαθμιση των καναλιων σε HD οπως εχει ο ΟΤΕ με το History και το Travel χωρις τα επιπλεον 5 ευρω,επισης μια μαγκια του ΟΤΕ ειναι και οτι εχει βαλει και τα τοπικα ελληνικα καναλια...