Επιλογή καναλιών για δημιουργία πακέτου NOVA

Σιγά μην μας αφήσει να επιλέγουμε εμείς τι κανάλια θέλουμε γιατί όλοι θα πάρουμε NS1,NS2,NS3 και τα αντίστοιχα NC και θα πληρώνουμε 20 ευρώ τον μήνα..:p

Last edited by a moderator:
Εγω εχω βαρεθει να ειναι ολα μοιρασμενα και εχω ενα σωρο καλωδια για να δω μπαλα την στιγμη μαλιστα οι τηλεορασεις διαθετουν δορυφορικους δεκτες με καρτες αλλά ειναι άχρηστοι .
Θα προτιμουσα λοιπον μεσω ψηφιακων καναλιων να μ'ανοιγει η Νοβα να δω την ομαδα μου οποτε θέλω πληρώνοντας ενα ποσό 2-3 ευρω
και όποτε έχει κανα καλο ματσακι και δεν δουλευω π.χ. Μπαρτσελονα - Ρεαλ να πληρωνω στον Οτε και να βλεπω .
Βαρεθηκα δεκτες κεραιες και καλωδια .

ΤΙ λέτε; Τι λέτε; Εδώ δεν την ενδιαφέρει να πουλά άχρηστους δέκτες στους συνδρομητές της ή μάλλον δέκτες με περιορισμό στις λειτουργίες ή βλέπει όλους τους συνδρομητές ως εγκληματίες που μοιράζουν μόνο κάρτες, και για αυτό τους δένει στα χαζοκούτια που διαθέτει. Θα ενδιαφερθεί λοιπόν για τα γούστα μας; Για να συνέλθουμε λίγο.

Η Αγία πανάγαθη Nova στην πραγματικότητα είναι μία λυσσαλέα καχύποπτη επιχείρηση ξένων επενδυτών που μόνο για το δολάριο ενδιαφέρεται.
Όποια συζήτηση περιστρέφεται γύρω από "τι θέλουμε" είναι για να περνά η ώρα.

Κοίτα και και πέρυσι και φέτος πιάσανε ανθρώπους που κλέβανε. Και εσένα δεν θα σου άρεσε να σου κλέβουν το προϊόν σου. Και το πάντρεμα γι αυτό είναι.

Last edited by a moderator:
κάθε επιχείρηση καταρχήν σκέφτεται πως θα βγάλει λεφτά η ίδια. Από εκεί και περα οι υπηρεσίες που προσφέρει είτε επιλίγονται από κάποιους και τις αγοράζουν είτε όχι από άλλους και δε τις αγοράζουν. Από εκεί και πέρα το να έχω πάρει εγώ κατι και να το εκμεταλέυεσαι εσύ εν τη αγνοία μου αυτό είναι αλλουνού παπα ευαγγέλιο!