Επιλογη καρτας γραφικων για 3d ταινιες

madjim1984

New member
15 June 2011
29
Καλημερα σε ολους μια βοηθεια για οποιον γνωριζει εχω ενα htpc με τον A6 3650 και ειμαι ευχαριστημενος απο το 3d με το powerdvd12 γυριζει σε 3d και 24Ηz αυτοματα και απο εικονα πολυ καλη.
Τωρα ομως επεσε στα χερια μου ενας i7 2600 και θελω να αλλαξω τον Α6 με αυτον.Για την ενσωματωμενη του ι7 αν και παιζει bluray3d δεν εχω ακουσει καλα σχολια οποτε σκεφτομαι να παω σε ati 6450 ή nvidia gt610
Τι προτεινεται ποια ειναι καλυτερη?η nvidia γυριζει αυτοματα σε 3d και 24p?
Παιχνιδια δεν παιζω οποτε πιστευω να με καλυψουν για το 3d αυτες οι 2

Καλημερα

Νομιζω οτι καμια απο τις nvidia δεν γυριζει αυτοματα σε 3d πρεπει να το ορισεις απο την καρτα τουλαχιστον αυτο συμβαινει σ εμενα που εχω την 650τi

Καλημερα κι ευχαριστω για την απαντηση απο ποιοτητα στην αναπαραγωγη εισαι ικανολοιημενος?

Απάντηση: Re: Επιλογη καρτας γραφικων για 3d ταινιες

Καλημερα κι ευχαριστω για την απαντηση απο ποιοτητα στην αναπαραγωγη εισαι ικανολοιημενος?

Ναι δεν εχω κανενα προβλημα και πιστευω οτι και με μικροτερη απο αυτη θα ηταν το ιδιο.

Re: Απάντηση: Επιλογη καρτας γραφικων για 3d ταινιες

Καλημερα

Νομιζω οτι καμια απο τις nvidia δεν γυριζει αυτοματα σε 3d πρεπει να το ορισεις απο την καρτα τουλαχιστον αυτο συμβαινει σ εμενα που εχω την 650τi
Δεν το κατάλαβα τι εννοείς ?
gpu για 3d κάνει από 630gt και πάνω και από μεριά amd 6570 και πάνω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογη καρτας γραφικων για 3d ταινιες

Δεν το κατάλαβα τι εννοείς ?
gpu για 3d κάνει από 630gt και πάνω και από μεριά amd 6570 και πάνω

Kαλημερα

Εννοω οτι οταν εχεις υλικο 3d πας και ενεργοποιεις απο την καρτα την nvdia το 3d stereoscopic ωστε να κλειδωσει το μεσο προβολης σε 1080 24 fp ενω οταν θελεις κατι σε μη 3d πρεπει να το ξετικαρεις γιαυτο λεω οτι δεν γυρναει αυτοματα η καρτα .

Εγω που δοκίμασα με την 630gt lp ενεργοποίησα το κουτάκι 3d stereoscopic που λέει στο μενού, έκανα προβολή 3d με το pdvd12 3d αρχείο, έχω την 46es6340 αλλά το πρόγραμμα αυτόματα ενεργοποίησε το 3d στη τηλεόραση , με ποιο πρόγραμμα παρακολουθεις 3d ?

Απάντηση: Re: Επιλογη καρτας γραφικων για 3d ταινιες

Εγω που δοκίμασα με την 630gt lp ενεργοποίησα το κουτάκι 3d stereoscopic που λέει στο μενού, έκανα προβολή 3d με το pdvd12 3d αρχείο, έχω την 46es6340 αλλά το πρόγραμμα αυτόματα ενεργοποίησε το 3d στη τηλεόραση , με ποιο πρόγραμμα παρακολουθεις 3d ?

Σωστα ετσι γινεται.
Προς το παρον με pdvd11 & TMT5

Με την amd ποιο απλούστερα τα πράγματα, μπορείς να δεις 3d και με το bino πατώντας το OpenGL .....