επιλογη κιτ προ

takis

Supreme Member
11 August 2006
3,811
--------------------
Είσαι σε καλό δρόμο. Το πρώτο φαίνεται ποιο ενδιαφέρον( εξ όψεως)
Πάντως δεν είναι και τρομερά δύσκολο να φτιάξεις ένα λαμπατο από το 0 και να μην πάρεις το κιτ. Τα κυκλώματα τους είναι απλά και δεν θέλουν ούτε πλακέτα. Δεν θα έχει βέβαια αυτό το volume αλλά θα είναι 100% δημιούργημα σου.

ναι σιγουρα παιζει και αυτο απλα ψαχνωντας επεσα επανω τους τωρα για το ml δεν πρεπει να υπαρχει σαν αυθεντικος προ πρεπει να ειναι ο προ που εχει μεσα ενας παλιος ml ολοκληρωμενως και αυτο δεν μου αρεσει και πολυ

Πάντως εάν νομίζεις ότι μπορείς να πιάσεις κολλητήρι τρυπάνια και αλλά εργαλεία και ότι μπορείς(ή θέλεις) να μεταφέρεις ένα σχέδιο σε πραγματικές συνδέσεις τότε υπάρχουν πολλά σχέδια και θα έχεις και από εδώ μέσα πολύ βοήθεια στο να φτιάξεις κάτι από την αρχή το οποίο θα είναι και δοκιμασμένο. Άσε που μετά the sky is the limit…..

απο κολλητηρι δεν παιζει προβλημα ηλεκτρονικος ειμαι και μεχρι τωρα επαιζα με pass aleph 1.7 diy απλα ειπα να αλλαξω ουτε και μετα υπολοιπα εργαλεια παιζει θεμα μιας και το κουτι εγω το ειχα κανει οποτε αν παιζει καποιο καλο σχεδιο ευπροσδεκτο

υπαρχει και μονο του με πολυ λιγα χρηματα σαν μηχανημα τι λεει το ξερεις ;

Όχι δε το ξέρω και γενικά δεν έχω εμπειρία γα να σε βοηθήσω στο συγκεκριμένο.
Απλά σημειώνω ότι θα βρεις σχετικές αναφορές για kit jadis/clones στο Net. Για τον ίδιο πρέπει να λένε και εδώ http://www.audioasylum.com/forums/tubediy/messages/17/170569.html

απο κολλητηρι δεν παιζει προβλημα ηλεκτρονικος ειμαι και μεχρι τωρα επαιζα με pass aleph 1.7 diy απλα ειπα να αλλαξω ουτε και μετα υπολοιπα εργαλεια παιζει θεμα μιας και το κουτι εγω το ειχα κανει οποτε αν παιζει καποιο καλο σχεδιο ευπροσδεκτο

Mu follower 6N23. Search for <Dynaco Pas 4>

Μια καλή περίπτωση για diy είναι διακόπτης εισόδων – ποτενσιόμετρο alps και srpp σαν στάδιο ενίσχυσης. Απλό και πολύ καλό. Αν θες λεπτομέρειες στείλε πμ να σου δώσω σχέδια και πληροφορίες για το τι και πως.