επιλογη 'ΚΛΑΣΗΣ"ενισχυτη..

alfa156

New member
7 December 2007
34
ειμαι σε ενα πολυ μεγαλο δειλημα....να επιλεξω αυτον τον ενισχυτη που ειναι κλαση "Β"
http://www.thomann.de/gr/qsc_gx_5.htm

η εναν της koda που εχει ερθει τωρα και ειναι στα ιδια watt κλαση "H' και βγαει και εξοδο για να ενωσω και αλλον ενισχυτη αν θελω,και εχει και επιλογη ευαισθησιας εισοδου..
τελικα αυτο με τις κλασεις παιζει ρολο στην επιλογη ,μου για ενισχυτη η ειναι εμπορικα κολπα?

η εναν της koda που εχει ερθει τωρα και ειναι στα ιδια watt κλαση "H'

Υπάρχει τέτοιο πράγμα;
Τόσο μεγάλη ανάγκη έχεις τα πολλά watt; Μήπως να έβλεπες κάτι μπέρια που κυκλοφορούν εδώ οι χρήστες πέρα δώθε σαν κομποσκοίνια;

Υπάρχει τέτοιο πράγμα;
Τόσο μεγάλη ανάγκη έχεις τα πολλά watt; Μήπως να έβλεπες κάτι μπέρια που κυκλοφορούν εδώ οι χρήστες πέρα δώθε σαν κομποσκοίνια;
κοιτα να δεις επειδη συνηθως παιζω με εναν ενισχυτη παντα θελω να εχω επαρκεια ισχυος ωστε να μην ζοριζω το μηχανημα...
ναι οντως υπαρχει...εκει που ειμουνα ετοιμος να παραγγελω τον qsc πηγα μεχρι την αντιπροωπεια για αλλη δουλεια και ειδα αυτον τον Koda στο προσπεκτους του οκτομβριος 2008 και επαθα πλακα με αυτα που κανει τουλαχιτον στα χαρτια.
και στα ιδια λεφτα .
ειναι ιδια βατ ,με παλμοτροφοδοτικο,βγαζει εξοδο για να ενωθει και αλλος ενισχυτης,αυτο ηθελα να ξερα ειναι απλος παραληλισμος της εισοδου ,η εχει κυκλωμα ωστε να βγαλει την εξοδο για να οδηγηθει και αλλος ενισχυτης?

Αν δεν τον ακούσεις μην προχωρήσεις σε αγορά. Κυκλοφορούν πολλές μούφες.

Τώρα για την έξοδο, υποθέτω είναι pre out για να συνδέσεις και άλλον ενισχυτή επάνω οπότε να έχεις 2 ζευγάρια ηχεία για κάθε κανάλι ή πολυενίσχυση; Δεν είμαι σίγουρος...