Επιλογή media player

Status
Not open for further replies.

achillesgk

AVClub Addicted Member
19 September 2009
1,619
Είμαι κάτοχος ενός WD HD TV και του egreat M31 B. Τώρα τελευταία μου κάνουν κάποια κολπάκια κ δεν παίζουν ταινίες ακόμη κ σε 720p (dts), ενώ την ίδια ταινία σε 1080p την παίζουν κανονικά. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για media player αυτή τη στιγμή?

Είμαι κάτοχος ενός WD HD TV και του egreat M31 B. Τώρα τελευταία μου κάνουν κάποια κολπάκια κ δεν παίζουν ταινίες ακόμη κ σε 720p (dts), ενώ την ίδια ταινία σε 1080p την παίζουν κανονικά. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για media player αυτή τη στιγμή?
Σε αυτή την κατηγορία Xtreamer.

Εγώ θα πρότεινα το WD TV Live για την καλύτερη ποιότητα εικόνας και επειδή είναι πιο οικομομικό.
Θα πρότεινα Xtreamer άν θέλεις να κάνεις ασύρματο δίκτυο ή να βάλεις εσωτερικό σκληρό δίσκο.Ακόμα θα το πρότεινα και για το μενού του.

Ευχαριστώ, δεν με ενδιαφερει τόσο το δίκτυο όσο η απροβλημάτιστη αναπαραγωγή ταινιών.

Aλλη μια θετικη ψηφος στο live :2thumb22sup:

+1000 στο wd.Ειδικά τώρα που έπεσε ακόμα περισσότερο η τιμή.

Το Hitech δεν φημίζεται γενικώς για την αξιοπιστία του (Ευτυχώς που δεν υπάρχει Sony Media Player θα του έδινε 10 σε όλα )

Εγω θα σου πρότεινα WD TV Live ως πιο οικονομικό αλλα αν θές να δώσεις περισσότερα πάρε το Xtreamer Pro ως πιο futureproof

Σήμερα δοκίμασα τις ταινίες που δεν μου έπαιζαν καλά στο wd hd tv στο wd live tv ενός φίλου. Tα ίδια σπασίματα σε ταινίες που δεν έπαιζαν καλά στο δικό μου καθώς και επιπλέον κ σε άλλες που στο δικό μου έπαιζαν καλά.. Η εξήγηση ίσως να είναι ότι το δικό μου φοράει διαφορετικό firmware (homemade) ενώ το live φορούσε το τελευταίο Original. Πάντως απογοητεύτηκα.

Status
Not open for further replies.