Επιλογή Mediaplayer Dune H1 or Mede8er 500x2

Tα 184 ευρώ είναι όντως πολύ ελκυστική και το σκέφτομαι για τώρα που μετακομίζω και θα πάει το egreat στην κρεββατοκάμαρα. Θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει με το εξής; Για να δω άμα το έχω καταλάβει σωστά. Το dune H1 είναι στην ουσία το ίδιο μηχανάκι με τον popcorn hour A-210 αλλά πιο άσχημο (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..) και χωρίς illuminated remote control, σωστά?

Κάπως ετσι.Εγω θα το προτιμουσα παντως απο το Α210.
Δες και την τιμη του Β1 , δεν ειναι κακο να εχεις ενα drive για τα δισκακια σου και τα blu ray ...

xaxaxax Εγώ το Α-210 είχα για άσχημο και προτίμησα το Η1.
Δεν είναι το ίδιο αλλά κάνουν ακριβός την ίδια δουλεία.
Και δεν είναι 184 αλλά 207 (να μην ξεχνάμε και τα μεταφορικά)

Κάπως ετσι.Εγω θα το προτιμουσα παντως απο το Α210.
Δες και την τιμη του Β1 , δεν ειναι κακο να εχεις ενα drive για τα δισκακια σου και τα blu ray ...

Το B1 είναι το ίδιο με το Α1 αλλά με Bluray drive, σωστά? Για BR drive είμαι καλυμμένος γιατί έχω το PS3.

xaxaxax Εγώ το Α-210 είχα για άσχημο και προτίμησα το Η1.
Δεν είναι το ίδιο αλλά κάνουν ακριβός την ίδια δουλεία.
Και δεν είναι 184 αλλά 207 (να μην ξεχνάμε και τα μεταφορικά)

Εμφανισιακά προτιμώ το popcorn γιατί είναι μακρόστενο και ταιριάζει καλύτερα στις υπόλοιπες συσκευές μου η οποιες θα μπούνε μάλλον σε τέτοια βάση, σε αντίθεση με το dune που είναι στενόμακρο..
Επίσης, έχοντας δουλέψει το A-210 ενός φίλου, έχω διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το πόσο πρακτικό είναι ένα illuminated remote control, ειδικά όταν βλέπεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (πανί)

μεταξυ dune - med δεν το συζηταμε , dune με κλειστα ματια
τωρα περι ομορφιας popcorn ειναι υποκειμενικα τα πραγματα , αλλα περι βασιλικου player το ποπκορν καθεται στον θρονο.
Υ.Γ παιδια κανω αποτοξινωση περι τεχνολογιας , εκτος απο μια φωτογραφικη που πηρα σημερα :p (για αυτο χαθηκα).Επιστρεφω στο καλυτερο FORUM EVER μετα τις διακοπες