ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΑΣ TV.LCD VS PLASMA

mitsoschios1

New member
10 January 2011
33
Γεια σας ρε τσακαλια.Ειμαι νεος στο club και θα ηθελα τα "φωτα σας" στο χιλιο-ειπομενο θεμα επιλογης αναμεσε σε lcd και plasma tv.Η αποσταση θεασης ειναι 2,8m.Χωρος υπαρχει απλετος.Το "μενου" θα περιλαμβανει λιγο απο ολα(ταινιες dvd-blue ray,PS3 και τα κλασικα καναλια tv με μελλοντικη τοποθετηση nova,ισως και συνδεση με pc).Το πορτοφολι φτανει μεχρι τα 700 .Eχω διαβασει μερικα πραγματα και ομολογω οτι δε περιμενα οτι οι plasma εχουν φθασει σε τοσο υψηλα επιπεδα.Εχω κατα νου τα εξεις μοντελα:Philips 47PFL3605HκαιPanasonic VIERA ΤΧ-P42G20.Καπου ειχα διαβασει οτι το s20 το εβγαζε και σε 46",αλλα δε το εχω βρει πουθενα διαθεσιμο.Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα ολους για καθε γνωμη.

Οι δυο που εχεις στα υποψην εχουν τοση σχεση σε εικονα οση εχουν σε οδικη συμπεριφορα η BMW X3 με το LADA Niva.

προφανώς εννοείς lada niva την philips. την είδα σε ένα φίλο και ενω αρχικά ενθουσιάστηκα με τη τιμή της μου φάνηκε ενα παραθυρο που πετάει φως.

Για τη philips μπορω να πω οτι μου κεντρισε το ενδιαφερον η τιμη-μεγεθος,αλλα μαλλον οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος...Η LG ειναι lcd?Σε plasma καμια προταση?Το πιο καλο ξερω οτι θα ηταν να μπορω να δω απο κοντα τις tv αλλα επειδη μενω Χιο οι επιλογες σε καταστηματα ειναι περιορισμενες.

Δημήτρη συντοπίτη , μιλάς με κάτοχο της G20 50'' οπότε αν ενδιαφέρεσαι να την τεστάρεις απο κοντά Pm me.

Φιλε dfoyst ωραιες οι προτασεις σου.Μαλλον με βλεπω για plasma.Λιγη υπομονη βεβαια μπορω να κανω ακομα μηπως και δω καμια καλυτερη προσφορα.