Επιλογή πακέτου δορυφορικής

sotiriadisc

Senior Member
23 February 2007
414
παιδια καλησπέρα,
εχω φορτνετ + σταρτ πακ και την παρασκευη που μας περασε ακυρωσα τον ραντεβου για να παω στον οΤΕ με την τιβι μαζι ... ακυρωσα τον τεχνικο που ηρθε οχι ακομα την αιτηση μεταφορασ απο φορθνετ ... τελικα αξίζει η οτετιβι ? αθλητικα δεν βλεπω και εργα /σειρες κατεβαζω ... ειπα 32 στην αρχη καλα ειναι (6 μηνες) μετα ομως θα ειναι 38+20 το τιβι 58(για 6 μηνες) και η φορθνετ εβγαλε τωρα 28 τον μηνα+7 το σταρτ πακ = 5 τα ειτσντι = 40 και ολα μεσα ... τι λετε τελικα? και εαν βγαλει και πακετο 3πλαι τωτε ακομα καλυτερα σε τιμη θα ειναι λογικα .. τι λετε εκανα καλα που εστω και τελευταια στιγμη δεν πηγα οτε? την αλλαγη τηην ηθελα γιατι εχει πολλα HD ο οτε και για κανενα αλλο λογο μια που πηρα νεα τηλεωραση πριν απο 1 μηνα

Γιατί θες να βάλεις δορυφορική αφού δεν βλέπεις αθλητικά και ταινίες/ σειρές κατεβάζεις?
Εκτός αν δεν πιάνεις τα επίγεια κανάλια.

Last edited by a moderator:
κοιτα , βλεπω τα history εγω, η γυναικα fox και Ε και το παιδι τα παιδικα για αυτο και το start pack μου κανει μια χαρα ... απλα στον οτε αυτα ειναι τα πιο πολλα σε HD και για αυτο ελεγα να αλλαξω

Κατάλαβα. Λογικά σε αυτή την περίπτωση σε βολεύει σαν τιμή forthnet με NOVA, π.χ. αυτό με τα 34,90/μήνα με 2playEconomy+Start pack.
Mπορείς βέβαια να βάλεις και HOL με ΟΤΕ ΤV Family Pack με τα ίδια λεφτά(ειδικά αν είσαι συνδρομητής Vodafone)..

Aυτό με την προυπόθεση ότι θες ΜΟΝΟ documentaries,fox και παιδικά.
Σε αυτά,οι HD versions σαν περιεχόμενο είναι πολλές φορές χειρότερες από τις SD, οπότε μην σε πολυνοιάζει το HD για αυτά τα κανάλια.

Δικό μου λάθος σόρρυ. Πριν που το διάβασα για κάποιον ανεξήγητο λόγο μου φάνηκε δυσνόητο.

Πάντως αρκετά κανάλια με ντοκυμαντέρ έχουν καλύτερο πρόγραμμα στην SD version από την HD.
Παράδειγμα το National Geographic.

καλυτερο προγραμμα αλλα οχι καλυτερη εικονα ...

τωρα αυτο που λεει ο φιλος με HOL δεν το ειχα σκεφτει , θα το κοιταξω ομως ... βασικα καποια καναλια που εχει σαν sd η nova τα εχει σε HD ο οτε (history,travel, nickelodeon) και για αυτο ελεγα να αλλαξω αν και δεν εχω καμια τεραστια τιβι (40" ειναι) αλλα εαν μπορω και ικονομικα ειναι συμφερων γιατι να μην το κανω?

γιατι κατα τη γνωμη μου θα χασεις το nat geo και το Ε

το E το χανω και η γυναικα μου εχει γρινιαξει αρκετα :)
nat geo εχει και ο οτε νομιζω αλλα δεν ξερω εαν ειναι το ιδιο

Δικό μου λάθος σόρρυ. Πριν που το διάβασα για κάποιον ανεξήγητο λόγο μου φάνηκε δυσνόητο.
Ελειπε ενα κομμα (,) και φανηκε δυσνοητο.

παιδια καλησπέρα,
εχω φορτνετ + σταρτ πακ και την παρασκευη που μας περασε ακυρωσα τον ραντεβου για να παω στον οΤΕ με την τιβι μαζι ... ακυρωσα τον τεχνικο που ηρθε οχι ακομα την αιτηση μεταφορασ απο φορθνετ ... τελικα αξίζει η οτετιβι ? αθλητικα δεν βλεπω και εργα /σειρες κατεβαζω ... ειπα 32 στην αρχη καλα ειναι (6 μηνες) μετα ομως θα ειναι 38+20 το τιβι 58(για 6 μηνες) και η φορθνετ εβγαλε τωρα 28 τον μηνα+7 το σταρτ πακ = 5 τα ειτσντι = 40 και ολα μεσα ... τι λετε τελικα? και εαν βγαλει και πακετο 3πλαι τωτε ακομα καλυτερα σε τιμη θα ειναι λογικα .. τι λετε εκανα καλα που εστω και τελευταια στιγμη δεν πηγα οτε? την αλλαγη τηην ηθελα γιατι εχει πολλα HD ο οτε και για κανενα αλλο λογο μια που πηρα νεα τηλεωραση πριν απο 1 μηνα

Αγαπητε,

Διαφωνώ κάθετα με την τοποθέτηση σου.
Πολυ καλύτερο το πακέτο ΟΤΕ TV. Ασε που στη nova, δεν έβλεπες και τίποτα....

Απο εκει και πέρα, δεν νομίζω ότι ψάχνεις γνώμες, απλά ψάχνεις κάποιους να υποστηρίξουν την επιλογή που ήδη έχεις πάρει. Ποιο το νόημα λοιπόν;;

Αντί του Ε θα έχεις tlc και style tv(που παίζει πολλές εκπομπές του Ε και μάλιστα νεότερες σεζόν) και μάλιστα το tlc είναι πολύ καλύτερο.
Άσε που μπορεί ο ΟΤΕ να κάνει καμιά τρέλα και να βάλει κανένα Ε HD στο ξαφνικό.
Επίσης στον ΟΤΕ παίρνεις καλύτερο δέκτη.
Σε hd tv και να μην την ταίζεις hd είναι σαν να ξαπλώνει δίπλα σου η μόνικα και εσύ να της ζητάς να παίξετε σκάκι.
(είπα να μην ξαναγράψω αν μου σβηστεί μήνυμα αλλά δεν μπορώ να μην βοηθήσω).

Αγαπητε,

Διαφωνώ κάθετα με την τοποθέτηση σου.
Πολυ καλύτερο το πακέτο ΟΤΕ TV. Ασε που στη nova, δεν έβλεπες και τίποτα....

Απο εκει και πέρα, δεν νομίζω ότι ψάχνεις γνώμες, απλά ψάχνεις κάποιους να υποστηρίξουν την επιλογή που ήδη έχεις πάρει. Ποιο το νόημα λοιπόν;;

καλημέρα,
απο nova αυτα που βλεπω με καλυπτουν απλα στον οτε λεο επειδη ειναι πολλα τα hd μηπως ειναι ποιο καλα .. απλα επειδι οικονομικα ειναι αρκετα ποιο ακριβα ο οτε για αυτο εχω δευτερες σπεψεις ... η forthnet κανει (28(double play)+7(startpack)+5(hd)*12=480euro και ο ΟΤΕ κανει (ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα 6*31,8+6*36,8+20*6(οτε tv)+1,8*12(αναγνωρηση κλησης)=190,8+220,8+120+21,6=553 +35 (μεταφορα γραμμης) = 590 ολα μαζι δηλαδη 110 ευρω τον χρονο οποτε 10 ευρω ποιο πανω τον μηνα αλλα δεν εχει καθολου κλησεις προς κινητα οποτε βαλε και ενα ακομα 5ευρο δηλαδη 15 ευρω τον μηνα ...

Επιλογη δορυφορικού πακετου

Μπηκα σε διαφορα threads για να μην ανοιγω άλλο αλλά τα περισότερα ήταν για θέματα ποδοσφαίρου.Εγω ενδιαφερομαι να μαθω πιο ειναι το καλυτερο ''πακετο'' (οτε,νοβα,χολ) για να βλέπω ταινιες και ντοκιμαντερ δορυφορικα μιας και δεν εχω καλη ταχυτητα(τα ντοκιμαντερ εχουν υποτιτλους?).Πανω κατω απ οτι ειδα κοστιζουν γυρω στα 25-30 ευρω τωρα δεν ξερω ποσο παει ο εξοπλισμος!

Re: Επιλογη δορυφορικού πακετου

Μπες στη σελίδα του otetv και κοίτα τα πακέτα. Εγώ αυτό θα σου πρότεινα. Αν είσαι και συνδρομητής ΟΤΕ, θα το πάρεις και σε χαμηλότερη τιμή.

Μετά πας σε Nova Cinema Pack, αλλά συμφέρει αν το συνδυάσεις με ίντερνετ και τηλέφωνο. HOL μην πλησιάσεις. Έχει βάλει ένα φίλος μου και έχει μπλέξει (φτωχό περιεχόμενο και αρκετά τεχνικά προβλήματα).

Last edited:

Δεν εχω φιλε μου σταθερο και ιντερνετ παιρνω απ το πατρικο μου απ τον απο κατω οροφο γι αυτο ψαχνω κατι δορυφορικο,τοσο χαλια η χολ? προς νοβα τεινω

Προς το παρόν καλύτερες ταινίες (δεν μιλάω για on demand αλλά για κανονικό πρόγραμμα) έχει η NOVA αλλά και ο ΟΤΕ βελτιώθηκε πολύ και αν συνεχίσει να κάνει συμφωνίες με τα στούντιο μπορεί στο επόμενο εξάμηνο τα πράγματα να αντιστραφούν. Οπότε αν πας στην NOVA υπέγραψε το μικρότερο δυνατό συμβόλαιο.

Απάντηση: Επιλογη δορυφορικού πακετου

Για να σου βγει οικονομικά η Νόβα, μόνο αν συνδυαστεί με forthnet.Αλλιώς θες 52 ευρώ τον μήνα για το cinema pack.Στον otetv το cinema pack κοστίζει 23 περίπου, αν δεν είσαι συνδρομητής ΟΤΕ.
Επιγραμματικά:

Στα ντοκιμαντέρ έχουν σχεδόν τα ίδια κανάλια εκτός 2 διαφορών:Η Νόβα έχει τα national geographic & animal planet που δεν τα έχει ο otetv.O otetv έχει το discovery science & ID discovery που δεν τα έχει η Νόβα.

Στο cinema κομμάτι η Νόβα έχει ποιο πρόσφατες ταινίες από Hollywood.Ο otetv έχει περισσότερο Ευρωπαίκό κινηματογράφο και από Hollywood παλαιότερες ταινίες.

Η Νόβα έχει γνωστές Αμερικάνικες σειρές και ο otetv κάποιες σειρές του Αγγλικού BBC.