Επιλογή πακέτου δορυφορικής

Re: Επιλογη δορυφορικού πακετου

Για μενα πιο καλα νοβα νομιζω αλλα εχει κ η τιμη διαφορα μεγαλη!πηρα στον οτε και μοθ ειπαν 23ευρω ειναι +100 πιατο και συνδεση,αλλιως αμα εχω πιατο 50ευρω συνδεση,για να την κανω μονος μου λιγο δυσκολο!θα παρω και νοβα να δω τι θα μου πουν αλλα για 50αρικο το μηνα δεν τα δινω δυστιχως

Αν το πατρικό σου εχει τηλέφωνο ΟΤΕ, πες στους δικούς σου να κάνουν αυτοί αίτηση για OteTV, ώστε να πάρεις και την έκπτωση. Και μετά παίρνεις εσύ τον αποκωδικοποιητη σπίτι σου.

Επειδη και εγω ειμαι των ντοκυμαντερ.θα σου προτεινω νοβα. επειδη εχει το National που εχει πολυ ωραια ντοκυμαντερ. Tα discovery id και science του οτε tv δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. Επισης τωρα μπορεις να παρεις την προσφορα με τα 29 ευρω 3play που εχει η nova

hol εχουμε στο πατρικο μας και ειναι κ μες στο συμβολαιο ακομα οποτε δυσκολο!αχχ και του οτε απ οτι διαβασα πιο πριν δεν λενε πολλα ουτε οι ταινιες ουτε τα ντοκιμαντερ σε σχεση με τη νοβα..δεν ξερω τι να κανω :\

στο εξοχικό μου έχω οτε και πληρώνω 16 ευρώ το 2μηνο. έστειλα μήνυμα στο site του οτε και ρώτησα αν μπορώ να πάρω το ote tv με μισή τιμή. αν δεχτούνε προβλέπετε να βάλω.