Επιλογή πανιού για DLA-X7

gkgeorgi

New member
14 January 2009
5
Παιδιά καλησπέρα,
Αφού αγόρασα τον JVC DLA-X7 και το Panasonic DMP-BDT300 και βρίσκονται ακόμα στα κουτιά, έχω κολλήσει με την επιλογή πανιού. Επειδή ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα και για 3D προβολές, θα πρέπει να πάω σε πανί με gain 1.8 ή περισσότερο για να κερδίσω σε φωτεινότητα? Ο προβολέας θα τοποθετηθεί στα 5 περίπου μέτρα και η απόσταση θέασης θα είναι στα 3.5 μέτρα. Σημειωτέον ότι η επιλογή θα πρέπει να γίνει ανάμεσα σε ηλεκτρικές με εντατήρες στις 92 ίντσες και στα 1500-1800 ευρώ. Επιπλέον θα πρέπει να τις φέρνει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα, γιατί από ό,τι είδα δεν είναι όλες οι μάρκες διαθέσιμες. Τέλος, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ο προβολέας θα πρέπει να τοποθετηθεί στα 20 cm από το ταβάνι ή με προέκταση της βάσης στα 60-80 cm – επηρεάζεται η εικόνα κατά κάποιο τρόπο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

http://www.perfectimage.gr/
Ο Μανωλης Καστρουνης μπορεί να βγάλει λαγούς απ´ το καπέλο με τα μηχανηματα που έχεις και φυσικά να σε βοηθήσει να βρεις την κατάλληλη οθόνη για τον προβολεα και το χώρο σου.
Δεν κάνω διαφήμιση απλά έχω δει τη χαώδη διαφορα με τα ίδια μου τα ματια. Είδα δουλειές του στην Αθήνα και τον κουβαλησα Κρητη να μου σεταρει χώρο και μηχανηματα.
Είναι μέλος του φόρουμ και θα σε βεβαιωσουν και άλλοι για του λόγου μου το αληθές. Είναι κρίμα να έχεις δώσει τόσα λεφτά και να μην παίρνεις το 100%...Αυτό θα το πετύχει μόνο ο Μανωλης και τα μαγικά βαλιτσακια του. Άκουσε με και δεν θα το μετανοιωσεις.
Άντε και καλές θεασεις ....οι συσκευές σου είναι κορυφαίες...Θα το απολαύσεις είμαι σίγουρος...

Last edited:
για την οθόνη ρίξε μια ματιά εδώ
αυτήν πχ http://www.hivilux.de/shop/product_...t-FB-50cm-Vorlauf-Schwarz-Schienensystem.html
στην δικιά μου χωρίς να ρωτήσουν αν είναι εντός εγγύησης ( ήταν 3 χρονών η οθόνη ) μου έστειλαν δωρεάν με ups και κινητήρα και σετ κοντρολ γιατί δεν ξέραμε τι βλάβη είχε ( τελικά έφταιγε το κοντρόλ )
ως εκ τούτου δεν μπορώ παρά να τους προτείνω , και ασ είναι γερμανοι :motz: