Επιλογή Pany TH-37PX7 ή Tosh 37R3500PG

alexispi

New member
12 February 2008
22
Διάβασα αρκετά στο site για την Panasonic και να πω την αλήθεια είμαι ένα βήμα πριν την πάρω. Βασικά εχω καταλήξει στις 37" και την θέλω για 95% κεραία και 5% DVD. Αυτό που δεν έχω ξεκαθαρίσει είναι:
1. Μπορεί ένα μοντέλο σαν την Toshiba (με 100Ηz και 6ms απ' ό,τι λέει) να είναι εντάξει στη τηλεοπτικό σήμα όταν πχ βλέπεις ποδόσφιαρο ή κινούμενα σχέδια με γρήγορη κίνηση?
2. Το καλοκαίρι λέω να πάρω Nova. Τα κανάλια μέσω nova θα παίζουν καλύτερα στην LCD?
3. Τα ακίνητα logo των καναλιών μπορούν να βλάψουν την plasma?

Προς kostasd: Τελικά ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την Panasonic?

Oτι και να παρεις στη NOVA θα παιζει μετρια. Garbage in , garbage out που λενε και οι Αγγλοι.

Γενικα και οι δυο καλες ειναι αλλα θα σου προτεινα να παρεις την Panasonic αφου σε ενδιαφερει κυριως τηλεοπτικο σημα.

Αν θέλεις 95% χρηση κεραίας όπως λες πήγαινε Δευτέρα πρωί πρωί στη στοά φέξη και με το που ανοίξει το μαγάζι...αγορασέ την να πάει στο καλό!!
Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις πιο ομαλή κίνηση σε ποδόσφαιρο ή φόρμουλα σε lcd,ας έχει και 175Hz.
Τα 100 χερτζ δεν λειτουργούν όπως στις παλιές μας crt.Δεν είναι ρυθμός ανανέωσης.Ετσι ονομάσανε οι εταιρείες τα διάφορα κυκλώματα βελτιστοποίησης της εικόνας, προκειμένου να το αντιλαμβανόμαστε εμείς οι καταναλωτες.Θα μπορούσανε να το ονoμασουν perfect picture ή true motion ή xpicture ή babis τελοσπάντων,αλλα δεν θα μας ήταν οικείος ο όρος(όπως το 100Hz).Η τεχνολογία κάνει τη διαφορα και όσον αφορά στην γρήγορη κίνηση σε αγώνες(από σήμα κεραίας), οι pl;asma υπερτερούν.
Για τα logos των καναλιών που λες,εμένα δεν μου έχει παρουσιαστεί κάτι.Πάνω από δυομιση με τρεις ώρες δεν έχω αφήσει κανάλι,και νομίζω και κανένας μας δεν αντέχει να μην κάνει ζάπινγκ σε αυτό το διάστημα.
Και σε dvd όμως τα καταφέρνει παρα πολύ καλά.Δεν θα το μετανοιώσεις πιστεύω και ιδιαιτερα για τη χρήση που θα της κανεις!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις... Για κει το κόβω κι εγώ... Α! Οσο για τη στοά... εμείς εδώ στη Βέροια μια στοά έχουμε αλλά δεν πουλά τηλεοράσεις. Δυστύχusly θα πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη (αυτό βέβαια έχει και τα καλά του... "Θα την συνδέσεις να δούμε αν είναι ΟΚ γιατί που να ξαναγυρνάω Θεσ/νίκη" :2thumb22sup:)

Α! Οσο για τη στοά... εμείς εδώ στη Βέροια μια στοά έχουμε αλλά δεν πουλά τηλεοράσεις.

:flipout::flipout::a0210:

Κι εμείς εδώ στη Ρόδο έχουμε στοά όπως λες Αλέξη, αλλά πουλάει κι εμάς κουστούμια :Banane0:

Λοιπόν ούτε ν α σκεφτείς LCD εκτός και αν τα σκάσεις γερά αλλά και πάλι... Ήμουν ΠΛΑΙΣΙΟ και είχα ευκαιρία να δω σχεδόν τα πάντα. Πλάσμα και πάλι πλάσμα... τι να σου πω για τα χρωματα, τη φυσικότητα και τις τιμές... Μα το Θεό, οι Panasonic είναι υπέροχες. Και σε τι τιμές... Θα το φχαριστιθής φίλε μου... Από LCD πάλι, εμένα οι SAMSUNG μου αρέσανε και το ξανάδα προχθές...

A! Ετσι... πορώστε με - πορώστε με και προς την plasma σπρώξτε με !!:guitarist:

Μια και θα πας για την PX7,η τιμούλα της παίζει από 830-900 ευρώ σε φυσικά καταστήματα.Το πρόβλημα είναι να την βρεις ετοιμοπαράδοτη.

Χμ... Πρέπει να την πάρω από το ΜΜαρκτ γιατι έχω ένα υπόλοιπο εκεί... γύρω στα 800 κάνει. Το θέμα είναι να μην μου δώσουνε κανένα εκθεσιακό κομμάτι

Στα Media Markt συμβαίνουν τα εξής.
Σε αυτό της Αργυρούπολης την έχουν 899 ,ενώ σε αυτό του Αιγάλεω,999 ,
Βγάλε άκρη τώρα εσύ.

Re: Απάντηση: Επιλογή Pany TH-37PX7 ή Tosh 37R3500PG

Η παραγωγη της Px7 εχει σταματησει οποτε οσοι πιστοι προσελθετε τωρα οσο προλαβαινετε.

Στο MediaMarkt (Θηβών) η TH-42PX7 είχε το Σάββατο 777 !!!
Ω ναι, και εμένα πωρώστε με, πωρώστε με.

..άλλος ένας "αλλαξοπιστημένος". Μπήκα στο forum να δω αν αξίζει η Regza 37άρα (1080)που είχε το Πλαίσιο τελευταία κομμάτια στα 1000 και μετά από ψάξιμο/διάβασμα καταλήγω μάλλον σε Panasonic plasma 42" (720)!!!

το media markt Οταν βγαει τετοια προσφορα ενοει να παρεις το εκθεσιακο :(... καταφθανει και 37px80 στα 950 απο πλαισιο. 680 στη στοα η 37px7 την εχω εδω και δυο βδομαδες και ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος αλλα παρε τις 42" να ανοιξει το ματι σου..

Άϊ-άϊ, μετά από τα νέα για την PX80 με βλέπω να την κάνω κατά κει. Επιστρέφω βέβαια στο αρχικό budget των ~1000 (από Στοα μεριά), μου είχε καλα-αρέσει το ~800 της PX7.Η πλάκα είναι ότι μάλλον θα πάρουμε ολόκληρη τηλεόραση ΧΩΡΙΣ να την έχουμε δει από κοντά ούτε δευτερόλεπτο :rolleyes: ... βασισμένοι βέβαια σε προηγούμενα μοντέλα και εμπειρία (όχι δικιά μου βέβαια, δική σας ;)). Θα ρωτήσω και εγώ αύριο ίσως...

Πραγματι η 42px7 ειναι οτι καλυτερο για τα λεφτα της και ειδικα μολισ στρωσει ειναι ακομα καλυτερη με ζωηρωτερα χρωματα.Εγω την εχω 1 μηνα και πλεον εχει τελειωσει το στρωσιμο και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος απο την εικονα της τοσο σε sd οσο και σε hd σημα απο hptc.
Προχωρα αφοβα αρκει να την προσεχεις και να την στρωσεισ σωστα....