ΕΠΙΛΟΓΗ Popcorn A210, Dune B1, Dune D1 ???

SimonD

New member
26 March 2007
80
Τελικά βλέπω ότι ο καιρός περνάει και όλα λίγο πολύ έχουν τα προβλήματά τους.
Βαρέθηκα να περιμένω λοιπόν πότε θα βγει το καλύτερο (μάλλον ποτέ ...).
Έτσι μιας και θα αργήσουν αρκετά τα επόμενης γενιάς Sigma, και παρακολουθώντας τα διάφορα forums αποφασίζω να πάω μάλλον σε κάποιο από τα παραπάνω μιας και φαίνεται να παρουσιάζουν τα λιγότερα προβλήματα.
Αυτό που θέλω είναι αυτό που έχει 1ον την καλύτερη ποιότητα εικόνας - ήχου, 2ον να έχει τα λιγότερα προβλήματα στα διάφορα αρχεία και τους υπότιτλους, 3ον αξιόπιστο auto frame rate δεν θα με χάλαγε και 4ον να δίνει τα περισσότερα όπως π.χ. web browser.Με βάση αυτές τις σκέψεις πιό θα επιλέγατε και γιατί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.

Υ.Γ. Το drive στο Dune B1 είναι αρκετά αθόρυβο ? (απευθύνομαι σε κατόχους).

Θα διάλεγα το Β1 (τσεκαρε alternate.de)
Σε ποιοτητα εικονας δεν υπαρχουν σημαντικες διαφορες.Το να εχεις και ενα bd drive ειναι + ενω παιζει και bd menu.
browser εχει καλο το dune, και οταν βγει και το wifi k/b θα ειναι οτι πρεπει!

Θα διάλεγα το Β1 (τσεκαρε alternate.de)
Σε ποιοτητα εικονας δεν υπαρχουν σημαντικες διαφορες.Το να εχεις και ενα bd drive ειναι + ενω παιζει και bd menu.
browser εχει καλο το dune, και οταν βγει και το wifi k/b θα ειναι οτι πρεπει!
+1

αν εχεις bluray παρε το a210 για να εχεις και external srt απο τα μενου των bluray πραγμα που δεν κανει ακομα το dune.

δεν ξερω αν καποιος τα εχει δοκιμασει για να μας πει αν υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα εικονας. αν και νομιζω οτι δεν θα υπαρχει..

για διαφορες εικονας τελικα δεν τα ειδα διπλα διπλα , αρα την μονη αξιολογηση που εχουμε ειναι του Hitech. Απο μπλιμπλικια καπου θα εχει το ενα παραπανω και καπου θα υστερει το αλλο.
Απο θεματα αναπαραγωγης νομιζω δεν θα πουν οχι και τα δυο ,σε οτιδηποτε τους βαλει να παιξουν.
Ηχο περνανε και τα δυο, δεν νομιζω να εχεις προβλημα πουθενα

Ξεκαθαρίζει κάπως ...
Τώρα είμαι ανάμεσα στο Β1 και το Α210 :a0210:

Ξεκαθαρίζει κάπως ...
Τώρα είμαι ανάμεσα στο Β1 και το Α210 :a0210:

Β1 λόγω ποιότητα κατασκευής, A210 λόγω λογισμικού. Όχι υστερεί σημαντικά το ένα του άλλου αλλά έτσι για να πούμε κάτι. Οτι και να πάρεις είναι εγγύηση. Πάρε όποιο αρέσει στην γυναίκα σου!:Banane0:

Παρε Β1 για να το κανεις και καμμια παρουσιαση εδω , αλλα το Α210 μια χαρα ποιοτητα κατασκευης εχει ρε παιδια.Μεταλικο σασι , χωρις ανεμιστηρακι και διακριτικο.Τι αλλο να εχει δλδ?

Η γυναίκα μου δεν το ξέρει ακόμη ...
μετά θα πέσει η παντόφλα :vollkommenauf:

Με το θέμα θορύβου του drive δεν μου απάντησε κανείς ... Το αναφέρω επειδή στα Prime υπήρχε θέμα. Καθώς και ασυμβατότητας. Αλλά φαντάζομαι θα τα έλυσαν.

Re: Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ Popcorn A210, Dune B1, Dune D1 ???

Η γυναίκα μου δεν το ξέρει ακόμη ...
μετά θα πέσει η παντόφλα :vollkommenauf:

Με το θέμα θορύβου του drive δεν μου απάντησε κανείς ... Το αναφέρω επειδή στα Prime υπήρχε θέμα. Καθώς και ασυμβατότητας. Αλλά φαντάζομαι θα τα έλυσαν.
Αν το περνεις για να βλεπεις γνησια δισκακια , που ετσι και αλλιως το 3D δεν το υποστηριζει , τοτε σορυ σκεφτεσαι λαθος..αν μου επιτρεπεις δηλαδη .Εφοσον υποστηριζουν και τα 2 BR δομη...ποιος ο λογος?Πιστευω καταλαβαινεις τι λεω....

Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ. Αργότερα ένα καλούτσικο σκέτο BR player. Απλά να φύγουν από το rack CD και DVD μωρέ. Θα μου πεις τώρα αν φύγουν που θα πάει η ποιότητα ειδικά στα CD ... Είδωμεν !

Re: Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ Popcorn A210, Dune B1, Dune D1 ???

Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ. Αργότερα ένα καλούτσικο σκέτο BR player. Απλά να φύγουν από το rack CD και DVD μωρέ. Θα μου πεις τώρα αν φύγουν που θα πάει η ποιότητα ειδικά στα CD ... Είδωμεν !

Θα τα αντιγράψεις ως έχουν....και η ποιότητα θα πάει αλλοίωτη σε ένα εξωτερικό δίσκο του 1 Τ. ( Η NAS κατά προτίμηση.)

Θα είχε ενδιαφέρον ενα συγκριτικό Dune vs Popcorn
Εχουν τα πιο ώριμα firmware και πλέον είναι σχετικά φθηνά

Κρίμα που δεν έχει κάποιος και τα 2

Κρίμα που δεν έχει κάποιος και τα 2
εε δεν θα ειχε νοημα -το ξερεις το ψαρι μονομαχος που βαζουν σε ενυδρεια?ενα ενα μπαινει , αλλιως το ενα σκοτωνει το αλλο :p

να πάρεις το dune επειδή θα δέχεται δυνατότητας αναβάθμισης του hardware

Και ίσως να πας προς Dune smart H1 που δέχεται σκληρό δίσκο και βάζεις εκεί όλα τα CDs

Σαν πρώην κάτοχος του C-200 και τωρινός του B1 θα σου έλεγα με κλειστά μάτια POPCORN ότι και νάνε.

"Αργότερα ένα καλούτσικο σκέτο BR player"

Με μπερδέψατε πάλι :stupido2:

Τελικά δεν μου είπε κανείς σχετικά με το θόρυβο του drive στο B1.

ελα σημερα Πειραια να τα δεις απο κοντα-δες στο νημα του xreamer ultra

Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, αλλά είμαστε λίγο μακρυά.
Θεσσαλονίκη μένω.
Οπότε θα αρκεστώ στην AVClubοπαρέα.