Επιλογή στις 37' με τιμή < 1000 euro

sprsk

Senior Member
10 November 2007
673
Φιλος, ψάχνει για LCD στις 37´και δεν θέλει να δώσε πάνω απο 1000E .
Για πω και εγώ την πικρή αλήθεια, συμφωνώ μαζί του.
Τα μοντέλα είναι :
37'
Samsung A556 ή Α558 ή Α656
LG LG-7000
PANI LZD800 (για την οποία διαβάζω αλλά δεν την έχω δεί )
Sony V4500

Για Sharp , Philips και Τoshiba δεν βρήκα κάτι που να συναγωνίζεται τα παραπάνω (εκτός αν μου ξέφυγε κάτι)

H απόσταση είναι στα 2,5 μέτρα και η θέαση όπως σε όλους μικτή. :D

Η αγορά θα γίνει τέλος Νοεμβρίου . Περιμένω την βοήθεια σας .

Δυστηχώς και λόγω τηλεοπτικού σήματος αλλά και λόγω απόστασης (διακαιολογία αριθός 1 : σύζυγος). το μέγεθος θα είναι 37' αμετάκλητα.

Αφού έχει κλείσει το 1000άρικο από τον Στρατηγό, νομίζω δεν θα δυκολευτεί ιδιαιτέρα να ανέβει 3-5". Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει...
Δεν έχει κανέναν γνωστό με 42άρα και πάνω για "επίσκεψη"; (Συνήθως πιάνει το κόλπο).

Κρίμα είναι να πάει το 1000άρικο σε 37άρα...

Αφου οι αντρες δεν μπλεκονται στην επιλογη κατσαρολων και κουρτινων γιατι οι γυναικες να μπλεκονται στην επιλογη τηλεορασεων?

Κατα τ'αλλα συμγωνω με τον Geo.

O σύμαχος είμαι εγώ με 47' που της φαίνονται θηρίο.
Ασε που όταν έρχονται σπίτι σιγοντάρει και η δικιά μου γυναίκα η οποία όταν είδε τις 47' μου πέταξε παντόφλα.
Ετσι βλέπω το φιλο μου να πέρνει 32 :D

τοτε προταση ειτε η 37V4500 είτε η αντιστοιχη 37PX80
για την panasonic LZD800 ξέρουμε κάτι ή έχω κάνει κάποιο λάθος

Last edited:
O σύμαχος είμαι εγώ με 47' που της φαίνονται θηρίο.
Ασε που όταν έρχονται σπίτι σιγοντάρει και η δικιά μου γυναίκα η οποία όταν είδε τις 47' μου πέταξε παντόφλα.
Ετσι βλέπω το φιλο μου να πέρνει 32 :D

για την panasonic LZD800 ξέρουμε κάτι ή έχω κάνει κάποιο λάθος

Ωχ, μιλάμε για σκληροπυρηνικές περιπτώσεις...:slapface: Εγώ επιμένω πάντως ότι ο φίλος πρέπει να την παλέψει για 40-42"... Ας κάνει και μία δοκιμή με W4000 ή Scarlet, που αμφώτερες έχουν αποδεδειγμένα υψηλό WAF και κυμαίνονται στην τιμή που έχει "συμφωνήσει"...

Ευχαριστώ για την βοήθεια. :smile:

Τελικά αγοράσθει η Samsung 32a656. Το έπιπλο που αγόρασαν δεν χωρούσε μεγαλύτερη απο 86cm TV :bang:
Προσφορά απο το Saturn στα 719 euro.

Καλούλα μου φαίνεται. Καλή αντίθεση και καλό μαύρο .

Αλλά δεν ξέρω γιατί με χαλάει πολύ στο sd σήμα .
Εχω 47 toshiba παίζει φανταστικά sd ειδικά απο τα 2,5 μέτρα και πίσω σχεδόν δεν μπορείς να διακρίνεις την πηγή.
Σφάλματα που πίστευα ότι στις 32 δεν θα υπάρχουν .

Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω τα περιγμάμματα απο pixel γύρω απο τις φιγούρες.?
επίσης όταν την τροφοδότησα με HD σήμα, HDMI σε HDMI απο το φορητό μου στις εισόδους 1 και 4 ,ενώ όλα τα ήταν σούπερ έκανε οριζόντια σπασίματα στην εικόνα :chinscratch:.
Δοκίμασα δική μου ΤV τον ίδιο φορητό στην ίδια ταινία και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Τι λέτε να είναι