Επιλογή Subwoofer για 5.1

Al3kos

New member
16 December 2008
1
Αθήνα
Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα τη βοήθεια σας για την επιλογή sub για το σύστημα που μόλις απέκτησα : Denon 1910 ενισχυτή, Tannoy Revolution DC4T μπροστινά ηχεία, τα DC4 για πίσω και το DC4LCR κεντρικό

Μέχρι τώρα οι επιλογές μου είναι :

• Tannoy Revolution Sub 1001
  • Yamaha YST-SW515
  • Velodyne Impact 12
Να προτιμίσω το Tannoy λόγω του συστήματος μου ή όποιο sub να πάρω θα ταιριάζει;

Ο χώρος ειναι 30 τμ και το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί 70/30 ταινίες/μουσική. Budget γύρω στα 300-400 ευρω

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας :2thumb22sup:

Χωρίς να έχω ακούσει κανένα από αυτά, σου λέω Yamaha. Στη "χαμηλή" κατηγορία τιμής κατά γενική ομολογία είναι δίκαια sub. To συγκεκριμένο έχει και καλά χαρακτηριστικά, αν και δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να κατέβει στα 20Hz...

Όσο για το "ομόσταυλο" του sub με τα ηχεία... πιστεύω ότι δεν πρέπει να σε προβληματίζει... Το sub (μη με παραξηγείσετε) δεν είναι ηχείο, είναι sub. Ένα sub με καλό (πάντα σχετικά) μπάσο, δένει μια χαρά με οποιαδήποτε ηχεία...

Καλή απόφαση!

Δεν υπάρχει λόγος να είναι το sub ίδιας εταιρίας με τα υπόλοιπα ηχεία,εκτός απο ψυχολογικούς λόγους μερικές φορές, και να θυμάσαι πως εαν παίζοντας δεν μπορείς να καταλάβεις που ακριβώς είναι τοποθετημένο, τότε τα έχεις πάει υπέροχα με την τοποθέτησή του...