Επιλογη subwoofer!!!

nikolas_s

Established Member
2 March 2015
141
Έφτασε ο καιρός να προσθεσω και το sub στο σετακι μου και θα ήθελα βοήθεια σας στην επιλογή αυτη. Αρχικά τα frond ηχεία είναι Crystal Audio THX-T3 με κεντρικό ίδιας σειράς, περιφερειακά τα διπολικά THX-D-BLA και τα οδηγάει όλα ένας Yamaha RX-V777. Τα τετραγωνικά του σπιτιού είναι 25-30, η χρήση του συστήματος είναι 50 μουσική 50 ταινίες και είμαι μεταξύ, crystal sub το 10 η το crystal sub το 12 και τελος μαρεσει πολύ και το Klipsch R-110SW. Ποσό μπορώ μέχρι 700 .

Ψαξου σε velodyne ή sunfire αφου διαθετεις τοσα, ειναι ανωτερης κατηγοριας.

Για τα Τ3 καλύτερα 12'. Άλλη δυναμική έχει ένα 12'. Πιστεύω πως με 700 θα βρεις το κατάλληλο και θα μείνεις ευχαριστημένος αλλά θα πρέπει να ακούσεις αρκετά. Το αυτί σου θα είναι το βασικό σου κριτήριο. Ξεκίνα ν' ακούς αυτά που ανέφερες εσύ κι HeavyRain και τα ξαναλέμε εδώ με τις εντυπώσεις σου.
Καλό ψάξιμο.
To Klipsh είναι πολύ εμφανίσιμο. Δεν το έχω ακούσει. Και δεν ξέρω αν θα σε ικανοποιήσει (10") Το 112 ξεφεύγει λίγο στα χρήματα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πάρεις γύρα τα μαγαζιά.

ειναι δυσκολο βεβαια να βρω να τα ακουσω ολα και ειδικα τα crystal και ακομα δυσκολότερο με τα t3 μαζι :(, τα Klipsh και μενα μαρεσουν πολυ εμφανισιακα,

Προσωπικά δε νομίζω ότι μπορεί να βγει αξιόπιστο συμπέρασμα ακρόασης ηχείου και κυρίως υπογούφερ σε χώρο που καμία σχέση δεν θα έχει με το χώρο που πρόκειται να εγκατασταθεί. Φίλε Νίκολα, κοίτα στο μπάτζετ που διαθέτεις να πάρεις ένα 12ιντζο και να έχει ικανό ενισχυτή να το κουνήσει, όλες οι μάρκες που αναφέρθηκαν πιο πάνω θα σε καλύψουν μια χαρά.

πραγματικα σκεφτομαι αν δεν παω σε πολυ καλυτερη κατηγορια να παω στο crystal 12 που ειναι το οικονομικοτερο, απο μεγεθος μονο το Velodyne Impact 12 ειναι μικροτερο και μαρεσει, το SUNFIRE εχει ποδαρακια και μου φαινετε π σταθερο πανω σε πλακακι αλλα το ηχειο προς το πατωμα που εχει με φοβίζει λιγο!

Αχ αυτο το R-115 SW ερωτας...απλά κεντάει. Απ εξω ερχεται γυρω στα 700....

Εννοείται ! Απλά το 15αρι το έβαλε φίλος πέρσι και στη σκηνή με τον HULKBUSTER νιώσαμε να πάλλεται όλο το γαστρεντερικό μας σύστημα! Οστικό κύμα όχι αστεία ! Και με το 12 αρι θα είσαι υπερκαλυμμένος ! :a0210:

Προσωπικά δε νομίζω ότι μπορεί να βγει αξιόπιστο συμπέρασμα ακρόασης ηχείου και κυρίως υπογούφερ σε χώρο που καμία σχέση δεν θα έχει με το χώρο που πρόκειται να εγκατασταθεί. Φίλε Νίκολα, κοίτα στο μπάτζετ που διαθέτεις να πάρεις ένα 12ιντζο και να έχει ικανό ενισχυτή να το κουνήσει, όλες οι μάρκες που αναφέρθηκαν πιο πάνω θα σε καλύψουν μια χαρά.
Μάλλον έχεις δίκιο. ΤΟ πιο σημαντικό "κομάτι" ο χώρος.
Είδα τώρα μία αγγελία "δική μας" Δεν χάνεις τίποτα να ρίξεις μία ματιά.
http://avclub.gr/forum/showthread.php/154021-Energy-e-XL-S12-Subwoofer

Το ειδα φιλε George αν και δεν ξερω τιποτα για το συγκεκριμένο sub να πω τ αληθεια!

Λογο όγκου το σκέφτομαι για ενα.....αν και καλη ιδεα για 2 tx 12

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Rompotiς σε ευχαριστω γιατί λιγα πράγματα απο μαρκες κατέχω

Απάντηση: Re: Επιλογη subwoofer!!!

Λογο όγκου το σκέφτομαι για ενα.....αν και καλη ιδεα για 2 tx 12

προχωρατο....αλλο επιπεδο...με την αγορα των δυο θα σου κανουν και καλυτερη τιμη....

Μια παλια παρουσιαση οταν ειμουν ακομη Αθηνα....9.2

http://avclub.gr/forum/showthread.p...ντώνης?p=1057328813&viewfull=1#post1057328813

Ωραιο σετακι Αντώνη..... Τωρα για τα δυο ωραια ιδεα αλλα λογο χώρου δύσκολο το βλέπω!