Re: Απάντηση: Επιλογή Τελικού...Διλλήματα
p { margin-bottom: 0.08in; }
Φραγκ. μαγική λύση δεν υπάρχει σε αυτά τα πράγματα...
Βασικά αν δεν ακούσεις και δεν υπάρχει μια αρχική σχεδίαση του τελικού συστήματος είναι δύσκολα τα πράγματα...
Νομίζω ότι όταν αγόρασες τα ηχεία έπρεπε να τα ματσάρεις με έναν ολοκληρωμένο ή set power/pro. Θα ήταν πιο εύκολο νομίζω απ' ότι τώρα...
Πριν επιλέξω τον συγκεκριμένο ενισχυτή τα ηχεία τα άκουσα με καμια δεκαριά διαφορετικούς συνδιασμούς και ο ολοκληρωμένος Pulse μου κάθησε πιο καλά από όλους...
Σετ pro/power δεν ήθελα γιατί για σωστή οδήγηση των ηχείων απαιτήτω διενίσχυση και pro/power δεν βοήθαγε καθόλου. Ενώ με ολοκληρωμένο+power διευκολύνονται πολύ τα πράγματα. Μάνι μάνι έχεις ένα τροφοδοτικό για τις υψηλές και ένα δεύτερο για μεσαίες/χαμηλές...
Αν κάτι δεν πάει καλά στο συνδυασμό ηχείων/ενισχυτή τα πράγματα δεν διορθώνουν εύκολα με προσθήκες... Εγώ θα προτιμούσα την αλλαγή με όποιο κόστος τώρα, γιατί είναι πιθανόν η χασούρα να διευρυνθεί στο μέλλον...
Ρόλο θα παίξει και ο χώρος σου καθώς και οι μουσικές προτιμήσεις σου...
Αν επιμένεις σε σύνθετες λύσεις, μπλέκοντας και άλλες παραμέτρους στο ήδη σύνθετο πρόβλημα, καλοί τελικοί είναι και αυτοί των plinius, audia flight και parasound...
θα ταιριάξουν περισσότερο από ομόσταυλο τελικό? Μάλλον όχι... αλλά αυτό θα το κρίνεις μόνος σου!
Ξεκίνα ακροάσεις και ότι σε φωτίσει ο Θεός του HiFi...
Το πρόβλημα δεν είναι ο ολοκληρωμένος σαν μονάδα. Ηξερα από την αρχή ότι τα 80W ούτε να αγγίξουν τα Audiovector... Ομως κάνει καταπληκτική δουλειά και με αυτά που έχει επάνω έχεις καθαρίσει από πολλούς μπελάδες. Π.χ. Το dac που φοράει επάνω από το Antila II είναι όλα τα λεφτά. Χωρια οπτικες, ομοαξονικές, in/out USB κλπ.
Το μόνο που θα γίνει είναι η προσθήκη τελικού και μάλλον από ότι φαίνεται θα πάω για τον ομόσταυλό του....
Το πρόβλημα της οδήγησης δεν ήταν τόσο έντονο στην αρχή, διότι οι ηχογραφήσεις ήταν σχετικά καινούργιες.
Το πρόβλημα φάνηκε όταν έβαλα Edge of thorns από Savatage. Στην αρχή είπα ότι η ηχογράφησω είναι για τις πέτρες. Αγόρασα την remastered έκδοση να δώ τί γίνεται.... Τα ίδια. Καλύτερο αποτέλεσμα από πλευράς μουσικής αλλά από οδήγηση.... Ανέβαζα ανέβαζα ανέβαζα τίποτα. Φτάνω στο 90% της ισχύος και ξεκινάνε ψιλοπαραμορφώσεις. Και από ένταση? Σαν να άκουγα με το 50% άλλα albums...
Για αυτό και γίνεται η όλη διερεύνηση....
Ειναι και δισκάρα η ρημάδα και θέλω να την ακούω τσίτα!
Anyway θα τον πάρω παραμάσχαλα και θα ξεκινήσω ακροάσεις αν και ξέρω πού θα καταλήξω....
Ευχαριστώ όλους όσους είπαν την γνώμη τους!!!