Επιλογη τετραπλου lnb

krisak

Established Member
Αγιο Νικολαο Κρητης ειμαι.
Εχω δυο διπλα lnb το ενα για αστρα 19.2 και το αλλο για hotbird.
Οι δεκτες απο 2 ομως γινανε 4.
Οποτε εαν το σκεπτομε σωστα πρεπει να αντικαταστησω τα διπλα lnb με τετραπλα και να βαλω αλλα 2 diseq.
Ακουω λοιπον προτασεις για το καταλληλοτερο lnb στην περιπτωση αυτη με βαση την περιοχη τους δορυφορους και την ποιοτητα ληψης που θα κανουν.
Ευχαριστω.

Φίλε όπως είπες θα πάρεις δυο τετραπλά lnb quad και όχι quattro(γιατί απο όσο ξέρω το quattro είναι για πολυδιακόπτες).

Ένας φίλος πριν μια βδομάδα πήρε σαν αυτό.

Έχω 3 MTI TX2N και οι εντυπώσεις μου είναι θετικές. Εχουν κλείσει 2 έτη στην ταράτσα μου και είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς αξιοσημείωτη μεταβολή της απόδοσης του. Υποψιαζομαι οτι πάσχουν από βυθίσεις της ευαισθησίας τους που προβληματίζουν στις οριακές λήψεις.

Το σκεφτομουν πριν γραψω εδω για το mti αλλα κατι διαβαζω και αλλου για τις δυσκολες ληψεις και προβληματιζομε.
Το sharp ειναι σχεδον στα μισα λεφτα του mti και απο οτι βλεπω ο κατοχος ειναι απο κρητη και αυτος και μιας και το εχει και δοκιμασμενο στην περιοχη και του βγηκε τοσο καλο οπως λεει ειναι μια καλη επιλογη.
Νickman εαν τυχον το εχεις παρει απο καποιο μαγαζι στο Ηρακλειο γραψε μου την ονομασια του η καλυτερα το τηλεφωνο του η εαν το παραγγειλες απο καποιο site δωσε μου το να κανονισω παραγγελια.
Thanks για τις απαντησεις.

Ναι το ειδα στο γερμανικο ειναι αρκετα πιο φθηνο αλλα ποιος ξερει ποτε θα ερθει η ποσο ειναι τα μεταφορικα και παντα εχω στο μυαλο μου οτι εαν κατι δεν παει καλα αντε να βγαλω ακρη μετα που δεν ξερω γερμανικα.
Οποτε εκανα την παραγγελια στο καταστημα στο ηρακλειο να μην εχω τετιες ανησυχιες.