Επιλογη Τηλεορασης 42'' Εως 850-900 Ευρω!

blind guardian

AVClub Enthusiast
6 November 2007
1,067
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
-bye-Παιδια καλησπερα,
Φιλος θελει να παρει μια Τηλεοραση εως 850 - 900 ευρω το πολυ!
Δεν ειναι σχετικος με τον χωρο απλα μετακομιζει απο τους γονεις του σε δικο του οροφοδιαμερισμα!
Δεν γνωριζει απο τον χωρο μας τιποτα απλα θελει να ειναι ομορφη και να παιζει καλα!
Τωρα τι μας ειπε.....Ολοι αυτο θελουμε!
Πηγε στο media markt και του τραβηξε το ματι η σειρα 5 της Samsung και η σειρα L Tης Sony!
Το παληκαρι βλεπει αρκετα ματς,καμια ταινια που και που , αντε να παρει και κανα Ps3 για κανα παιχνιδι και Ως Blue Ray αργοτερα (Επειδη το ακουει συνεχεια απο εμενα)!
Εγω του προτεινα με την σειρα που του γραφω τις εξης:
1.Panasonic 42 PX80
2.Panasonic 42 PX8
3.Samsung 40 Series 5
Και αν παει στα 1100 την Samsung 40 A656!
Εγω εβαλα τις Panny γιατι ειναι 100HZ ,plasma=ωραια χρωμματα,κινηση κ.τ.λ!
Τωρα απο ομορφια δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα για εμενα αυτο δεν μετραει!( εμενα παντως μου αρεσουν...λιτες και εργονομικες)
Του εγραψα και την Sammy γιατι του αρεσε και πιστευω πως για τα λεφτα της αν απαρνηθει τα 100Hz (λαθος βεβαια) ειναι καλη τηλεοραση!
Θα ηθελα τις αποψεις σας...
Μακαρι να μπορουσε να πηγαινε πιο ψηλα και να επαιρνε μια Kuro σαν την δικη μου (428XD) που την δινει γνωστος μας 5 μηνων 1500 ευρω!
Αλλα δεν του λεει τιποτα,δεν τρελαινεται με αυτον τον χωρο!

Aφού το παιδί βλέπει ματσάκια κατά κύριο λόγο, νομίζω πως η Panny είναι μονόδρομος στα χρήματα που αναφέρει...
(Μόνο να τσεκάρει πρώτα μήπως είναι ευπαθής σε phosphor trails και pwm noise για να μη μας βρίζει μετά... :D )

Απάντηση: Re: Επιλογη Τηλεορασης 42'' Εως 850-900 Ευρω!

Aφού το παιδί βλέπει ματσάκια κατά κύριο λόγο, νομίζω πως η Panny είναι μονόδρομος στα χρήματα που αναφέρει...
(Μόνο να τσεκάρει πρώτα μήπως είναι ευπαθής σε phosphor trails και pwm noise για να μη μας βρίζει μετά... :D )

Μπα δεν νομιζω να παρατηρησει κατι!
Εδω εγω που εχω λιγο πιο εξικοιωμενο ματι δεν βλεπω τιποτα ουτε σε panny Φιλου , ουτε και στην Kuro μου!
Παντως thanks για την συμβουλη! Και εγω για Panny τον σπρωχνω!-bye-

Επισης,δεν ειναι ανθρωπος ο φιλος μου που θα αφησει το Teletext για μιση ωρα στην οθονη οπως τα προποτζιδικα!
Αρα δεν φοβομαστε για στατικες εικονες που θα αφηναν και καποιο ειδωλο!
Τελικως τον παω ''ντουγρου'' στην panny?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογη Τηλεορασης 42'' Εως 850-900 Ευρω!

Και πάρτον από κοντά μην λοξοδρομήσει -bye-

Απλα θυμισε μου,αξιζει αυτη η μικρη (Χρημματικη) διαφορα απο την PX8 ΣΤΗΝ PX80?
Με απλα λογια που ειναι καλυτερη η PX80?

Την PX80 ιναι απλα καλυτερη την εχω 3 εβδομαδες για την τιμη της ειναι πολυ καλυτερη απο πολλες LCD διπλασιας αξιας,πηγαινε στον Κοσμα πολυ καλη τιμη εκει.