Επιλογή Τηλεόρασης LCD/Plasma.

Hamster

New member
21 July 2008
28
Καλησπέρα,καινούριος στο forum και χαιρετίζω την προσπάθεια τόσο των admin όσο και των μελών που στηρίζουν το εν λόγω forum. Δεν είμαι μόνο καινούριος στο forum,είμαι και <καινούριος> στο θέμα της τηλεόρασης LCD/Plasma.Δεν γνωρίζω τίποτα για τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις καθώς επίσης και γαι την τεχνολογία τους. Μπήκα στο:http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=9601 και δεν μπόρεσα να βρώ άκρη μιάς και ήταν στα αγγλικά.Και δυστηχώς δεν γνωρίζω αρκετά πράγματα.
Ο λόγος που με έκανε να γράψω ήταν το αδιέξοδο στο οποίο έχω βρεθεί για την αγορά τηλεόρασης LCD/Plasma.Η CRT που έχουμε στο σπίτι είναι 25ετίας και τα ψωμιά της ως εδώ ήταν.Αρχίζει τις παραμορφώσεις,ανοιγοκλείνει κ.ο.κ. Αποφάσισα με τους γονείς μου να πάρουμε οθόνη LCD/Plasma.Αλλά εδώ είναι η δυσκολία.Δεν ξέρουμε τύπο,εταιρία,ειδικά χαρακτηριστικά κ.ο.κ. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να πάω σε μαγαζί ηλεκτρικών ειδών και να με <πιάσουν αδιάβαστο> δίνωντάς μου μία τηελεόραση που τους έχει περισέψει.
Θα ήθελα λοιπόν σε αυτό το σημείο να σας ζητήσω την αμέριστη βοήθειά σας.Τα χρήματα που μπορουν αν διαθέσουν οι δικοί μου είναι μέχρι 750 Ευρώ.Ενω για ιντσες έως 37'.Αν και για τις ίντσες είναι υπολογίσιμες, μιάς και δεν μπορώ να την φανταστώ πόσο μεγάλη είναι.Πάντως η απόσταση του καναπέ από την τηλεόραση είναι γύρω στα 2,50-3,00 μέτρα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Απάντηση: Re: Επιλογή Τηλεόρασης LCD/Plasma.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Ξεκίνα το ψάξιμο από τις Panasonic 37PX8-37PX80. Το αντίστοιχο νήμα έχει πάρα πολλές πληροφορίες από τα παιδιά που την έχουν. Εκεί θα βρεις και τις διαφορές των δύο μοντέλων.

Αυτή χάζευα και εγώ πρίν γράψω το 1ο post αλλα 213 σελίδες διάβασμα..Θα μου βγούν τα μάτια.Πειριληπτικά σχόλια και παρατηρήσεις έχει να μου πεί κάποιος?

ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ 1. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΥΠΕΡ.2. ΕΙΝΑΙ 100 ΗΖ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ ΕΠΙΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΚΤΗ.3. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑΣΤ ΚΑΙ 4. ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 649 ΕΥΡΩ ΜΕ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΚΑΙ 24 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ.