ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

giorgosmc

New member
2 January 2014
15
Πια απο αυτες πιστευετε πως ειναι η καλυτερη για gaming, γενικα σε ποιοτητα εικονας, χρωματων κλπ υποστηριξη srt αρχειων σε ταινιες και τελως φυσικα χωρις το φαινομενο purple ghosting σε games και γενικοτερα σε σκοτεινες ταινιες, πηγενα για F4000 αλλα σε σχολια του πλαισιου διαβασα για purple ghosting και χαλαστηκα γιατι περνει φωτια το χειρηστηριο και θελω να εχω αριστη ποιοτητα εικονας ειδικα σε games τοσες ωρες που καθομε μπροστα απ τη tv, με πια πιστευετε πως θα μεινω περισοτερο ικανοποιημενος σε αυτη τη κατηγορια τιμης τουλαχιστον στους τομεις που ανεφερα παραπανω? θα ηθελα και τις αποψεις σας, παρακατω το link

http://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=4105083,3751077,3006133,3005925

Re: Panasonic Plasma VT60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παρακαλω πολυ θα ηθελα να μου απαντησετε σε καποιες ερωτησεις, η Sony KDL-32R423 αξιζει σαν τηλεοραση, στα παιχνιδια ειναι καλη κλπ? (για τη κατηγορια αυτης της τιμης παντα)
Δεχετε ελληνικους υποτιτλους srt με τις ταινιες και ποσο μεγαλα ειναι τα γραμματα?
Πια η διαφορα της με την KDL-32R423? που ενω φενοντε ιδιες τη βρισκω και ακριβοτερη

Πρέπει να καταλάβεις ότι το avclub.gr έχει κάποιους κανόνες και δεν είναι ανάγκη να τους παραβαίνεις έτσι ώστε να πάρεις κάποια απάντηση... (spam στην περίπτωσή σου)

Από αυτές τις οθόνες εγώ θα διάλεγα ή την Samsung F5000 ή την Sony.

Κάνε υπομονή να σου απαντήσει και κάποιος ο οποίος έχει ψάξει περισσότερο τα πράγματα. Στο εντωμεταξύ διάβασε και άλλα topic με παρόμοιο θέμα. Είμαι σίγουρος ότι θα έβρισκες λύση χωρίς να σπαμάρεις.

Και εφόσον παίζεις παιχνίδια γιατί δεν πας μόνο σε Full HD;

Ζητω συγνωμη για το σπαμ απλως βιαζομουν να παρω μια απαντηση λογω οτι συντομα θα πηγενα για αγορα και ηθελα να ακουσω μια γνωμη κι απο δω, anyway δε θα ξανασυμβει.

Οσο για τις tv τελικα ειχα κατασταλαξει αναμεσα σε F5000, KDL-32R423 και Philips 32PFL3188H

Για τη F5000 ειχα διαβασει πολες αναφορες για purple ghosting, για τη philips παρολο που ηταν κι εκεινη fullhd τη απεριψα λογω ελλειψης mini jack υποδοχης και αδυναμια ρυθμισης εικονας (4:3 κλπ) οταν αναπαραγεις απο usb ενω ολες οι ταινιες που παιζουν απο usb τις ανοιγει τερμα αυτοματα και δεν αλλαζει αυτο οποτε πρεπει να βλεπεις παραμορφομενη εικονα αναγκαστικα, οποτε κατεληξα στη sony που δεν ειναι full αλλα ειναι και στη κατηγορια τιμης που θελω (μεχρι 300) δε με πειραζει ιδιαιτερα αν ειναι full η οχι τι 720 τι 1080 δεν φανατιζομε, μεχρι σημερα βολευομουν με crt οποτε και τα 720 δε θα με χαλασουν, το ιδιο πραγμα ειναι full & ready για μενα προσωπικα

Με τους υποτιτλους στη συγκεκριμενη sony μηπως γνωριζεις τι παιζει?

Last edited: