επιλογή τηλεόρασης

martzi

New member
8 April 2011
9
καλημέρα σε όλους. θα ήθελα τη βοήθειά σας... θέλω να αγοράσω μία τηλεόραση με περιορισμό στα 80cm πλάτος, οπότε καταλήγω σε 32", αν και η απόστασή μου είναι 4 μέτρα... χθες, αφού διάβασα προσεκτικά τα φόρουμ σας, επισκέφτηκα την Ηλεκτρονική και ο κύριος εκεί μου πρότεινε σαν αποκλειστική επιλογή μία samsung LE32C530 στα450 , όμως με όλα αυτά που διάβασα για τη συγκεκριμένη εταιρεία και το service της, είμαι λιγάκι επιφυλακτική... να σας αναφέρω πως με ενδιαφέρουν 3 πράγματα (σαν τελείως άπειρος χρήστης) : καλή ευκρίνεια και ζωντανή εικόνα, δυνατότητα ανάγνωσης .avi και .srt και τέλος το κόστος να μην υπερβαίνει τα 500 . αν μπορείτε να με βοηθήσετε, γιατί δεν έχω ιδέα??? ευχαριστώ πολύ..

Θα συμφωνήσω με την LG D550. Αν και στη θέση σου θα κοίταζα να πάρω μεγαλύτερη, αν καταφέρεις να την τοποθετήσεις κάπου αλλού για να μην έχεις το περιοριστικό των 80 cm.

σας ευχαριστώ πολύ.. θα κοιτάξω και την LG αύριο, πιστεύετε πως είναι καλύτερη??.. δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη θέση για την τηλεόραση, οπότε.. απλώς εύχομαι να συνηθίσω την μακρινή απόσταση...

Πάντως η LG 32LD550 για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Και HD και έχεις και τα 100hz που χρειάζονται πάντα σε μπάλα και γρήγορες σκηνές δράσης με μόλις 375 ευρώπουλα!

καλησπέρα σας..
πήγα να δω την LG και ο κύριος στο κατάστημα μου είπε πως δεν υποστηρίζει .avi και .srt αρχεία και επομένως δεν θα μπορώ να δω ταινίες... και μου είπε και αυτός πως στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω έχω μόνο την επιλογή της samsung.. (αν και συμφώνησε πως έχουν ένα πρόβλημα με το service).. τι μου προτείνετε?? να πάρω και την samsung?? σας ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κουράζω..