Επιλογη tv 32" μεχρι 250

ilias78

Established Member
13 December 2009
280
Ψαχνω μια οικονομικη τηλεοραση μεχρι 250 ευρω στις 32 ιντσες.
Απαιτησεις μεγαλες δεν εχω. Μονο καλη εικονα κ media player για καμια ταινια.
Αυτες που εχω σταμπαρει ειναι οι παρακατω κ θα ηθελα τα φωτα σας

1.samsung k5100
2. Samsung j5000

Πηρα προσφατα μια samsung 5100 στις 40 ιντσες για τον αδελφο μου (που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις), μετα και απο τις καλες κριτικες που ειχα διαβασει.
Αυτη τη "γυαλαδα" απο τα προσωπα των ανθρωπων (ειδικα στο SD σημα της DIGEA) δεν μπορεσα να την εξαλειψω, οτι ρυθμιση εικονας κι αν δοκιμασα! Ουτε στις πιο φθηνες turbox του πλαισιου δεν υπαρχει αυτο!

Re: Απάντηση: Επιλογη tv 32" μεχρι 250

Πηρα προσφατα μια samsung 5100 στις 40 ιντσες για τον αδελφο μου (που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις), μετα και απο τις καλες κριτικες που ειχα διαβασει.
Αυτη τη "γυαλαδα" απο τα προσωπα των ανθρωπων (ειδικα στο SD σημα της DIGEA) δεν μπορεσα να την εξαλειψω, οτι ρυθμιση εικονας κι αν δοκιμασα! Ουτε στις πιο φθηνες turbox του πλαισιου δεν υπαρχει αυτο!

Ακόμα και σε ένα αρχείο 1080p με καλό bitrate το έχεις αυτό το πρόβλημα;

Σε υψηλη αναληση εχω δει μονο ΕRT HD, καθοτι δεν υπαρχει αλλο υλικο προβολης HD.
Εκει το προβλημα ειναι περιορισμενο, αλλα υπαρκτο. Σε καποια αλλα παλιοτερα μοντελα που εχω δει σε μαγαζια, δεν ειχαν τετοιο προβλημα. Ισως επειδη αυτη που πηρα ειναι απο τη φθηνη σειρα. Δεν ξερω αν περα απο τις ρυθμισεις στο μενου της εικονας υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω. Δεν το εχω ψαξει παραπερα, γιατι ο αδερφος μου ειναι ευχαριστημενος, δεν ζηταει πολλα.
Μεσα απο το πληκτρο tools ή καποιο αλλο μπορει να γινει καποια αλλη ρυθμιση εικονας? Επισης δεν εχει ενδειξη εντασης/ποιοτητας του σηματος της κεραιας οπως οι εξωτερικοι ψηφιακοι δεκτες. Ή μηπως εχει αλλα δεν ξερω πως εμφανιζεται αυτη?
Κατα τα αλλα, σαν ποιοτητα υλικων-κατασκευης δειχνει ο.κ..

Οτι και να παρεις σ αυτα τα λεφτα θα ναι το ιδιο. Τη διαφορα τι κανει κυριως το πανελ αν θες va η ips και μετε η βαση και το πληθος εισοδων/εξοδων