Επιλογή tv 40- 43 ιντσών Samsung

stamper

New member
29 December 2015
3
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές φίλοι .
Ήθελα μια βοήθεια γιατι αυτές τι μέρες θα αγοράσω μια 40άρα η 43άρα το πολύ γιατί δεν χωράει για μεγαλύτερη.
Έχω δει να παίζουν σε καταστήματα και μου άρεσαν οι εξείς περίπου στην ίδια τιμή :

1.Samsung UE43J5500 απ´ότι γνωρίζω είναι παλιό μοντέλο
2.Samsung UE40J6200 νέα σειρά flat οθόνη
3 Samsung UE40J6300 νέα σειρά Curved οθόνη και παραπάνω HDMI κλπ καλούδια .

Με ενδιαφέρει η ποιότητα της εικόνας αλλά με τον φωτισμό φούλ που έχουν τα καταστήματα δεν βγάζεις και πολύ άκρη σε μαύρο κλπ.
Ποιά απο αυτές μου προτείνετε φίλοι ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Καλώς όρισες!

Καταρχήν να σου πω ότι έγραψες σε λάθος ενότητα, υπάρχει νήμα "αγορά νέας τηλεορασης" στο οποίο θα σε μεταφέρουν οι mods μόλις το δούν. Μέχρι τότε είναι πιθανό να πάρεις λίγες απαντήσεις οπότε υπομονή.

Το κύριο ερώτημα είναι απο τι απόσταση θα βλέπεις. Αν πχ βλέπεις απο τα 3μ η ποιότητα εικόνας έχει μικρότερη βαρύτητα απο ότι αν είσαι στα 2μ γιατί απλά δεν βλέπεις την παραπάνω ανάλυση.
Ετσι πχ οι 3" παραπάνω της UE43J5500 βελτιώνουν περισότερο την εμπειρία θέασης απο την καλύτερη κίνηση της UE40J6200.
Επιπλέον υπάρχει και το θέμα κόστους.. Γιατί να πληρώσεις παραπάνω για ποιότητα εικόνας που δεν μπορείς να δείς?

Συγνώμη για το λάθος νήμα
βλέπω σε 1.5 με 2 μέτρα το πολύ και νομίζω θα βλέπω διαφορά σε ποιότητα εικόνας
και η flat πλέον με την curved είναι ίδια τιμή 499 νομίζω ενώ η 43άρα 459 νομίζω

Για να έχεις καλή αντίθεση και μαύρο θες τηλεόραση με VA panel.
Απο εκεί και μετά παίζoυν ρόλο και η χρήσεις που θέλεις (πχ gaming, smart) τι βλέπεις (ποδόσφαιρο, ταινίες) και βέβαια απο που (πχ Digea, Nova, ταινίες σε 1080p)

Χθες το βράδυ το ΜΜ έριξε την τιμή της 40J6200 στα 449 και τώρα βλέπω ότι ακολούθησε ο Κωτσόβολος και άλλοι.
Η 6200 έχει 100Hz πραγματικά.

Re: Απάντηση: Επιλογή tv 40- 43 ιντσών Samsung

ok :ernaehrung004:
ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις .
καλές γιορτές να έχουμε .