Επιλογή TV 55'' για Gaming-Ταινίες

ilias sv.

New member
1 October 2015
7
Καλησπέρα σας , ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά τηλεόρασης 55'' για χρήση Gaming (ps4) -Ταινιών - και ote tv . H απόσταση θέασης είναι 2,5 μέτρα.
Το ποσό που διαθέτω είναι max 1000 Ευρώ.
Αρχικά κοίταγα για την LG 55LB730V αλλά μετά από μια μικρή έρευνα την απέκλεισα.
Τώρα μετά και από αρκετό διάβασμα εδώ, το οποίο βοήθησε πολύ είμαι ανάμεσα σε δύο : sony 55 W805B και samsung UE556400.
Επίσης έχω βρει σε τοπικό κατάστημα μια Sony 55W828B εκθεσιακή χρησιμοποιημένη 4 μήνες (από ότι μου είπαν) στα 800 Ευρώ.
Περιμένω την βοήθειά σας.

Καλωσόρισες. Καλή περίπτωση η εκθεσιακή W828B μεν, με 100 ευρώ παραπάνω όμως βρίσκεις καινούργια την W805B. Ίδια εικόνα έχουν μεταξύ τους. Η H6400 έχει μεγαλύτερο lag.

Τη Sony 805. Δεν θα σου προτείνω εκθεσιακή γιατί ακόμα και 4 μηνες να έπαιξε, η αντιστοιχία σε οικιακή χρήση είναι σχεδον 1 χρόνος.
Στα 600 θα ήταν μια επιλογή που θα άξιζε το ρίσκο.
Υπάρχει και η φετινή Sony 55w755c που δεν έχει 3d αλλά έχει λειτουργικό android.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! Από ότι βλέπω μου επιβεβαιώνεται αυτό που σκεφτόμουν.
Οπότε πάω για Sony W805B καινούργια , μιας και 100 Ευρώ διαφορά για εκθεσιακή δεν αξίζει.
Όταν με το καλό θα έρθει (σήμερα θα την παραγγείλω ) θα σας πω την άποψή μου.

οταν λέμε εκθεσιακή τι πειράζει στις LCD? στις πλάσμα καταλαβαίνω αλλα οι LCD έχουν και αυτές θέμα ωρών/ζωής?!

οταν λέμε εκθεσιακή τι πειράζει στις LCD? στις πλάσμα καταλαβαίνω αλλα οι LCD έχουν και αυτές θέμα ωρών/ζωής?!
Δεν είναι και το καλύτερο να παίζει 12 ώρες την ημέρα επί 4 μήνες. Σε οικιακή χρήση είναι περίπου ένας χρόνος χρήσης ( ειπώθηκε και παραπάνω ). Όσο να 'ναι μια φθορά το πάνελ την έχει. Όχι βέβαια όσο των πλάσμα, αλλά έχει. Συν το πόσα χέρια την έχουν περιεργαστεί , με ότι αυτό συνεπάγεται ......

Αυτή τη στιγμή η 755C και η 805B έχουν ίδια τιμή. Από εικόνα / panel / επεξεργασία έχουν διαφορές;

Αυτές είναι και οι 2 σειρά 8, εγώ λέω για W755C (σειρά 7 φετινή) και W805B (σειρά 8 περσινή).

Ειχα περιπου τις ιδιες αναγκες, δηλαδη 60% gaming, 30% ταινιες και 10% tv. Η προηγουμενη τηλεοραση ηταν μια 42αρα panasonic pz80. Εψαξα το θεμα πολυ οσον αφορα lag, και ειχα καταληξει στην περσινη σειρα της sony (οι φετινες υστερουν σε αυτο δυστυχως), η στην 805 η στην 829. Επειδη ομως οπως εγινε αντιληπτο δεν αλλαζω πολυ συχνα μοντελο, εκανα μια μικρη υπερβαση και πηρα την φετινη samsung ue55ju6400 που ειναι 4κ. Την εχω απο τα μεσα αυγουστου, και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος. Lag μετρημενο στα 26-28 ms με leo bodnar (διαβασε το avforums.com που την εχει τεστ και εχει και τις ρυθμισεις για εικονα), ικανοποιητικα μαυρα, πολυ καλα χρωματα και φωτεινοτητα, πολυ καλο hd upscaling, στο 4κ παρα πολυ καλη, μετρια σε sd tv, ποιοτητα κατασκευης ικανοποιητικη, media plyer καλυπτει τα βασικα, γωνια θεασης μετρια. Παιζω πολυ και μονο online fps (killzone, call of duty, battlefield) οποτε καταλαβαινεις στο gaming εχω απαιτησεις. Δεν εχει 3d και hdr υποστηριξη, αλλα για τα λεφτα ειναι πολυ καλη αγορα και τιμια. Το smart tv ειναι πολυ καλο και ευκολο στη χρηση, εχει ethernet και wifi.