Επιλογη υπογουφερ, (Μαλλον).

Πετρος

Senior Member
19 March 2008
336
Λάρισα
Ποιο θα αγοραζατε αποκλιστικα για μουσικη, ασχετα με το κοστος, το χωρο και τα υπολοιπα συνοδα? Ποιο παιζει ποιο δυνατα απο τα τρια? Γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στο βαρος μεταξυ τους?
((((Εαν οι ερωτησεις μου ειναι λανθασμενες, παρακαλω διορθωστεμαι))))

(B&W ASW610XP) (Epos msub) (Tannoy Ts12)

B&W ASW610XP αξιζει τα χρηματα του.....αλλα για μουσικη και μονο σου πρωτεινω και B&W PV-1.....κοστιζει λιγο παραπανω αλλα ειναι πραγματικα τελειο.......τα αλλα δεν τα εχω ακουσει.......

Σε αυτην την κατηγορια τιμης που μιλας,εγω με κλειστα ματια θα επαιρνα το Rel που ειναι σε αγγελια ειδη.Πολυ μουσικο μπασο κ σε τρομερη τιμη...

Σε αυτην την κατηγορια τιμης που μιλας,εγω με κλειστα ματια θα επαιρνα το Rel που ειναι σε αγγελια ειδη.Πολυ μουσικο μπασο κ σε τρομερη τιμη...

αν λεμε για το ιδιο Παναγιωτη
μαλλον πουληθηκε.
Το ρελ ειναι τελειο για μουσικη με εξαιρεση τις μεγιστες σταθμες που μπορει να επιτυχει.

Ποια ειναι η γνωμη σας για το Epos msub, διοτι αυτο σκοπευω να αγορασω σε συνδιασμο με τα m12i ή εαν εχεται να μου προτεινεται κατι εσεις. Ευχαριστω για τις πληροφοριες σας.

απο την μερια μου θα προτεινα ενα απο τα sub της sunfire που τα εχω ακουσει σε σχεση με τα b&w pv1 και δεν συγρινονται ουτε για μουσικη ουτε σε ταινιες ,με κοστος κοντα στα 1000 αν θες να πας εκει (υπαρχουν και ακριβοτερα μοντελα φυσικα)

Tο δωμάτιο είναι 4*5 τα ηχεία είναι τα Quad 12L 11L L center.
Το sub το θέλω περισσότερο για δικάναλη ακρόαση,το buget είναι μέχρι 600 euro.
Eίναι κανεις που έχει αυτό το sub?