Χιούστον
Supreme Member
Εγω βλεπω οτι το επιπεδο σας ειναι πολυ χειροτερο απο του Κυριου Σκαλουμπακα. Ενα λεει, 10 απαντατε.
Αυτο με την αλεπου το ξερετε εε???
Εγω βλεπω οτι το επιπεδο σας ειναι πολυ χειροτερο απο του Κυριου Σκαλουμπακα. Ενα λεει, 10 απαντατε.
Διαφωνώ . Εάν εσύ δεν έχεις πρόβλημα να σε χαρακτηρίζει κάποιος τρίτος ως ΟΧΕΤΟ και όχι μόνον εσένα αλλά και τα γραπτά σου , τον ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ , θεωρώ ότι η διοίκηση του σωματείου , το οποίο μάλιστα θα εμφανισθεί στην έκθεση ως χορηγός επικοινωνίας , θα έπρεπε να έχει πρόβλημα και δεν θα πρέπει να χαρισθεί στον κ. Σκαλούμπακα . Δεν μπορεί να εκτίθεται χωρίς συνέπειες ένα νομίμως αναγνωρισμένο σωματείο , να υποβαθμίζεται με τέτοιο τρόπο , να συκοφαντείται από οιονδήποτε τρίτο . Κάθε ανοχή αποθρασύνει τον τυχόντα υβριστή .
κρεμάσαμε κάτι και δεν το ξέρουμε ???Εγω βλεπω οτι το επιπεδο σας ειναι πολυ χειροτερο απο του Κυριου Σκαλουμπακα. Ενα λεει, 10 απαντατε.
όλεεεε !!!!!Παρακαλώ θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι η Διοίκηση του Σωματείου σας
288 μηνύματα σε ένα φόρουμ , τόσο χαμηλού επιπέδου , δεν περιποιεί τιμή στο πρόσωπο σας κ. Kharmakona.
Και ποιος κρινει τα "επιπεδα" παρακαλω ?
Παρακαλώ θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι η Διοίκηση του Σωματείου σας
Διαφωνώ . Εάν εσύ δεν έχεις πρόβλημα να σε χαρακτηρίζει κάποιος τρίτος ως ΟΧΕΤΟ και όχι μόνον εσένα αλλά και τα γραπτά σου , τον ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ , θεωρώ ότι η διοίκηση του σωματείου , το οποίο μάλιστα θα εμφανισθεί στην έκθεση ως χορηγός επικοινωνίας , θα έπρεπε να έχει πρόβλημα και δεν θα πρέπει να χαρισθεί στον κ. Σκαλούμπακα . Δεν μπορεί να εκτίθεται χωρίς συνέπειες ένα νομίμως αναγνωρισμένο σωματείο , να υποβαθμίζεται με τέτοιο τρόπο , να συκοφαντείται από οιονδήποτε τρίτο . Κάθε ανοχή αποθρασύνει τον τυχόντα υβριστή .
Κύριε Διαχειριστά...Ελάτε σεις και κάτι θα βρεθεί ν' ακούσουμε κάτι θα βρεθεί να τσιμπίσουμε και κάτι θα βρεθεί να πιούμε(και δεν εννοώ καφέ...)δηλαδή όταν έρθουμε σπίτι κάτι θα βρούμε ν ακούσουμε...![]()
Κύριε Διαχειριστά...Ελάτε σεις και κάτι θα βρεθεί ν' ακούσουμε κάτι θα βρεθεί να τσιμπίσουμε και κάτι θα βρεθεί να πιούμε(και δεν εννοώ καφέ...)
Υπό έναν όρο...Ιδέες ακούμε αλλά...ΔΕΝ κατσαβιδιάζουμε ενισχυτικά...ΔΕΝ κουνάμε ηχεία...ΔΕΝ επαναρυθμίζουμε πικάπ...
:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.