[Επίσημο] AirTag @ 2021

Πηρα σε προσφορα μια 4δα και εβαλα ενα στο αυτοκινητο - κλασσικα στο ντουλαπακι. Εχουν εκδοση firmware 2.0.73

Το παρκαρα Παρασκευη μεσημερι σε "γνωστη" διευθυνση και Σαββατο απογευμα μπηκα στο αυτοκινητο και το εβγαλα απο το ντουλαπακι να του βαλω μια θηκη και αρχισε τα beep-beep.
Διαβασα διαφορες πιθανες εξηγησεις στο δικτυο, εχετε εσεις καμμια πιο σιγουρη γιατι συνεβη αυτο?

Δεν προλαβε να συνδεθει με το τηλεφωνο και να το αναγνωρισει ?
Εχει αδυναμη μπαταρια ?
Θελει κανα reset ?
Ειναι καποιο γνωστο bug του τυπου, μη σου τυχει ?

Πηρα σε προσφορα μια 4δα και εβαλα ενα στο αυτοκινητο - κλασσικα στο ντουλαπακι. Εχουν εκδοση firmware 2.0.73

Το παρκαρα Παρασκευη μεσημερι σε "γνωστη" διευθυνση και Σαββατο απογευμα μπηκα στο αυτοκινητο και το εβγαλα απο το ντουλαπακι να του βαλω μια θηκη και αρχισε τα beep-beep.
Διαβασα διαφορες πιθανες εξηγησεις στο δικτυο, εχετε εσεις καμμια πιο σιγουρη γιατι συνεβη αυτο?

Δεν προλαβε να συνδεθει με το τηλεφωνο και να το αναγνωρισει ?
Εχει αδυναμη μπαταρια ?
Θελει κανα reset ?
Ειναι καποιο γνωστο bug του τυπου, μη σου τυχει ?

Κάθε φορά που συνδέεται με το κινητό του ιδιοκτήτη, κάνει sound notification. Έψαχνα κι εγώ με κάποιο τρόπο να το απενεργοποιήσω αλλά δεν το κατάφερα. Αν πέσει η μπαταρία θα έχει ένδειξη στο find my, θα το καταλάβεις.

• Like
Reactions: ilias
Πάντως επειδή έχω και εγώ στο αμάξι, ναι αρκετές φορές το ακούω αλλά όχι πάντα.

Περιεργο χαρακτηριστικο, τι να εξυπηρετει?
Σταματαει απο μονο του η πρεπει εγω να το απενεργοποιω ? Κρατησε αρκετη ωρα η ειδοποιηση....

Περιεργο χαρακτηριστικο, τι να εξυπηρετει?
Σταματαει απο μονο του η πρεπει εγω να το απενεργοποιω ? Κρατησε αρκετη ωρα η ειδοποιηση....

Κάθε πρωί που μπαίνω στο αμάξι κάνει για κάποια δευτερόλεπτα και μετά σταματάει. Επιβεβαιώνει πως "βλέπει" το κινητό. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα περισσότερο "τρώει" μπαταρία για αυτό και ήθελα να το απενεργοποιήσω.

Last edited:
  • Like
Reactions: pathfinder