[Επίσημο] Apple AirPods Pro 3

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,112
Λιβαδειά
Screenshot 2025-12-13 233859.png
G0a698TXcAAOMll

AirPods-Pro-3-Heart-Rate-Sensor.gif

G0a5VAdWsAAbBKd

G0a7SiBbgAEpSVc

71BSlOXdp2L._AC_SL1500_.jpg
611z8DPyofL._AC_SL1500_.jpg

71TLwqgm-EL._AC_SL1500_.jpg
619r+Gr4YQL._AC_SL1500_.jpg

61vBghtTdmL._AC_SL1500_.jpg

Apple-AirPods-Pro-3-hero-250909_inline.jpg.small_2x.jpg

• Multiport acoustic architecture for spatial audio, enhanced bass, wide soundstage, clear vocals
  • Upgraded ANC (2× more effective than AirPods Pro 2, 4× more than original)
  • Adaptive EQ, enhanced Transparency mode
  • Smaller earbuds, fit based on 10,000+ ear scans
  • Foam-infused ear tips in 5 sizes (XXS–L)
  • Apple H2 chip; MagSafe Charging Case with U2 chip (USB‑C)
  • Bluetooth 5.3, touch controls, “Hey Siri” support
  • PPG sensor for heart rate monitoring (256 pulses/sec)
  • Tracks 50+ workouts in Fitness app with AI-powered Workout Buddy
  • Fitness+ displays real-time metrics (heart rate, calories, Move ring)
  • Hearing Protection (EU/UK), Hearing Test, auto Conversation Boost
  • Live Translation (beta) for English, French, German, Portuguese, Spanish; Italian, Japanese, Korean, Chinese coming later
  • Up to 8 hours music with ANC, 10 hours in Transparency mode; 24h with MagSafe case; 5-min charge ≈ 1h playback
  • IP57 dust, sweat, and water resistant
  • Τιμή Ελλάδα: 249€

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Το μόνο προϊόν που πραγματικά αναβαθμίστηκε ουσιαστικά.

Και ευτυχώς το φθηνότερο.

Το μόνο προϊόν που πραγματικά αναβαθμίστηκε ουσιαστικά.

Και ευτυχώς το φθηνότερο.
Ισχύει….ολα τα αλλα που έδειξαν σήμερα ήταν τυπικές αναβαθμίσεις…εδώ κάνανε δουλίτσα…

Καλά όταν τα 2 θα φτάσουν να πωλούνται 150-160 ευρώ νομίζω ότι πάλι δεν αξίζει να δώσει κάποιος τα διπλά λεφτά για τα 3 αν δε χρειάζεται τον αισθητήρα παλμών. Τα 2 έχουν πάρει τις περισσότερες αναβαθμίσεις που έχω δει σε αξεσουάρ Apple πάντως με προσθήκες πραγματικών νέων features και όχι μόνο marketing…

• Like
Reactions: karamela
Κι εγώ κάποια στιγμή θα τα τσιμπήσω αλλά θα περιμένω εκπτώσεις, αυτά πέφτουν κάθε λίγο και λιγάκι στο Amazon.

Πάντως, τα 2 εδώ και καιρό μου κάνουν κάτι περίεργα distortions, που νομίζω έχουν να κάνουν με το NC. Επειδή πλέον τα χρησιμοποιώ μόνο σε πτήσεις κλπ δεν έχω κάτσει να κάνω debug, αλλά είναι πολύ συχνό το πρόβλημα. Αν κατάλαβα καλά δε, το NC έχει πλέον γίνει μόνιμο, δε βλέπω να απενεργοποιείται από κάπου, παρά μόνο αλλάζει σε transparency και adaptive.

Αν εννοείς τα υπάρχοντα, όχι, υπάρχει και η επιλογή off στα settings, εσύ καθορίζεις τι θα γίνεται με το πάτημα των πλήκτρων.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Από ότι φαίνεται, το νέο μοντέλο θα έχει μεγάλο upgrade σε ποιότητα ήχου & ANC, ενώ πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το live translation:

Από ότι φαίνεται, το νέο μοντέλο θα έχει μεγάλο upgrade σε ποιότητα ήχου & ANC, ενώ πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το live translation:

Ναι είναι ότι καλύτερο σε νέο μοντέλο παρουσίασε εχτές η Apple...μεγάλες βελτιώσεις σχεδόν παντού...ψήνομαι να τα πάρω!!

• Like
Reactions: takisot
Μ αρέσει που φεύγουν τα χιλιάρικα για πλάκα για iPhone αλλά σκεφτόσαστε τα 200 των AirPods, που είναι και η μεγαλύτερη αναβάθμιση…

Κατά τα άλλα:

Live Translation with AirPods is not available if you are in the EU and your Apple Account Country or Region is also in the EU

• Sad
Reactions: chocbhed
Κι εγώ κάποια στιγμή θα τα τσιμπήσω αλλά θα περιμένω εκπτώσεις, αυτά πέφτουν κάθε λίγο και λιγάκι στο Amazon.

Πάντως, τα 2 εδώ και καιρό μου κάνουν κάτι περίεργα distortions, που νομίζω έχουν να κάνουν με το NC. Επειδή πλέον τα χρησιμοποιώ μόνο σε πτήσεις κλπ δεν έχω κάτσει να κάνω debug, αλλά είναι πολύ συχνό το πρόβλημα. Αν κατάλαβα καλά δε, το NC έχει πλέον γίνει μόνιμο, δε βλέπω να απενεργοποιείται από κάπου, παρά μόνο αλλάζει σε transparency και adaptive.
Δεν πρέπει να έχει να κάνει με το anc.

Δοκίμασε να τα αφαιρέσεις από το iCloud και να ξανακάνεις pair (και εννοείται να αφαιρέσεις και άλλα που πιθανώς έχουν ξεμείνει)

Λογικότατο πάντως αν σκεφτείς ότι αφενός φορτίζουν με Magsafe (τόσο το μεγάλο όσο και αυτό του watch), αφετέρου έχουν USBc (που πλέον κουβαλάς ήδη 1-2 έτσι κι αλλιώς. Άρα λιγότερα σκουπίδια (νομοτελειακά), άρα θετικό. Φέτος πρέπει να πέταξα καμιά 10αριά lightning καλώδια από ισάριθμα τηλέφωνα που πέρασαν από τα χέρια μου που είχαν μαζευτεί στα αζήτητα, τα επόμενα που έχουν σειρά θα είναι τα USBc.

Μ αρέσει που φεύγουν τα χιλιάρικα για πλάκα για iPhone αλλά σκεφτόσαστε τα 200 των AirPods, που είναι και η μεγαλύτερη αναβάθμιση…

Δεν είναι θέμα κόστους, απλά τα Airpods δεν έχουν trade in, άρα είναι πιο δύσκολο να τα ξεφορτωθείς (έστω και με απώλεια χρημάτων). Κι εμένα εκεί είναι η κόκκινη μου γραμμή μου (το να μην έχω διπλά πράγματα που δε χρησιμοποιώ, εκεί με πιάνουν τρελές τύψεις μετά :P).

Δεν πρέπει να έχει να κάνει με το anc.
Δοκίμασε να τα αφαιρέσεις από το iCloud και να ξανακάνεις pair (και εννοείται να αφαιρέσεις και άλλα που πιθανώς έχουν ξεμείνει)
Θα το κοιτάξω.