![]()
Spotify brings offline listening to the Apple Watch, at last | TechCrunch
The relationship between Spotify and Apple has been…understandably contentious at times. After all, Apple runs the streaming service’s biggest competitor.techcrunch.com
Δεν έχει ενεργοποιηθεί στο δικό μου ακόμα πάντως.
![]()
Spotify brings offline listening to the Apple Watch, at last | TechCrunch
The relationship between Spotify and Apple has been…understandably contentious at times. After all, Apple runs the streaming service’s biggest competitor.techcrunch.com
Δεν έχει ενεργοποιηθεί στο δικό μου ακόμα πάντως.
Υπερθέρμανση.Το ειχα ξαναβαλει στη θαλασσα και δεν παρουσιασε καποιο θεμα. Σημερα, μετα απο λιγη ωρα που βγηκα, ειναι σβυστο και παρουσιαζει αυτη την εικονα οταν πτησεις καποιο απο τα δυο κουμπια και εχει αποσυνδεθει και απο το τηλεφωνο φυσικα.
Καμμια ιδεα περι τινος προκειται;
View attachment 184322
https://support.apple.com/en-us/HT204508Με εκεινο το θερμομετρο κατι τετοιο υπεθεσα κι εγω, αλλα ουτε η μεσα, ουτε η ωρα προδιαθετει για υπερθερμανση λογω καιρου. Εδω αντεξε με τους καυσωνες.
Να υποθεσω οτι καποιο προγραμμα εχει κολλησει;
Απο τι να υπερθερμανθηκε;
Τελικα δουλευει το cellular για κλησεις; Χωρις να εχεις το κινητο κοντα με Bluetooth δηλαδη το προσφερουν οπως πχ Αμερικη οι παροχοι εδω;
To ίδιο ακριβώς έπαθα και εγώ μετά απο μπάνιο στην θάλασσα το έστειλα και σε 4-5 ημέρες ήρθε καινούργιο/ρολόι πιθανόν ανακατασκευασμένο.Μια μερα μετα δεν αλλαξε τιποτα. Παμε για σερβις και να δουμε τι θα δουμε.