[Επίσημο] HTC Radar

nikosmelt

AVClub Addicted Member
19 March 2007
2,070
Κατερίνη, Ελλάδα
Έχει κανείς το συγκεκριμένο? Ήμουν σε διαδικασία μεταφοράς αριθμού στη Vodafone και το πέτυχα σε προσφορά με πάγιο Unlimited 45 δωρεάν. Δεν ήμουν σε φάση να δώσω λεφτά για κινητό και θα έπαιρνα όποιο είχε δωρεάν με το πρόγραμμα, άντε να έδινα και κανένα 50αρι, αλλά με εξιτάρει η ιδέα αγοράς του και δοκιμής του Mango. Αν υπάρχει κάποιος κάτοχος να έχουμε και μια καλύτερη γνώμη. Έχετε 14 ώρες (τότε λήγει η προσφορά)!! :flipout: :flipout:

Re: HTC Radar

εχω ακουσει οτι λανσαρεται σαν ενα κινητο με πολυ καλη καμερα

Re: Απάντηση: Re: HTC Radar

χωρις να εχω δοκιμασει...ακουγεται οτι το smoothness ειναι καλυτερο και απο iphone

Απάντηση: HTC Radar

Το παρήγγειλα τελικά, οπότε το περιμένω και μόλις παραλάβω θα ποστάρω εντυπώσεις και σχόλια. Φαντάζομαι Δευτέρα-Τρίτη θα το στείλουν.

Re: Απάντηση: HTC Radar

καλοριζικο

περιμενουμε σχολια και αντυπωσεις.δε χρησιμοποιουν πολλοι το λειτουργικο...

Το ξέρω, γι' αυτό και ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή, αλλά διάβασα αρκετά καλά σχόλια για το λειτουργικό και θέλω να πιστεύω ότι η Microsoft θα συνεχίσει την προσπάθεια, καθώς έχει μείνει πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα.

Δεν εχει μεινει καθόλου πισω η Μs το mango ειναι ποιο σταθερο κ απο ios, εκει που υστερει ειναι λιγο στα apps λογω μειωμενης ποικιλιας κ καποιων κλειδωματων που ετσι κι αλλιως εχουν κ τα μηλα. Το ui ειναι εντελως καινοτομια ενω το integration με οτι κοινωνικα δικτυα θέλετε, λογαριασμους email απλα απο αλλο πλανητη. Για μενα μετα απο 6 μηνες χρηση αποτελουν τα wp7 την καλυτερη επιλογη για οσους θελουν αψεγαδιαστη χρηση ως κινητου τηλεφωνου/κοινωνικης δικτυωσης και λιγοτερο βαρος στα apps (οχι οτι δε βρισκεις αυτο που θες).ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ Η ΚΟΜΠΙΑΣΜΑ οτι κ αν του εκανα. Προβληματικη λιγο η επιλογη του ως πλοηγου, δεν υπαρχουν ακομα πολλα πακετα απ οσο ξερω,

Last edited:

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαντα. Είχα για κανένα μήνα ένα HTC Trophy7 αναβαθμισμένο σε Mango (Win 7.5). Απλώς απίστευτα ομαλό λειτουργικό. Το τηλέφωνο πήγαινε σφαίρα (και το browsing το ίδιο) με ένα απλό επεξεργαστή στο 1 GHz. Να διευκρινίσω ότι πιο πριν είχα για ένα χρόνο ένα iphone 4 (με λειτουργικό ως και OS 5 και παλιότερα με jailbreak) και τώρα ένα LG Optimus 2X. To Trophy7 ήταν πιο γρήγορο κι από τα δύο (σίγουρα λόγω λειτουργικού) και χωρίς τα περιστασιακά μικροκολλήματα του LG.

Γενικά θεωρώ ότι τα Mango είναι εξαιρετικά (ειδικά στο τομέα της κοινωνικής δικτύωσης και διαχείρισης των πάσης φύσεως επαφών σου δεν παίζονται) αλλά υπολείπονται πολύ ακόμα στο θέμα του πλήθους εφαρμογών. Και δεν μιλάμε μόνο για πλοήγηση, αλλά τους λείπει π.χ. το skype, παρόλο που η MS έχει εξαγοράσει την Skype.

Εν κατακλείδι, εγώ προσωπικά θα είχα μείνει στo Trophy7, αλλά έπρεπε να το επιστρέψω αφού ήταν δανεικό, οπότε νομίζω ότι το Radar θα σου δώσει απόλυτη ευχαρίστηση, αν δεν κολλήσεις στη σχετική έλλειψη εφαρμογών.

Τα στάθμισα όλα αυτά και ελπίζω ότι η Microsoft θα ασχοληθεί πολύ και ουσιαστικά με το λειτουργικό της, καθώς έχει επενδύσει αρκετά και έχει ρισκάρει και με την εξαγορά της Nokia, η οποία πιστεύω προσωπικά πως δείχνει την πρόθεσή της να ασχοληθεί σοβαρά με τα smartphones. Ελπίζω να μην το αργήσουν πάντως, με έχει πιάσει ανυπομονησία!

προσωπικη αποψη : microsoft και nokia θα ταιριαξουν απολυτα

εχουν ξεχωριστο στυλ το οποιο το ενα παραπεμπει στο αλλο

περιμενουμε ωραια προιοντα

Λοιπόν αλλαγή πλάνων: με πήραν από την wind για επιβεβαίωση αλλαγής. Με ρωτούν λοιπόν γιατί φεύγω και αφού τους λέω για την προσφορά της voda, μου πετάνε "αν σας κάνουμε μια καλύτερη προσφορά θα μείνετε?". Τους απαντώ ότι εξαρτάται από την προσφορά και μου δίνουν 100 ευρώ πάνω από voda επιδότηση, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω πρόγραμμα, απλά μένοντας με δεκαοχτάμηνη δέσμευση. Από 400 ευρώ δηλαδή στα 500 και παραμονή ως έχω, με τρία πάγια δωρεάν! Όπως καταλαβαίνετε αυτή ήταν προσφορά που δεν μπορούσα να αρνηθώ! Επομένως προσανατολίζομαι πλέον προς Xperia Arc (στα 499 το έχει η wind). Είναι και το Samsung Galaxy S2, αλλά όταν είπα στην σύζυγο ότι θέλει άλλα 100 ευρώ (599 έχει) κόντεψα να φάω τηγάνι στο κεφάλι, οπότε δύσκολο κάτι τέτοιο :flipout: :flipout: :flipout:

μακρια απο sony ericsson
κακη κατασκευη
προτεινω htc sensation, με πολυ καλη καμερα

Το Sensation το ψήνω και εγώ, αλλά θέλει άλλα 100 ευρώ, όπως και το Galaxy SII και αυτό είναι αποτρεπτικό, γιατί δεν με παίρνει να δώσω και χρήματα (η σύζυγος θέλει μπότες!! :flipout: ). Οπότε οι εναπομείνασες επιλογές είναι τα Xperia X10 και Arc, τα Nokia E7 και Ν8 και το Motorola Atrix. Και το Samsung Galaxy Tab...αλλά έχω tablet και σιγά μην κουβαλώ 10αρι tablet για κινητό.

Re: Απάντηση: HTC Radar

αποψη μου....κατα σειρα προτιμησης

lg optimus 2x
htc radar
motorola atrix
s.e. arc
nokia n8 (μονο καμερα, κατα τα αλλα απογοητευση)

x10 και e7 θα ελεγα δεν προσφερουν κατι ουσιαστικο και παλια μοντελα

Τελικά μάλλον θέλει αλλαγή ο τίτλος του θέματος...
Λόγω των επικείμενων γιορτών θεωρώ λογικό να περιμένω, μπας και έχουμε καμιά πτώση τιμών και χτυπήσω τελικά το Galaxy S2. Κλείδωσα την επιδότηση για δύο μήνες και περιμένω...