[Επίσημο] iPhone 15 Pro | 15 Pro Max

Λιγο βοηθεια κυριοι.
συνδεση μεσω ΒΤ,15 pro με την ενδοεπικοινωνια κρανους FreedConn T-COM VB.
αψογη συνδεση χωρις κανενα προβλημα και χωρις διακοπες.
ακουγεται ομως ανα 15-20 δευτ. ενα μπιπ στο βαθος και δεν εχουμε καταλαβει απο που ειναι.
προστασια εντασης ηχου,ειναι ολα off.
γνωριζει καποιος?

Λιγο βοηθεια κυριοι.
συνδεση μεσω ΒΤ,15 pro με την ενδοεπικοινωνια κρανους FreedConn T-COM VB.
αψογη συνδεση χωρις κανενα προβλημα και χωρις διακοπες.
ακουγεται ομως ανα 15-20 δευτ. ενα μπιπ στο βαθος και δεν εχουμε καταλαβει απο που ειναι.
προστασια εντασης ηχου,ειναι ολα off.
γνωριζει καποιος?

Σου κάνει μπιπ και όταν συνδέεις άλλη συσκευή;

Sent from my iPhone using Tapatalk

για καποιο λογο εχθες και σημερα σταματησε να το κανει.θα το βρω ομως στην πορεια τι ειναι.

ενα αλλο θεματακι,ειναι η τελευταια κληση που θελω να παρω,πατωντας συνεχομενα για 2 δευτερολεπτα το κουμπι πολλαπλων χρησεων της ενδοεπικοινωνιας.
στην αρχη μου πεταγε την siri.
αφου εκλεισα την siri,μου πεταει "φωνητικος ελεγχος".
μπορουν να κλεισουν καπως ολα αυτα και απλα να γινεται επανακληση του τελευταιου αριθμου?

Εγώ δεν το βάζω πλέον στο 80% γιατί δεν διαπίστωσα ότι κέρδισα κάτι, το αντίθετο: μειώνεται η αυτονομία.
λογικο αλλα απ`οσο εχω διαβασει,αυξανεται η ζωη της μπαταριας.
οι περισσοτεροι παντως προτεινουν το Limit του 80%.

εχεις καμια λυση για την ερωτηση πιο πανω σχετικα με την επανακληση?

τις τελευταιες ημερες,εχω κλεισει την βελτιστοποιηση της μπαταριας και το εχω βαλει στο 80%.
πριν λιγο που το φορτιζα,κοιταζω και ειχα παει στο 88%!
του εκανα μια επανεκινηση και στο ανοιγμα η μπαταρια μου εδειξε 92%!
τι μπερδεμα ειναι αυτο?

Κανένα μπέρδεμα, περιοδικά ανά 2 βδομάδες ή ανά μήνα το τηλέφωνο θα φορτιζεται στο 100% για να μπορεί να γίνεται σωστό καλιμπραρισμα και υπολογισμός της χωρητικότητας της μπαταρίας. Το αναφέρει και η Apple στις διευκρινήσεις της επιλογής 80%

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
προσπαθω εδω και 2 ημερες να κανω hotspot το Iphone.
2 συσκευες android,βλεπουν κανονικα το spot,μπαινουν αλλα λενε "χωρις ιντερνετ" παροτι το iphone εχει κανονικα ιντερνετ.
εχουμε καποια εξηγηση?

Μετά και την τελευταία αναβάθμιση του carrier από την cosmote σε 64.1 κια την απαραίτητη αλλαγή κάρτας σιμ ενεργοποίηθηκε στην συσκευή το 5g sa. Στην πρώτη φώτο ο τύπος της κάρτας που χρειάζεται και στη δεύτερη η ενεργοποιημενη υπηρεσία.IMG_8935.jpegIMG_8934.png

Παίζει, αλλά σε συγκεκριμένες, δεν το ξέρεις από πριν. Ίσως αν σου στείλουν με email αντί για κατάστημα να παίξει με την πρώτη. Διαφορετικά ότι σου κάτσει.

• Like
Reactions: michkal91