Όχι, ο A18 είναι μια binned down εκδοση του 18pro:Στο μεταξύ κάνανε φέτος το έξυπνο τρικ και ονόμασαν τον επεξεργαστή Α18 στα απλά iPhones και Α18 pro για τα iPhones pro….και το ερώτημα, τι διαφορά έχει ο περσινός Α17 με τον φετινό απλό Α18?? Γιατί κάτι μου λέει ότι είναι rebranding και μιλάμε για τον ίδιο επεξεργαστή πάνω κάτω…
Τα specs δεν μου λένε κάτι, σε απόδοση αν βάλεις δίπλα δίπλα τον απλό Α18 και τον Α17 τι γίνεται?? Γιατί είμαι σχεδόν 99% σίγουρος ότι θα έχουν ακριβώς την ίδια απόδοση....Όχι, ο A18 είναι μια binned down εκδοση του 18pro:
![]()
Apple A18 vs A18 Pro: What's the Difference?
The A18 chipset seems to be a binned version of the more powerful A18 Pro. Both chips offer the same CPU, however, you get a 5-core GPU on A18.beebom.com
Τα specs δεν μου λένε κάτι, σε απόδοση αν βάλεις δίπλα δίπλα τον απλό Α18 και τον Α17 τι γίνεται?? Γιατί είμαι σχεδόν 99% σίγουρος ότι θα έχουν ακριβώς την ίδια απόδοση....
Το φετινό απλό 16αρι είναι τίμια αναβάθμιση, πήρε και τα έχτρα πλάγια κουμπιά του Pro, πήρε και το Pill στην οθόνη, θεωρητικά δεν είναι και πολύ πίσω πλέον σε επεξεργαστή σε σχέση με το 16pro, μπήκε και ποιο φρέσκος Ultrawide φακός με AF και macro δυνατότητες και ΑΙ θα πάρει....ουσιαστικά για μένα οι μόνες μεγάλες διαφορές είναι ο τηλεφακός και τα 120HZ της οθόνης....πλησίασε αρκετά θα έλεγα τα pro μοντέλα.Για κάποιον που θέλει ένα μικρό iphone νομίζω είναι μια καλή επιλογή το 16.
Για κάποιον που έχει το 15 καταναλωτισμός και μόνο.
Aς περιμένουμε να δούμε, έχω περιέργεια για αυτό το κομμάτι....Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να έχουν την ίδια απόδοση. Το πόσο γρηγορότερος θα είναι ο Α18, θα το δούμε στα τεστ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.