Κοιτά δεν νομίζω ότι πλέον κάνει ζημιά στην μπαταρία, όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές δίνουν fast charge εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει κανένα θέμα….και η Apple θα το δώσει απλά το κάνει αργά αργά, πήγε στα 40W τώρα με τις νέες συσκευές, του χρόνου στα 50W….κλπ…Νομίζω το fastcharging το αποφεύγουν λόγω υγείας μπαταρίας (δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο, σιγά τη διαφορά κόστους). Πάντως το 15PM φορτίζει αρκετά γρήγορα ώστε να μην μου έχει λείψει ποτέ κάτι καλύτερο, ή αν μη τι άλλο, εγώ δε θα θυσίαζα ζωή μπαταρίας για κάτι τέτοιο.
Αυτό είναι το θέμα (μου)…Βέβαια, πάνω που μετά από τόσα χρόνια συνηθίσαμε την παντόφλα, τώρα τη μεγαλώνουν κι άλλο. Να δω που θα τελειώσει αυτή η ιστορία.
Γιατί, θα μεγαλώσει τις διαστάσεις;
Έχω την εντύπωση πως απλά μίκρυνε τα bezels.
Αυτό έχουν στο site (ό,τι κι αν σημαίνει κάτι τέτοιο):Μπαταρία στο max δεν ανέφεραν καν βελτιώσεις όπως το αστείο big battery improvement στο απλό που πάντα έβαζαν ένα συγκριτικό…Να δούμε πως θα συμπεριφέρεται στον ήλιο αν ντιμαρει με το καλημέρα πάλι το καλοκαίρι.
0,9 mm μεγαλύτερο σε πλάτος και 3,1 σε ύψος σε σχέση με το 15 pro max (βασικά ακριβώς ίδιο πλάτος με το 14 pro max και μεγαλύτερο από αυτό στις άλλες διαστάσεις)Εννοείται θα μεγαλώσει, και σημαντικά (και μάλιστα και στο πλάτος, που είναι αυτό που με χαλάει περισσότερο, το ύψος είναι έτσι κι αλλιώς τεράστιο, αλλά το πλάτος σε χαλάει ακόμα και στη χρήση με τα δυο χέρια).
![]()
0,9 mm μεγαλύτερο σε πλάτος και 3,1 σε ύψος σε σχέση με το 15 pro max (βασικά ακριβώς ίδιο πλάτος με το 14 pro max και μεγαλύτερο από αυτό στις άλλες διαστάσεις)
Αυτά σκεφτόμουν κι εγώ πριν δοκιμάσω το 15 max και αναθεώρησα πλήρως….Φέτος νομίζω έχει μεγαλύτερο νόημα το απλό pro. Έχει πλέον τον ίδιο τηλεφακο με το pro max και μεγάλωσε το μέγεθος ώστε χωρίς να είναι παντόφλα να είναι και χρηστικό στις 6,3 ίντσες. Η αλήθεια είναι ότι έχοντας το απλό pro, οι 6,1 ίντσες είναι λίγο περιοριστικές και θες ένα τσικ παραπάνω, θεωρώ ότι τώρα στις 6,3 ίσως να βρήκαμε την χρήση τομή…..τα pro max μου φαίνονται παντόφλες, ειδικά φέτος που μεγάλωσε και άλλο..μιλάμε πλησιάζει σε διαστάσεις σιγά σιγά ένα iPad mini!!!!
Τα είχα και τα 2 για 2 εβδομάδες, δεν το αντεξα το pro max, ένιωθα ότι κουβαλώ tablet μαζί μου, προτίμησα να χάσω σε αυτονομία και σε χρηστικότητα με το απλό pro παρά να κουβαλάω το pro max….βεβαια ο κάθε ένας έχει και άλλες ανάγκες…Αυτά σκεφτόμουν κι εγώ πριν δοκιμάσω το 15 max και αναθεώρησα πλήρως….
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.