[Επίσημο] iPhone 17 Air

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,106
Λιβαδειά
Screenshot 2025-12-13 234459.png
G0bELXKXUAASBKl

G0bDaLnakAA2qn3

G0bDcq_bUAAa-Mu

G0bDP-QXMAA2d5s

G0bELXLWoAIXcfw

G0bEw3BbgAUk1U3

G0bELXJWQAAoi8L

hero-design-xv9gyjqhdiai-large-2x.jpg

1000061291.jpg

Specifications
6.5-inch (2736×1260 pixels) OLED 460ppi Super Retina XDR display, ProMotion technology with adaptive refresh rates up to 120Hz,
1000 nits max brightness, 1600 nits peak brightness, up to 3000 nits peak outdoor brightness, HDR, True Tone, Ceramic Shield 2 protection
A19 Pro Six-Core (2 performance and 4 efficiency cores) 3nm chip with 64-bit architecture, 5‑core GPU, 16‑core Neural Engine
256GB, 512GB, 1TB storage options
48MP Wide-Angle(f/1.6) camera, second-generation sensor-shift optical image stabilisation for video, 2x Telephoto, 100% Focus Pixels, Photonic Engine,
True Tone flash, HDR video recording with Dolby Vision at 4K 60 fps, Slo‑mo 1080p at 240fps, Cinematic mode up to 4K Dolby Vision at 30 fps
18MP (ƒ/1.9) centre stage Front camera, Autofocus with Focus Pixels, Retina Flash, HDR video recording with Dolby Vision up to 4K at 60 fps, Slo‑mo 1080p at 120fps
iOS 26
Dual SIM (eSIM + eSIM)
Water and dust resistant (IP68)
TrueDepth camera for FaceID facial recognition, Top-ported speakers
Action button – Silent mode, Focus, Camera, Flashlight, Voice Memo, Recognise Music, Translate, Magnifier, Controls, Shortcut or Accessibility
Camera controls – Exposure, Depth, Zoom, Cameras, Styles, Tone
5G (sub‑6 GHz) with 4×4 MIMO, Gigabit-class LTE, 802.11be Wi-Fi 7 with 2×2 MIMO, Bluetooth 6, Second-generation Ultra Wideband chip for spatial
awareness, Thread networking technology, NFC with reader mode, dual-frequency GPS (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, BeiDou and NavIC)
Built-in rechargeable lithium-ion battery with MagSafe and Qi2 wireless charging up to 20W, USB-C fast charging
Battery 3149 mAh
Dimensions: 156.2×74.7×5.64 mm
Weight: 165 gr
Τιμές Ελλάδα
  • 256 GB: 1.239€
  • 512 GB: 1.499€
  • 1 TB: 1.759€

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Ο ανταγωνισμος εδω και χρονια επενδυει στα αναδιπλουμενα και η απλ επιμενει στο (Johnny Ives obssesion) thinnes... για να δουμε ποιος εχει δικιο...

Ο ανταγωνισμος εδω και χρονια επενδυει στα αναδιπλουμενα και η απλ επιμενει στο (Johnny Ives obssesion) thinnes... για να δουμε ποιος εχει δικιο...
Apple είναι θα πουλήσει, πάντως στην συζηγο και στην αδερφή μου που τους πήρα Samsung flip τα έχουν ερωτευτεί και δεν ξαναγυρίζουν σε τηλέφωνο που δεν είναι αναδιπλούμενο…για γυναίκα τέτοια τηλέφωνα είναι Must.

Και η Apple θα τα βγάλει του χρόνου άντε το 2027 και θα τα λανσάρει σαν καινοτομία.

• Like
Reactions: tiniakos
Τιμές στο Αγγλικό Amazon (Τελικές τιμές μαζί με εκτελωνισμό)

256: 1.052€ 1.046€ (από 1.239 ελλάδα)
512: 1.342€ 1.334€ (από 1.499 )
1 tb: 1.563€ 1.555€ (από 1.759 )

Last edited:
Η usb-c 2 του air εχει τις ιδιες δυνατοτητες συνδεσεων και μεταφορας δεδομενων με αυτη των 17, απλα μεταφερει πιο αργα τα δεδομενα ? Σε μεταφορα εικονας / ηχου σε προβολεα, τηλεοραση κτλ εχει τις ιδιες δυνατοτητες?

Γραφει pro res raw video σε εξωτερικο δισκο ?

μαλλον θα ειμαι ο μονος που θα το παρει 😂

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ενταξει, δεν υπαρχει αυτη η συσκευη ειναι απιστευτη!!!
εχω ξεκινησει μεταφορα και δεν εχει ζεσταθει σχεδον καθολου

ps
νεοτερα περι μπαταριας αργοτερα ... η μαλλον καλυτερα μετα απο 4-5 ημερες
Καλορίζικο, πες μας και εντυπώσεις όταν μπορέσεις…το σκέφτομαι σοβαρά και εγώ, ήμουν σίγουρος ότι θα πάω στο 17pro αλλά σήμερα που το έπιασα και το δούλεψα είναι χάλια ρε γαμωτο, δεν μπορώ με τίποτα να το πάρω, δεν μου πάει το χέρι…οπότε λέω να πάω στο Air.

• Like
Reactions: jig
Το χάζεψα στο Apple Store το πρωί, είναι πραγματικά η πρώτη συσκευή Apple εδώ και πολλά πολλά χρόνια που την αγγίζεις και νιώθεις ότι κρατάς κάτι high tech. Εμφανισιακά δε μου αρέσει με το καρούμπαλο, αλλά η αίσθηση του να κρατάς ένα τζαμάκι (λέμε τώρα, αλλά περίπου) και μόνο είναι λίγο ταξίδι στο μέλλον.

• Like
Reactions: karamela and jig
Δεύτερη μέρα χρήσης και δεν έχω να πω πολλά ακόμα ... μόνο ότι δύσκολα βλέπω τον εαυτό μου να ξαναγυρνάει σε αλλο φορματ συσκευής

Και η γυναίκα μου το έπιασε στα χέρια της και το βρηκε πιο ωραίο από κάθε άλλο νέο μοντέλο apple. Της είναι διαφορο πόσες κάμερες έχει ενα τηλέφωνο .
Και αν κρίνω ότι της είχε αρέσει και το samsung edge νομίζω η νέα τάση θα είναι τα λεπτά κινητά. Κυρίως στις γυναίκες.

Και εγώ προσωπικά το βρήκα πιο premium από τα pro .

Δεύτερη μέρα χρήσης και δεν έχω να πω πολλά ακόμα ... μόνο ότι δύσκολα βλέπω τον εαυτό μου να ξαναγυρνάει σε αλλο φορματ συσκευής
Από διάρκεια μπαταρίας πως το βλέπεις;