[Επίσημο] iPhone 17 Pro | 17 Pro Max

Ένα συγκριτικό όχι τόσο ως προς τη ποιότητα αλλά ως προς τις διαφημιζόμενες εστιακές και το διάφραγμα σε σχέση με τις κανονικές φωτογραφικές.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ένα συγκριτικό όχι τόσο ως προς τη ποιότητα αλλά ως προς τις διαφημιζόμενες εστιακές και το διάφραγμα σε σχέση με τις κανονικές φωτογραφικές.

Έχω την αίσθηση ότι κάτι έκανε λάθος ο τύπος στο βίντεο που έβαλες.
Εδώ φαίνεται ότι το reach του 17pro tele είναι όντως αντίστοιχο των 100mm ενός FF tele. Προφανώς διαφέρουν στο bokeh λόγω διάστασης sensor. Το ίδιο ισχύει και στα 200mm όπου εκεί το Iphone κάνει crop οπότε το bokeh απέχει πολύ συγκριτικά και η ανάλυση πέφτει στα 12mp (το αναφέρει αυτό πάντως η Apple):

Όντως στο τελευταίο βίντεο, δείχνει ότι ταιριάζουνε οι δύο μηχανές στο κάδρο / εστιακή.

Άσε που υπάρχουν και φωτογραφικοί φακοί οι οποίοι δεν αποδίδουν ακριβώς τις εστιακές τους, πχ υποτίθεται είναι 200 χιλιοστά αλλά φτάνουν μέχρι τα 180…
Στο βίντεο του Mat Granger έδειχνε το αντίθετο, ότι το iPhone είχε πιο κοντές εστιακές και υπήρχε αρκετή διαφορά στο κάδρο.

Μόνο αν το δοκιμάσουμε μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς τι γίνεται.

• Like
Reactions: takisot
εχω μια ερωτηση
2-3 συναδελφοι ''γκρινιαζουν'' συνεχως οτι το 5G σερνεται
Υπαρχει γενικα καποιο προβλημα η ειναι τυχαια περιστατικα, εχετε ακουσει κατι?

εχω μια ερωτηση
2-3 συναδελφοι ''γκρινιαζουν'' συνεχως οτι το 5G σερνεται
Υπαρχει γενικα καποιο προβλημα η ειναι τυχαια περιστατικα, εχετε ακουσει κατι?

Σε ποιον πάροχο?

Αν είναι με ios 26.0.1 Ναι υπάρχει θέμα. Με 26.1 beta που είμαι έχει λυθεί. Λογικά την Δευτέρα-Τρίτη θα κυκλοφορήσει και η επίσημη που λύνει καθως περιέχει και modem update.

Αν είναι με ios 26.0.1 Ναι υπάρχει θέμα. Με 26.1 beta που είμαι έχει λυθεί. Λογικά την Δευτέρα-Τρίτη θα κυκλοφορήσει και η επίσημη που λύνει καθως περιέχει και modem update.
Πρεπει να ειναι γενικο θεμα ανεξαρτητως συσκευης. Γκρινιαζε η γυναικα μου με το 16pro οτι της πεφτει η κληση ορισμενες φορες.

Σε ποιον πάροχο?

cosmote

ειναι με RC beta iOS 26.1 και εχουν παρει modem update

Ένα τέτοιο πήρα της κόρης μου εχθές. Με το που το αγόρασε, της έπεσε απ'τά χέρια 😂😂😂

Αλλά τουλάχιστον έχει μικρή παλάμη και κάτι είναι και αυτό εντελώς

Για όσους αναμένουν και είχαν παραγγείλει από τους πρώτους στο online της iStorm, πλέον αρχίζουν και στέλνουν τα πακέτα 😉

Με yes

(κατι δεν πρεπει να πηγε καλά γιατι εδώ και ενα μήνα περίπου υπάρχει καλούτσικη διαθεσιμότητα)

• Like
Reactions: dimitris777
Με yes

(κατι δεν πρεπει να πηγε καλά γιατι εδώ και ενα μήνα περίπου υπάρχει καλούτσικη διαθεσιμότητα)

Στην ιστοσελίδα τους το είχαν "μή διαθέσιμο-αναμένεται". Σε επικοινωνία μαζί τους υποστήριξαν πώς πήραν πολύ λίγα κομμάτια που έφυγαν πολύ νωρίς από τις ουρές της πρώτης ημέρας.
Με "στραβώνει" που χρεώνουν την κάρτα του πελάτη τους από την αρχή της παραγγελίας χωρίς να είναι διαθέσιμο το προιόν ( από τις 12/9 η χρέωση) και όχι από την στιγμή που το έχουν διαθέσιμο προς αποστολή.

Πάντως και στα amazon, έγραφε διαθεσιμότητα από αρχές Νοέμβρη.

Να ζητήσω την βοήθειά σας.
Η ξαδέλφη μου έφερε από την Αμερική ένα ασημί 17 Pro Max 512 unlocked.
Της το είχε παραγγείλει ένας φίλος της και τελικά δεν το θέλει.
Έχει εγγύηση στην Ελλάδα;