karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 14,820
Ποπό βρε ‘σύ και από τα μόλις 30 εκατοστά;; Τι να πω, βάλτο σε θήκη και μην το σκέφτεσαι τώρα, ότι έγινε έγινε…Μεγεια μου ..από 30 εκατοστά ύψος
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ποπό βρε ‘σύ και από τα μόλις 30 εκατοστά;; Τι να πω, βάλτο σε θήκη και μην το σκέφτεσαι τώρα, ότι έγινε έγινε…Μεγεια μου ..από 30 εκατοστά ύψος
![]()
Το θέμα δεν είναι ότι είναι μόνο αλουμίνιο, αλλά ότι είναι ευαίσθητο παντού, η πλάτη γρατσουνίζεται σαν βούτυρο, το γύρο γύρο όπως είπες ακόμα και με λεπτή θήκη στραβώνει, το καρούμπαλο της κάμερας αποχρωματίζεται στις γωνίες….εχω τηλέφωνο με αλουμίνιο, αλλά είμαι μόνο το περίβλημα από αλουμίνιο, το Xiaomi 14 ultra. Αλλά είναι αρκετά χοντρό και αντέχει στα χτυπήματα. Η πλάτη είναι από κάτι σαν δέρμα και δεν γρατζουνιεται ή τουλάχιστον δεν φαίνεται κάτι και η κάμερα είναι από αυθραστο κρύσταλλο μπροστά και γύρο γύρο δαχτυλίδι από ατσάλι και γυαλί για να μην γρατζουνιεται.Παιδιά αλουμινένιο τηλέφωνο χωρίς θήκη, δυστυχώς δεν γίνεται.
Δεν θα το εμπιστευόμουν ούτε με λεπτές θήκες, γλυτώνεις τις γρατζουνιές αλλά έχω δεί παραμόρφωση και κάτω από τη θήκη![]()
εχω τηλέφωνο με αλουμίνιο, αλλά είμαι μόνο το περίβλημα από αλουμίνιο, το Xiaomi 14 ultra. Αλλά είναι αρκετά χοντρό και αντέχει στα χτυπήματα.
Ε το έχω ρίξει τουλάχιστον 5 φορές, την μια μάλιστα έπεσε με την γωνία πάνω σε μάρμαρο από 1.5 μετρα, έκανε μια μικρή χαρακια και έφυγε λιγο το χρώμα αλλά καμιά παραμόρφωση. Το έβαψα λίγο με ανεξίτηλο μαύρο μαρκαδόρο και δεν φαίνεται καν πλέον.Πιστεύεις ότι εάν το ρίξεις σε γωνία θα γλυτώσεις τη παραμόρφωση;
Δεν θα τη γλυτώσεις.
Για προτείνετε κάποιο heavy duty case σετ με προστασία οθόνης στυλ dbrand tank.
πληθαινουν τα βιντεο σχετικα με την ποιοτητα κατασκευης στα καινουργια iphone.
δυστηχως η φετινη σειρα μοιαζει αποτυχημενη σε πολλα και σοβαρα σημεια.
πληθαινουν τα βιντεο σχετικα με την ποιοτητα κατασκευης στα καινουργια iphone.
δυστηχως η φετινη σειρα μοιαζει αποτυχημενη σε πολλα και σοβαρα σημεια.
Ε το έχω ρίξει τουλάχιστον 5 φορές, την μια μάλιστα έπεσε με την γωνία πάνω σε μάρμαρο από 1.5 μετρα, έκανε μια μικρή χαρακια και έφυγε λιγο το χρώμα αλλά καμιά παραμόρφωση. Το έβαψα λίγο με ανεξίτηλο μαύρο μαρκαδόρο και δεν φαίνεται καν πλέον.
Το iphone 16 pro μου έχει πέσει παραπάνω φορες και δεν έχει καν σημάδι πουθενά, το τιτάνιο τα σπάει δεν καταλαβαίνει τίποτα. Στην χειρότερη θα γρατζουνιστει αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις παραμόρφωση.
Το αλουμίνιο είναι αλουμίνιο. Αν πέσει υπό γωνία, το frame θα κάνει dent σε αντίθεση με το τιτάνιο. Όμως αν πέσει με τη πλάτη, το γυαλί θα σπάσει σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Παντού υπάρχουν trade offs.
Παίρνεις μια καλή θήκη και problem solved, ειδικά αν είσαι Μανταλάκιας όπως εγώ.

αα..οκ.δεν το ειχα δει.Έχει ποσταριστει Παραπανω ... Τηλ αγοράζουμε όχι τανκ

πανω απο 400 δολλαρια δεν κοστιζει με τιποτα σαν κοστος μην λεω και πολλα
αα..οκ.δεν το ειχα δει.
καλα το οτι ενα τηλεφωνο της apple των 1500 ευρω,ειναι τοσο επιρρεπη σε χτυπηματα και γρατζουνιεςε,δεν του δινει και δικαιωμα να μπαινει στο απυροβλητο επειδη δεν ειναι τανκ...
ειπαμε-καλες οι δικαιολογιες περι καλυτερης ψυξης με το αλουμινιο και...υποβαθμιση του τιτανιου,αλλα μην κανουμε το μαυρο ασπρο.
λιγες ημερες μετα την κυκλοφορια των 17pro,το ιντερνετ εχει γεμισει με αρνητικες κριτικες απο χρηστες και(σοβαρους)reviewers.
Ε!δεν ειναι να το παινευεσαι κιολας-καταναλωτες ειμαστε-οχι κοροιδα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.