[Επίσημο] iPhone 17

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,107
Λιβαδειά
iPhone 17.png
G0bA-KDWQAADEye

G0bACreWYAA7MLk

G0bACrdWMAApHW-

G0a_WbxW4AAcrzI

1000061295.jpg
1000061297.jpg
G0a_b-SWUAAo26k

Apple-iPhone-17-hero-250909_inline.jpg.small_2x.jpg
Apple-iPhone-17-Lock-Screen-250909_inline.jpg.small_2x.jpg

Specifications
6.3-inch (2622×1206 pixels) OLED 460ppi Super Retina XDR display, ProMotion technology with adaptive refresh rates up to 120Hz,
1000 nits max brightness, 1600 nits peak brightness, up to 3000 nits peak outdoor brightness, HDR, True Tone, Ceramic Shield 2
protection
A19 Six-Core (2 performance and 4 efficiency cores) 3nm chip with 64-bit architecture, 5‑core GPU, 16‑core Neural Engine
256GB, 512GB storage options
48MP Wide-Angle(ƒ/1.6) camera, second-generation sensor-shift optical image stabilisation for video, 2x Telephoto,
100% Focus Pixels, Photonic Engine, True Tone flash, HDR video recording with Dolby Vision at 4K 60 fps, Slo‑mo
1080p at 240fps, Cinematic mode up to 4K Dolby Vision at 30 fps

48MP 120° Ultra Wide(ƒ/2.2) autofocus secondary camera, Macro photography
18MP (ƒ/1.9)centre stage front camera, Autofocus with Focus Pixels, Retina Flash, HDR video recording
with Dolby Vision up to 4K at 60 fps, Slo‑mo 1080p at 120fps
iOS 26
Dual SIM (nano + eSIM)
Water and dust resistant (IP68)
TrueDepth camera for FaceID facial recognition, Stereo speakers
Camera controls – Exposure, Depth, Zoom, Cameras, Styles, Tone
Action button – Silent mode, Focus, Camera, Flashlight, Voice Memo, Recognise Music, Translate, Magnifier, Controls, Shortcut or Accessibility
5G (sub‑6 GHz) with 4×4 MIMO, Gigabit-class LTE, 802.11be Wi-Fi 7 with 2×2 MIMO, Bluetooth 6, Second-generation Ultra Wideband chip for
spatial awareness, Thread networking technology, NFC with reader mode, dual-frequency GPS (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, BeiDou and NavIC)
Built-in rechargeable lithium-ion battery with MagSafe and Qi2 wireless charging up to 25W, USB-C fast charging
Battery: 3692 mAh
Dimensions: 149.6 × 71.5 × 7.95 mm
Weight: 177gr
Τιμές Ελλάδα
  • 256GB: 979€
  • 512GB: 1.239€

Last edited:
120HZ στο απλό μοντέλο, αλληλούια.
Οι περισσότεροι κάτοχοι των προηγούμενων πιθανόν να μην πάρουν χαμπάρι τι έχει συμβεί αλλά επιτέλους η Apple δίνει τα αυτονόητα.

Καλά απλό μοντέλο όταν θα ξεκινάει πλέον στα 1000 ευρώ δεν το λες…

Καλά απλό μοντέλο όταν θα ξεκινάει πλέον στα 1000 ευρώ δεν το λες…
Είναι πλήρες μοντέλο πλέον, αλλά στα 1.000 ευρώ δεν είναι πλέον βασικό μοντέλο…

Κάτσε μην είμαστε άδικοι έδωσαν 256gb στην εισαγωγική εκδοση αν και για πολλούς όπως λένε ήταν αρκετά τα 128gb.
Και είδα πάτησε και λίγο γκάζι στην ταχύτητα φόρτισης. Έχει και type-c καιρό τώρα πλησιάζει σιγά σιγά την android εμπειρία, ένα copy paste λείπει αλλά να έχουμε και κάτι να δώσουμε του χρόνου. Πάντως στο 1000ρικο για το κοινό της πιτσιρικαρίας δίνει πολλά πλέον.

Είναι πλήρες μοντέλο πλέον, αλλά στα 1.000 ευρώ δεν είναι πλέον βασικό μοντέλο…

Εξακολουθεί να είναι ένα τηλέφωνο με μικρή σχετικά οθόνη στα 1000 ευρώ που είναι πλέον και το εισαγωγικό ποσό για να πάρεις το iPhone. Αν μόνο σε εμένα φαίνονται πολλά για εισαγωγικό μοντέλο , πάσο :)

Όλα έχουν ακριβύνει παγκοσμίως. Ανέκαθεν η Apple πουλούσε ακριβά και πολύ γιατί να μην το κάνει και τώρα. Σιγά μην κάνει πίσω ο άλλος για 100 ευρώ παραπάνω, το trend αγοράζεται όσο όσο.

Πάντως για να είμαι δίκαιος η αύξηση τιμής ήρθε με ένα βασικό upgrade που είναι η οθόνη.

Νομίζω πλέον έχει ίδια οθόνη ή σχεδόν ίδια με το Pro μοντέλο.

Πάντως για να είμαι δίκαιος η αύξηση τιμής ήρθε με ένα βασικό upgrade που είναι η οθόνη.

Νομίζω πλέον έχει ίδια οθόνη ή σχεδόν ίδια με το Pro μοντέλο.
Ακριβώς, έχει την ίδια οθόνη με τα ακριβά μοντέλα, με Always on, 120hz και υψηλή φωτεινότητα, έβαλαν και 256gb οπότε στην πράξη μόνο ο τηλεφακός είναι η ουσιαστική έλλειψη σε σχέση με τα pro μοντέλα.

Εξακολουθεί να είναι ένα τηλέφωνο με μικρή σχετικά οθόνη στα 1000 ευρώ που είναι πλέον και το εισαγωγικό ποσό για να πάρεις το iPhone. Αν μόνο σε εμένα φαίνονται πολλά για εισαγωγικό μοντέλο , πάσο :)
Σε όλους φαίνονται πολλά, αλλά τώρα παίρνεις και ένα σχετικά πλήρες μοντέλο που δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άλλα τηλέφωνα, ουσιαστικά είναι ένα 17 pro light.

Τιμές στο Αγγλικό Amazon (Τελικές τιμές μαζί με εκτελωνισμό)

256: 844€
512: 1.052€

Στα 844 το απλό δεν είναι κακή τιμή, πήρε πολλές βελτιώσεις φέτος και όσο και αν φαίνεται περίεργο το θεωρώ και VFM σε αυτά τα λεφτά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ναυρχίδα τηλέφωνο είναι ουσιαστικά με οθονάρα, άριστη κατασκευή, τρομερό επεξεργαστή, πολύ καλές κάμερες και ξεκινάει και πλέον με 256gb...καθόλου άσχημα...θα πουλήσει αρκετά...

• Like
Reactions: tiniakos
Πέρασαν οι εποχές των αλλαγών για μένα Παναγιώτη...
Μια χαρά έχω βολευτει με το 14 Ultra, δεν μου λείπει κάτι.

Άλλωστε, όπως έχω πει στο παρελθόν, για μένα έχει σημασία το οικοσύστημα...και μιας και δεν μπορώ να πάω σε apple , δεν έχει νόημα για μένα το iphone.

Κοιτάω φυσικά Μ ενδιαφέρον κάθε νέα γενιά και βλέπω τις εξελίξεις...προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που θα Μ έκανε να κυνηγήσω την αλλαγή.

Sent from my 24030PN60G using Tapatalk

Πέρασαν οι εποχές των αλλαγών για μένα Παναγιώτη...
Μια χαρά έχω βολευτει με το 14 Ultra, δεν μου λείπει κάτι.

Άλλωστε, όπως έχω πει στο παρελθόν, για μένα έχει σημασία το οικοσύστημα...και μιας και δεν μπορώ να πάω σε apple , δεν έχει νόημα για μένα το iphone.

Κοιτάω φυσικά Μ ενδιαφέρον κάθε νέα γενιά και βλέπω τις εξελίξεις...προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που θα Μ έκανε να κυνηγήσω την αλλαγή.

Sent from my 24030PN60G using Tapatalk
..και ετσι ακριβως θα πρεπει να κινουνται ολοι!
τι αναγκες εχω,τι μπατζετ εχω,τι μου λειπει,τι δεν μου λειπει.
εαν τα βαλεις κατω,ενας μεσος χρηστης θελει-πραγματικα- αλλαγη κινητου καθε μια 4ετια,5ετια.
ειδικα τα τελευταια χρονια,οι πινελιες που προσθετουν καθε χρονο οι κατασκευαστες κινητων και τις προωθουν με τον αναλογο τροπο,
παρασερνουν τους καταναλωτες σε ανουσιες αγορες χωρις κανενα απολυτως κερδος. !!
προχθες ειδα εναν φιλο φαναπλ,και μου λεει "θα το παρω το καινουργιο το max αβλεπη..!"
"γιατι σου λειπει κατι ουσιαστικο απο το 16 max?"
"εεεε...οχι...απλα μπορω να δωσω κανα χιλιαρικο το 16 και με το 39Α βγαινει μια διαφορα 200 περιπου ευρω και περνω το 17....
"ελα ρε συ?τι λες?μεγαλη υποθεση...."
στην πριζα δηλαδη καθε χρονο,με αρκετα σεβαστα ποσα,αλλα επειδη "εδωσα καλα το προηγουμενο..." ειμαι κομπλε με την...μικρη διαφορα των 200 ευρω...
αυτο ειναι το τρυπακι που μας εχουν βαλει οι εταιριες και εμεις ακουλουθουμε σαν τα προβατα..

Το πρόβλημα είναι η μπαταρία που στα δύο χρόνια θέλει αλλαγή αλλιώς άνετα βγάζεις 4 χρόνια με τα σημερινά κινητά αν αντέξουν στη χρήση.