Μιας και ήθελα ένα έχτρα Tablet για το σπίτι εκμεταλευτήκα την προσφορά από το Site Της Oneplus Και το απέκτησα με δώρο ένα smartwatch (Oneplus watch2). Εδωσα κατευθίαν το ρολόι και στο τέλος μου βγήκε το tablet στα 309 ευρώ!!! Μιλάμε απλά για ληστεία για τέτοιο Tablet.
Το έχω εδώ και 2 μέρες και μπορώ να πω ότι είναι ανέλπιστα καλό, και όχι μόνο λόγο του χαμηλού κόστους!!!
Ποιοτική αλουμινένια λεπτή κατασκευή. Αναλογία οθόνης σωστή για Tablet (όπως τα Ipad) 4:3 και όχι τις τραγικές 16:9 που βάζει π.χ. η Samsung. Μεγάλο και χορταστικό μέγεθος οθόνης 12,1 ιντσών, φωτεινή, υψηλής ανάλυσης, με Gorilla glass μπροστά και 144Hz (έχει και Dolby Vidion)....θα ήθελα να ήταν Oled άλλα παρόλα αυτά η οθόνη είναι εκπληκτική σε αίσθηση και χρήση!!!
Ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 3 μαζί με 12Gb γρήγορης ram απλά είναι πολυβόλο σε ότι και αν του έβαλα να τρέξει...πολύ καλά ηχεία (6 στον αριθμό!), καλή κάμερα για Tablet, καλά μικρόφωνα για meetings, καλή μπαταρία και γρήγορη φόρτιση (Φορτίζει από το 0% σε 100% σε λίγο παραπάνω από 1 ώρα!!). Εχουμε και 256gb αποθηκευτικό χώρο!!
Στο λειτουργικό έχει πάρει Android 15 και η Oneplus υπόσχεται ότι θα πάει τουλάχιστον μέχρι Android 17 και σύνολο τουλάχιστον 4 χρόνια Security Updates!!!
Προφανώς δεν έχει τις εφαρμογές που βρίσκεις σε Ipad, άλλα για την χρήση που το θέλω είναι απλά φανταστικό. Browsing, Gaming, Email, Social, Ταινίες, Μουσική, meetings, επεξεργασία φώτος κλπ. τα κάνει όλα στον μέγιστο δυνατό βαθμό μην αφήνοντας κανένα ανικανοποίητο.
Είναι σε έλλειψη τώρα στο Site Της Oneplus, άλλα όταν ξαναφέρουνε απόθεμα και αν ισχύει το δώρο με το Smartwatch η αγορά του είναι No brain για κάποιον που θέλει ενα πολύ ποιοτικό Tablet σε μια πραγματικά χαμηλή τιμή...