[Επίσημο] OnePlus Pad 2

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,717
Λιβαδειά
OnePlus_Pad_2_hero.jpg

• 12.1-inch (3200 x 2120) 3K 144Hz display, 7:5 aspect ratio, 303 PPI, Dolby Vision, up to 900 nits brightness,
    144/120/90/60/50/48/30Hz variable refresh rate, 540Hz touch sampling rate
  • Snapdragon 8 Gen 3 Octa Core, 4nm Mobile Platform with Adreno 750 GPU
  • 8GB / 12GB LPDDR5X RAM with 128GB / 256GB UFS 3.1 storage
  • Android 14 with OxygenOS 14
  • 13MP rear camera with LED flash
  • 8MP front-facing camera
  • USB Type-C Audio, Six Speakers, Hi-Res certification
  • Dimensions: 268.66×195.06×6.49mm; Weight: 584g
  • Wi-Fi 7 802.11 be (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5.4, USB Type-C, 5G sharing, NFC
  • 9510mAh (typical) with 67W SuperVOOC fast charging

GSnUjX9WMAAz12Z

• Like
Reactions: Kosh
Μιας και ήθελα ένα έχτρα Tablet για το σπίτι εκμεταλευτήκα την προσφορά από το Site Της Oneplus Και το απέκτησα με δώρο ένα smartwatch (Oneplus watch2). Εδωσα κατευθίαν το ρολόι και στο τέλος μου βγήκε το tablet στα 309 ευρώ!!! Μιλάμε απλά για ληστεία για τέτοιο Tablet.

Το έχω εδώ και 2 μέρες και μπορώ να πω ότι είναι ανέλπιστα καλό, και όχι μόνο λόγο του χαμηλού κόστους!!!

Ποιοτική αλουμινένια λεπτή κατασκευή. Αναλογία οθόνης σωστή για Tablet (όπως τα Ipad) 4:3 και όχι τις τραγικές 16:9 που βάζει π.χ. η Samsung. Μεγάλο και χορταστικό μέγεθος οθόνης 12,1 ιντσών, φωτεινή, υψηλής ανάλυσης, με Gorilla glass μπροστά και 144Hz (έχει και Dolby Vidion)....θα ήθελα να ήταν Oled άλλα παρόλα αυτά η οθόνη είναι εκπληκτική σε αίσθηση και χρήση!!!

Ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 3 μαζί με 12Gb γρήγορης ram απλά είναι πολυβόλο σε ότι και αν του έβαλα να τρέξει...πολύ καλά ηχεία (6 στον αριθμό!), καλή κάμερα για Tablet, καλά μικρόφωνα για meetings, καλή μπαταρία και γρήγορη φόρτιση (Φορτίζει από το 0% σε 100% σε λίγο παραπάνω από 1 ώρα!!). Εχουμε και 256gb αποθηκευτικό χώρο!!

Στο λειτουργικό έχει πάρει Android 15 και η Oneplus υπόσχεται ότι θα πάει τουλάχιστον μέχρι Android 17 και σύνολο τουλάχιστον 4 χρόνια Security Updates!!!

Προφανώς δεν έχει τις εφαρμογές που βρίσκεις σε Ipad, άλλα για την χρήση που το θέλω είναι απλά φανταστικό. Browsing, Gaming, Email, Social, Ταινίες, Μουσική, meetings, επεξεργασία φώτος κλπ. τα κάνει όλα στον μέγιστο δυνατό βαθμό μην αφήνοντας κανένα ανικανοποίητο.

Είναι σε έλλειψη τώρα στο Site Της Oneplus, άλλα όταν ξαναφέρουνε απόθεμα και αν ισχύει το δώρο με το Smartwatch η αγορά του είναι No brain για κάποιον που θέλει ενα πολύ ποιοτικό Tablet σε μια πραγματικά χαμηλή τιμή...

• Like
Reactions: airb
Ωραίο το 4:3 για εφαρμογές, browsing κλπ αλλά έτσι και πας να δεις κάνα βίντεο 2.
35:1 (ταινία, σειρά) πέφτει κλάμα.....Πετάς την μισή οθόνη.
Εξαρτάται την χρήση που κάνει ο κάθε χρήστης, στην τελική έχεις μεγάλη 12αρα οθόνη που ακόμα και με μπάρες μένει μεγάλο κομμάτι…επίσης έχουμε oled τηλεοράσεις, προβολείς κλπ. Θα κάτσεις να δεις ταινίες στο tablet? Αμαρτία….για κανένα ταξίδι και λιγο στα κρεβάτι λόγω ότι η οθόνη είναι μεγάλη είναι οκ….τωρα αν θέλει κάποιος tablet μόνο για ταινίες πάει αλλού, αλλά τα 16:9 tablets είναι απαράδεκτα σχεδόν σε οτιδήποτε άλλο. Έχω ένα Samsung tabs9 της συζύγου, δεν μπορώ καν να το πιάσω, είναι τόσο μακρόστενο και άβολο που ουσιαστικά μόνο για να δεις καμία σειρά είναι, που τελικά μόνο αυτό κάνει εκεί και η σύζυγος…

Σαν σύνολο πάντως με την προσφορά που έτρεχε η Oneplus το tablet αυτό κάνει οτιδήποτε άλλο στην αγορά tablets να μοιάζει ακριβό…σε τιμή σχεδόν entry level αγοράζεις όχι midrange tablet αλλά ναυαρχίδα…

Σε multitasking επίσης φοβερό, έχω 3 παράθυρα τώρα ανοιγμένα ταυτόχρονα, στο ένα παίζει YouTube βίντεο, στο άλλο κάνω browsing και στο άλλο επεξεργάζομαι κάποιες φωτός….ολα σφαίρα. Η μεγάλη 4:3 12,1 οθόνη βοηθάει πολύ στο multitasking.

Πάντως όντως σου έρχεται τσάμπα με τέτοια χαρακτηριστικά, αν πουλήσεις και το ρολόι. Καμιά σχέση με τα 1000φεύγα που θέλει η Samsung.
Το έγραψα πριν. Πούλησα το ρολόι και στο τέλος μου βγήκε 309 ευρώ!!! Σε αυτά τα λεφτά και κάποια αρνητικά που έχει είναι αστείο και μόνο να τα συζητάς….για να βρω κάτι αντίστοιχο σε Samsung, Apple κλπ. Πρέπει να δώσω κοντά 900-1.000 ευρώ…σχεδόν 3 φορές πάνω……βέβαια ακόμα και στην αρχική τιμή των 480 ευρώ είναι εξαιρετικό VFM, απλά, με την προσφορά και αν πουλήσεις το ρολόι είναι κυριολεκτικά σαν να κλέβεις εκκλησία!!!!

Προφανώς το κάνουν λόγο χαμηλών πωλήσεων καθώς ο περισσότερος κόσμος αγοράζει κυρίως iPads και μετά Samsung….αλλα όπως και να έχει, βρήκα ένα φοβερό tablet με τιμή που σε Apple και Samsung οριακά αγοράζεις το πιο φτηνό τους μοντέλο, σε Apple ειδικά δεν ξέρω καν αν φτάνουν τα 309 ευρώ για να πάρεις κάτι!!!

Υ.Γ. Για να λέμε και τα αρνητικά, δεν έχει δαχτυλικο αποτύπωμα, έχει lcd οθόνη αντί για oled, και το λειτουργικό δεν έχει desktop mode όπως π.χ. Έχουν τα Samsung…κάτι άλλο δεν βρήκα…κυκλοφορούν και επίσημα από την oneplus και πληκτρολόγιο/θήκη και πενάκι που από όσο έχω διαβάσει από reviews είναι και πολύ ποιοτικά, και σκέφτομαι να τα χτυπήσω κάποια στιγμή, μιας και τα βγάζει σε προσφορές πυκνά συχνά η Oneplus.

Last edited:
Ώπα , αυτό δεν είναι αστείο αρνητικό. Είναι χοντρό αρνητικό όταν έχεις συνηθίσει στο απόλυτο μαύρο των AMOLED .
Ισχύει, άλλα δεν υπάρχει ποιοτικό και γρήγορο Tablet με Oled Και κάτω από 1.000ρικακι....αν υπήρχε θα το είχα πάρει...χαχα Βέβαια όπως είπα δεν βλέπω πολύ ταινίες στο Tablet οπότε δεν με πολυπειράζει..