.
Μεγειές και καλοπούλητοΝαι, με το photographer kit...
![]()
Sent from my 24030PN60G using Tapatalk
Πολύ χοντρικά θα έλεγα ότι οι 2 τηλεφακοί του 14 Ultra κάνουν την διαφορά. Δεν έχω δει κάτι αντίστοιχα ποιοτικό και με Macro δυνατότητες σε άλλα κινητά. Ο Βασικός φακός είναι μεν πολύ καλός, άλλα στα ίδια πάνω κάτω πλαίσια με όλες τις ναυρχίδες. Δυσκολα θα διακρίνεις διαφορές υπερ του ενός ή του άλλου. Ο Ultrawide μέτριος, υπαρχουν και καλύτεροι εκει έξω. Το μεγάλο ατού του κινητού αυτού για μένα είναι το Photography kit, αλλάζει εντελώς την εμπειρία χρήσης και πας σε άλλο επίπεδο....Πολύ θα ήθελα να δω την ίδια φωτογραφία και από τα δύο κινητά για συγκριση. Να δω πόσο καλύτερο είναι επιτέλους. Χωρίς πειράγματα εννοείται.
Υ.Γ. αν είναι να κάνουμε 1000% ζουμ για να δούμε διαφορές , μην κάνετε τον κόπο.
Δεν σε φτάνουν φωτεινότητα 3000 nits;Θα συμφωνήσω για την μπαταρία ότι εύκολα μπορεί να μην αντέξει μέρα αν και προσωπικά δεν είμαι δείκτης σύγκρισης γιατί έχω τη φωτεινότητα της οθόνης σχεδόν πάντα στο φουλ που από ότι έχω καταλάβει καταναλώνει σε κάθε κινητό το μέγιστο. Μια που λέμε για αρνητικά και φωτεινότητα θα την ήθελα ένα κλικ πιο φωτεινή την οθόνη αλλά και πάλι αν την έχεις στο φουλ σε καλύπτει και θα ήθελα και τη φόρτιση στα 120 watt που θα αρκούσαν 19 λεπτά για 100% όπως στο Xiaomi 11T Pro που είχα πριν.
Κατά τα άλλα το κινητό σπέρνει σε Hardware και φωτογραφικές επιδόσεις και το λειτουργικό έχει βελτιωθεί θεαματικά προς το καλύτερο.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου.
Βασικά για μένα είναι αυτό που είπες στο τέλος, μπορεί σε κάποια σημεία να υστερεί από τον ανταγωνισμό άλλα σαν σύνολο ''πήγε ένα βήμα παραπάνω τη φωτογραφική εμπειρία στα κινητά'' και αυτό είναι το πιο σημαντικό, είναι αυτό που το αλλάζει κατηγορία....στην αρχή το πήρα το κινητό δυστακτικά, άλλα όσο το δουλεύεις ειδικά με το grip απλά σκέφτεσαι, αν υπάρχει λόγος να κρατάς μηχανή....Το φωτογραφικό κιτ είναι ότι καλύτερο είδα σε και κινητό τα τελευταία χρόνια, απίστευτη σκέψη και υλοποίηση. Ο τηλεφακός είναι εντυπωσιακός όπως εντυπωσιακή είναι και η εστίαση σε κινούμενα αντικείμενα, όπως έχει πει ο Γιάννης είναι σαν να έχεις την εστίαση της Sony με τα χρώματα της Fuji.
Tο βίντεο κοιτάει στα μάτια τα iphone ίσως και σε κάποιες λεπτομέρειες να τα κερδίζει.
Σωστά γράφει ο Νίκος ότι είναι ότι πιο κοντινό σε φωτογραφική μηχανή.
Πολλά μπράβο στη Xiaomi γιατί πήγε ένα βήμα παραπάνω τη φωτογραφική εμπειρία στα κινητά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.