- 15 January 2014
- 251
Πριν κάνα χρόνο πήρα 4 ICR18650-26FM protected.
Μια απ' αυτές ήρθε με σκισμένο το εξωτερικό διαφανές περιτύλιγμα στη βάση, όπως φαίνεται στις συνημμένες photos (sorry για την ποιότητα τους - παλιό κινητό γαρ...).
Για να τη δω καλύτερα έβγαλα τελείως το εξωτερικό διαφανές περιτύλιγμα κι είδα ότι δεν έχει κοπεί η κόλληση σε καμιά από τις 2 πλευρές του PCB protection (της βάσης).
Τα ερωτήματα μου:
perator:
Μια απ' αυτές ήρθε με σκισμένο το εξωτερικό διαφανές περιτύλιγμα στη βάση, όπως φαίνεται στις συνημμένες photos (sorry για την ποιότητα τους - παλιό κινητό γαρ...).
Για να τη δω καλύτερα έβγαλα τελείως το εξωτερικό διαφανές περιτύλιγμα κι είδα ότι δεν έχει κοπεί η κόλληση σε καμιά από τις 2 πλευρές του PCB protection (της βάσης).
Τα ερωτήματα μου:
- Είναι ασφαλές να τη χρησιμοποιήσω σ'αυτή την κατάσταση;
- Αν δεν είναι απόλυτα ασφαλές, τι μπορώ να κάνω για να τη χρησιμοποιήσω;
- Σκέφτηκα να βγάλω & το ροζ κάλυμμα που έχουν & ν' αφαιρέσω τελείως το PCB protection, κάνοντας της κατ' αυτό το τρόπο unprotected.
- Σωστή η σκέψη μου;
- Χρειάζεται να βγάλω & το σύρμα στο πλάι που ενώνει τους πόλους (αυτό φαντάζομαι), ή δεν πειράζει κι αν το αφήσω;
- Μήπως είναι προτιμότερο (αφού δεν έχει κοπεί η κόλληση) να βρεθεί κάποιος τρόπος για να μπει νέο εξωτερικό διαφανές περιτύλιγμα;
- Αν ναι, έχετε ιδέα πού μπορώ να βρω & πώς να το βάλω?
- Σκέφτηκα να βγάλω & το ροζ κάλυμμα που έχουν & ν' αφαιρέσω τελείως το PCB protection, κάνοντας της κατ' αυτό το τρόπο unprotected.