επισκευη ηχειου

djjojo

New member
15 December 2007
51
Θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος αν επισκευαζεται το συγκεκριμενο ηχειο αυτοκινητου,αν ναι που και ποσο θα κοστισει?Ειναι μαρκας infinity perfect

imag0027b.jpg

Συγνωμη αν δεν το εχω βαλει στο καταλληλο topic.Ευχαριστω πολυ

μαεστρο καλυτερα να το βαζες στην diy... γουφερακι ειναι η sub?...το προβλημα αν διακρεινω καλα, ειναι ο σκισμενος κωνος?..αν ναι, τοτε δε νομιζω να συμφερει η επισκευη φιλε..θα πας πανω απο 100ε, και αν φτιαχνεται..

Γουφερακι ειναι και το προβλημα ειναι ο σκισμενος κωνος.Να αγορασω μονο 1 δεν παιζει ετσι?Δηλαδη να μην σκασω παλι 250-280 που κανει ολο το σετακι

εμ παιζει να αγορασεις ενα, αλλα ποιος θα σου δωσει ενα, αυτο ειναι το πρωτο θεμα και το 2ο ειναι οτι μεχρι να στρωσει, θα παιζει ελαφρως διαφορετικα απο το αλλο..αλλα αυτο κλαιν μαιν.....
280 εχει σετακι με tweeter?..αν ναι, τοτε φιλε μαλον καλυτερα να πας σε κατι αλλο..αν εχεις δηλαδη ηδη τουιτερ , να παρεις ενα ζευγαρακι γουφερ σκετα.

Βασικα 315 τα εχω βρει Ελλαδα αλλα απο ιντερνετ 250-280 τα βρισκω.
Με tweeter , crossover εχει τοσο.Καταλαβα παλι θα πληρωσω

να σου πω κατι..επειδη τα χω ακουσει τα συγκεκριμενα...
αν δε εχεις συγκεκριμενες απαιτησεις απο τα ηχεια, αν δηλαδη αυτα σε καλυπτουν κ σ αρεσουν κ δε θες να τ ααλλαξεις (οποτε παρε τα ιδια) υπαρχουν αξιοπρεπεστατες ποιο οικονομικες προτασεις..πχ η σειρα polyglass Της focal με περιπου 160ε το σετακι ειναι μουρλια! αρκει να μη το ξεσκιζεις με καναν μουλαροενυσχητη.
ψαξε μονο για γουφερακια, και κρατα τα τουιτερ αν θες να κρατησεις το κοστος χαμηλα.
Αυτο πως χαλασε?κλωτσια?

Πραγματικα δεν ξερω πως χαλασε,λογικα απο την ενταση.Αυτο που ειπες θα κανω εκτως αν βρω στο ebay καποιον που να πουλαει μονο 1.Σε ευχαριστω για την βοηθεια

τιποτα φιλε...να θυμασαι, σε γενικες γραμμες, ισως συμφερει επισκευη αν εχει καει καποιο πηνιο ηχειου..αμα μπλεξεις με κωνους ειναι πακετο..

Η αλλαγή κώνου είναι πακέτο, μερικές που έχω δει από Έλληνες τεχνίτες είναι για τα μπαζα. Επιπλέον πρέπει να βρεις και ανταλλακτικό.

Οι τιμές είναι χάος. Δεν βρίσκεις άκρη. Π.χ η jbl σε ένα 15άρι θέλει 400 ευρώ, η ev πάλι σε 15άρι 150!!

Πριν πάρεις πάντως κάνε μια αναζήτηση με τον τύπο - ακριβώς - + τον όρο recone.

Εγώ πάντως θα έκανα αυτό που σου πρότεινε ο Σήφης.
Θα το σκίσεις που θα το σκίσεις και το άλλο (για να γίνει έτσι ο κώνος έφαγε ισχύ στο μπάσο πέραν πάσης λογικής..), ας είναι τουλάχιστον οικονομικό.

Ούτως ή άλλως με τέτοιες στάθμες δεν μπαίνει θέμα ποιότητας, 50% παραμόρφωση έχει χαλαρά..