vas silis AVClub Enthusiast 26 May 2008 834 14 September 2008 #1 Έχω ένα παλιό έπιλπο-ραδιοφωνο με pick up της Philips και θέλει service το ράδιο και κάποια επισκευή το pick up. (Mη μου πείτε πέτα το δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.) Έχετε κάποια πρόταση για κάποιο τεχνίτη που θα μπορούσε να το «φέρει» στα ίσια του;
Έχω ένα παλιό έπιλπο-ραδιοφωνο με pick up της Philips και θέλει service το ράδιο και κάποια επισκευή το pick up. (Mη μου πείτε πέτα το δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.) Έχετε κάποια πρόταση για κάποιο τεχνίτη που θα μπορούσε να το «φέρει» στα ίσια του;
Στέλιος Περγιουδάκης Moderator Staff member 23 December 2007 1,700 9 November 2008 #3 βαλε καμια φωτογραφια να δουμε !!!
tmjuju Administration Team Staff member 21 January 2007 21,629 10 November 2008 #5 dimdalipis said: Δες το site μου: www.asda.gr/dimdalipis Click to expand... Καλός ήρθατε! Τα συγχαρητήρια μου για το site και τις κατασκευές σας. Πολύ όμορφο το κείμενο της εισαγωγής με τα ιστορικά στοιχεία!
dimdalipis said: Δες το site μου: www.asda.gr/dimdalipis Click to expand... Καλός ήρθατε! Τα συγχαρητήρια μου για το site και τις κατασκευές σας. Πολύ όμορφο το κείμενο της εισαγωγής με τα ιστορικά στοιχεία!
D dimdalipis New member 9 November 2008 3 10 November 2008 #6 Οτι θελετε! Ευχαριστω για τα καλα σας λογια! :smile:
E eleni89 New member 15 March 2016 1 15 March 2016 #7 Εγώ θα σου πρότεινα να απευθυνθείς εδώ http://epipla-kourogenis.blogspot.gr/
lemon Supreme Member 3 March 2009 4,065 15 March 2016 #8 Καλώς όρισες στο φόρουμ μας. Εάν προσέξεις το μήνυμα που απευθύνεσαι ήταν το 2008! Πάντως ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.
Καλώς όρισες στο φόρουμ μας. Εάν προσέξεις το μήνυμα που απευθύνεσαι ήταν το 2008! Πάντως ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.