επιστροφη στο πατρικο μας σπιτι...

ρε παιδια δε ξερω αν ειναι καλη ιδεα να γυρισω στο πατρικο μου......

εκει με περνει χαλαρα να ανεβασω πανι 150 κ βαλε ιντσες στο σαλονι!!! θα τα δει η μανα μου θα με πεταξει εξω με τη μια χαχαχαχαχαααααα!!!

ρε παιδια δε ξερω αν ειναι καλη ιδεα να γυρισω στο πατρικο μου......

εκει με περνει χαλαρα να ανεβασω πανι 150 κ βαλε ιντσες στο σαλονι!!! θα τα δει η μανα μου θα με πεταξει εξω με τη μια χαχαχαχαχαααααα!!!

σε αυτές τις περιπτώσεις αν και από πρώτη ματιά είναι συμφέρουσες οικονομικά δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να κάτσει η μπίλια.

μπορεί αυτό που λές - μπορεί και να λέει στη φίλη της - βλέπεις judder κυρία σοσό μου να ανοίξω το frame interpolation??

πάντως πέρα από την πλάκα τον αύγουστο στο εξοχικό μου (αγ. αποστόλους) πήρα τηλέφωνο τον καλοριφερά να έρθει για μια συντήρηση του καυστήρα.

μου είπε ότι πνίγεται να τον ξεχάσω γιατί βάζει συνέχεια καλοριφέρ. μάλιστα μου λέει δεν έρχεσε να βάλεις ένα χεράκι??? σε ερώτηση μου πως και τέτοια δουλειά τέτοιες εποχές.

ετοιμάζουν τα εξοχικά να έρθουν μόνιμα οι συνταξιούχοι γονείς για να αφήσουν τα σπίτια τους στα παιδιά που είναι τώρα στο νοίκι.

κοιτα να δεις που θα γεμισουν ζωη και τα χωρια ρε φιλε!! θα πηγαινουμε στη γενεττηρα μας το καλοκαιρι κ δε θα βρισκουμε να παρκαρουμε!!