Επιτέλους ....διακοπές

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,643
Land of Dystopia
:grinning-smiley-043 Υστερα από μια εξαντλητική χρονιά με καθημερινά σχεδόν δεκάωρα επιτέλους την Παρασκευή ετοιμάζω βαλίτσες για ....2 εβδομάδες στα Κύθηρα μετά της οικογενείας μου βεβαίως βεβαίως.:Banane0:
Μήπως κάποιοι από εσάς έχετε επισκεφτεί το Τσίρηγο τελευταίως για να με κατατοπίσετε. Να υπενθυμίσω ότι όλες οι πληροφορίες σας θα είναι καλοδεχούμενες.:violent-smiley-030:
Θα τα λέμε μέχρι την Παρασκευή 20 του Ιούλη και μετά πίσω στην δουλειά στις 7 Αυγούστου!!!!!:firstprize:

Θέλω κι εγώ διακοπέεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα την βγάλω στην Αθήνα όμως..... μπούχου!!!!!
Καλά να περάσετε και καλή ξεκούραση!!!!!!!!!!!!!!!!:sleep:

Re: Απάντηση: Επιτέλους ....διακοπές

Νικόλ said:
Θέλω κι εγώ διακοπέεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα την βγάλω στην Αθήνα όμως..... μπούχου!!!!!
Καλά να περάσετε και καλή ξεκούραση!!!!!!!!!!!!!!!!:sleep:

Το αυτό και δι' ημάς... Εδώ θα μείνουμε...

Κάντε και καμιά βουτιά για τους αστυ-φύλακες...

Eki_65 said:
Θα τα λέμε μέχρι την Παρασκευή 20 του Ιούλη και μετά πίσω στην δουλειά στις 7 Αυγούστου!!!!!:firstprize:

Έχε το νού σου, 21 έχουμε την Παρασκευή! Μήν ψάχνεις για πλοίο μετά.....

Να περάσεις όμορφα. -bye-

Απάντηση: Re: Επιτέλους ....διακοπές

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:
Έχε το νού σου, 21 έχουμε την Παρασκευή! Μήν ψάχνεις για πλοίο μετά.....

Να περάσεις όμορφα. -bye-
Kυριάκο απ'ότι φαίνεται δεν κρατιέμαι να φύγω όπου φύγω!!!!

Απάντηση: Re: Επιτέλους ....διακοπές

Eki_65 said:
Kυριάκο απ'ότι φαίνεται δεν κρατιέμαι να φύγω όπου φύγω!!!!
Ελπίζω κατά την διάρκεια των διακοπών ο Τζίγγερ κάνει το μπάμ ξέρετε πιό οπότε θα βγεί και η φωτογραφία της υπογραφής.
Μέχρι τότε τα λέμε!!!!:grandpa:

Τι γινεται επιτελους εδω μεσα???
Οποιος παει διακοπες πρεπει να το κανει βουκινο?
Τι δηλαδη, οποιοι δεν μπορουν να πανε διακοπες, ή εμεις που γυρισαμε πρεπει να κατεβασουμε μπλερεζες?
Ας συγκεντρωθουμε λιγο λεω εγω.

Να περασεις ωραια φιλε μου και να ξεκουραστεις οσο χρειαζεσαι.
Και μην ξεχνας:
ΠΡΟΣΟΧΗ με τον ηλιο!

Ναστε καλά όλοι εδώ θαμαι μέχρι την Παρασκευή οπότε θα με υποστείτε γιαλιγουλάκι ακόμα μετα ραντεβού τον Αύγουστο!!!!!

Σίμο,καλή ξεκούραση.
Ελπίζω όταν γυρίσεις με το καλό,ο Τζίγγερ να σε βοηθήσει να πετάξεις τη φωτογραφία του καραγκιόζη από την υπογραφή σου.

Σε λίγες ώρες θα μετακινηθώ συν γυναξί και τέκνου με προορισμό τα Κύθηρα.
Θέλω να σας ευχαριστήσω που τόσο καιρό είστε η κανούργια παρέα μου.
Σε δύο βδομάδες θα τα ξαναπούμε. Καλό καλοκαίρι σε όλους παιδιά!!!

Υστερα από 6,5 ώρες ταξίδι απο την Νεάπολη Λακωνίας ( ένεκα Κύθηρα ) ,επέστρεψα στο καμίνι στης Αθήνας ήταν οι πιό συναρπαστικές διακοπές της ζωής μου, οπότε έχω τρελαθεί με τα unread messages που βρήκα, δώστε μου λίγο χρόνο ώστε να συνέλθω από το ταξίδι για να προλάβω να διαβάσω και μήν ακούσω κανένα για την γνωστή επωδό που συνοδεύει όσους επιστρέψουν γιατί θα ξαναμπεί ο Εκι στην υπογραφή!!!:music-smiley-005:

Καλώς ήρθες ταξιδιώτη! Ελπίζω να φόρτισες μπαταρίες και να απόλαυσες μπανακια. Οσο για τον Εκι, δυστυχώς θα τα έμαθες πιστεύω τα κακά μαντάτα...

Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά διότι καλούς Εκι χρειάζεται το πρωτάθλημα, τονίζω καλούς!!!

Δεν αντιλέγω, αλλά το θέμα είναι τι κάνουμε μέχρι τότε!!! Αντε να δούμε και φέτος, δεν θα αντέξω άλλη καζούρα από τον πατέρα μου πάλι (φανατικός Ολυμπιακός κι εγώ Παναθηναϊκός)!!! :damnyou: