ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π AVClub Fanatic 25 October 2006 21,171 ΑΘΗΝΑ 22 July 2010 #2 =silent= said: Για 3GS & 4 iTunes Click to expand... λογικα δουλευει και στο ipodtouch μεσω wifi...
=silent= AVClub Fanatic 2 August 2006 11,345 Homeless 22 July 2010 #3 Και μετα απο διαφορα τεστ που εκανα μπορω να σας πω οτι δουλευει αψογα. Ακομα και οταν το τηλ ειναι σε sleep δέχεται κλήσεις και chats!!!
Και μετα απο διαφορα τεστ που εκανα μπορω να σας πω οτι δουλευει αψογα. Ακομα και οταν το τηλ ειναι σε sleep δέχεται κλήσεις και chats!!!
sokos AVClub Addicted Member 19 January 2007 2,316 3 August 2010 #4 εγώ που έχω βάλει JB και μια εφαρμογούλα που "ξεκλειδώνει" το Skype και σε αφηνει να κάνεις κλήσεις μέσω 3G δικτύου τι γίνεται?
εγώ που έχω βάλει JB και μια εφαρμογούλα που "ξεκλειδώνει" το Skype και σε αφηνει να κάνεις κλήσεις μέσω 3G δικτύου τι γίνεται?
M MrTux New member 9 August 2010 10 9 August 2010 #5 Κυκλοφορούν ήδη κινητά με ενσωματομένο Skype στην Αμερική. Σε λίγα χρόνια θα μιλάμε όλοι τζαμπα απο κινητά με skype
Κυκλοφορούν ήδη κινητά με ενσωματομένο Skype στην Αμερική. Σε λίγα χρόνια θα μιλάμε όλοι τζαμπα απο κινητά με skype
=silent= AVClub Fanatic 2 August 2006 11,345 Homeless 9 August 2010 #6 sokos said: εγώ που έχω βάλει JB και μια εφαρμογούλα που "ξεκλειδώνει" το Skype και σε αφηνει να κάνεις κλήσεις μέσω 3G δικτύου τι γίνεται? Click to expand... Οι κλήσεις μεσω 3G είναι δωρεαν έχουνε μόνο χρέωση data.
sokos said: εγώ που έχω βάλει JB και μια εφαρμογούλα που "ξεκλειδώνει" το Skype και σε αφηνει να κάνεις κλήσεις μέσω 3G δικτύου τι γίνεται? Click to expand... Οι κλήσεις μεσω 3G είναι δωρεαν έχουνε μόνο χρέωση data.