Επιτέλους νέα tv μετα την crt 21 ιντσων. Πια απο τις 2 όμως?

gaara

New member
15 May 2013
28
Είμαι σε δίλημμα παιδιά. Αυτή την εβδομάδα θα πάρω τη νεα μου tv μετα απο 15+ χρόνια παρέα με μια crt 22". Μέχρι πρότινος ήμουν καρφί για την 32" Samsung F6100, αλλά ξαφνικά πήρε το μάτι μου ότι με 30+- παρα πάνω μπορώ να δώ και τη Sony W650. Να αναφέρω ότι η χρίση της θα είναι για gaming, dvd, blu ray, πολλες ταινίες μεσω media player, αλλα και tv μέσω τηλεοπτικού σήματος. Εσεις πιά λέτε απο τις 2? Να αναφέρω ότι δε με απασχολεί ούτε το 3d της samsung ουτε το smart της Sony. Τη θέλω για την καλύτερη απόδοση σε αυτά που ανέφερα. Σας ευχαριστώ.

Εως 430 το παρα παρα πολυ και αποσταση τα 2, 5 μετρα, αλλα λογο χώρου δε μπορω να παω σε μεγαλύτερη των 32"

Κανονικά κοιτάζεις για 46"-47". Αν μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου για να χωρέσεις ένα μέτρο πλάτος, πάρε τουλάχιστον κάποια στις 40"-42".

Ειναι μικρος ο χώρος και πραγματικά δε χωράει κατι μεγαλύτερο:/ οπως και να χει, αυτο που με απασχολεί για τα 2 αυτα μοντέλα ειναι η ποιότητα της εικόνας και πως αυτα μπορούν να ανταπεξελθουν στις απαιτήσεις μου

Δεν θα μπορείς να διακρίνεις τις διαφορές στις 32" με 2,5 μέτρα απόσταση...

Ειναι μικρος ο χώρος και πραγματικά δε χωράει κατι μεγαλύτερο:/ οπως και να χει, αυτο που με απασχολεί για τα 2 αυτα μοντέλα ειναι η ποιότητα της εικόνας και πως αυτα μπορούν να ανταπεξελθουν στις απαιτήσεις μου

Φίλε μου δικός σου είναι ο χώρος δικά σου και τα χρήματα. Ρωτάς αν είναι καλύτερο να βάψεις ένα τοίχο με πινέλο ή με αερογράφο και τα παιδιά εδώ σου απαντάνε με βούρτσα. Πήγαινε σε ένα μεγάλο κατάστημα με ένα στικάκι με μιά ταινία 1080p, μέτρα 3 μεγάλα βήματα από κάθε 32αρα που σου αρέσει και δες εσύ τη διαφορά στην ποιότητα εικόνας.