Επιτελους! ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟΝ DILA!

Διονύσης1

AVClub Addicted Member
5 January 2007
1,568
Κέρκυρα
Σήμερα το μεσημερι, μετά από 15 τηλεφωνα στις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ για να μαθω που ειναι το δεμα, ΠΑΡΕΛΑΒΑ επιτελους τον DIla HD1 του Δημητρη από Αγγλία! :BDGBGDB55:

Επειδή είχα δουλειά και ΔΕΝ προλαβα καν να τον ανοιξω, εκατσα τωρα το βραδυ, τον ξεπακεταρισα και τον εστησα στη θεση του, αλλά απο δοκιμες δεν προλαβα να κανω και πολλες γιατί ημουν κουρασμενος....

Ενα μονο θα σας πω!
Ανοιξα το PS3 και εβαλα μεσα το Blu-Ray από το Hitech...
Με το που ξεκιναει να δειχνει την πρώτη εικόνα, ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ το Sixaxis, και έμεινα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΑΥΔΟΣ να κοιτάω..... :speechless-smiley-0:

ΜΕΓΑΛΕΙΟ! :violent-smiley-030:

Τόσο καιρό άκουγα για Dila και Dila, και νομιζα οτι ειναι υπερβολές.... ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημερα επαθα την πλακα της ζωής μου!!!:SFGSFGSF:

Σαν να εχω μια Pioneer Kuro 100 ιντζων στο σπίτι μου... :guitarist:

Απο φωτεινοτητα ΣΧΕΔΟΝ με τυφλωσε.... Πλημυρισε το δωματιο απο φως σαν να ηταν μερα..... Ολοι οι αλλοι μου φαινονται κερακια μπροστά του....

Η λαμπα να ειναι στο Normal, και να εχω χαμηλωσει ΤΕΛΕΙΩΣ Brightness και Contrast και Gama, και παλι να νομιζω ότι αστράφτει κάθε φορά που αλλαζα απο σκοτεινη σε φωτεινη σκηνη....

Ημουν στα 4 μετρα αποσταση και τα ματια μου βγαζουν ΑΚΟΜΑ λαμπυριδες...:eek::eek:

ΘΑ βαλω αυριο πορτατιφ διπλα μου, για να ΜΗΝ ειναι τελειως σκοταδι.... Η μαλλον ΚΑΛΥΤΕΡΑ ενα ενυδρειο με ψαρακια με λαμπες φθοριου μεσα...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ,δεν δοκιμασα κατι αλλο για αποψε γιατι ημουν τυφλα στην κουραση, αλλά αυριο αναμενονται συνταρακτικες δοκιμες από HTPC και PS3, καθώς και πολλά - πολλά screenshots!!! :worshippy:

Last edited:
Εδω μερικες photo που τραβηξα στα γρηγορα απο το χωρο μου και απο το "ξεπακεταρισμα":

P1110214.jpg

P1110217.jpg

Εδώ ειναι πάνω στην γνωστή κουβερτα για οσους την ξερουν απο το προηγουμενο μου thread : :flipout::flipout:
P1110218.jpg

P1110219.jpg

P1110225.jpg

P1110223.jpg

Αυτα για σημερα! Τα υπολοιπα μεσα στο Σαββατοκυριακο!
Ευχαριστώ ΠΟΛΥ τον Δημητρη μιας και το μηχανημα ΗΤΑΝ πραγματικα σε ΑΨΟΓΗ κατασταση σαν καινουργιο, και ολους οσους με επεισαν με τις συμβουλες τους και τα posts τους για την αγορα του!
:ernaehrung004:

Σωστός Γιάννη, αλλά εμένα οι 8 μερες που τον περιμενα μου φανηκαν 8 μηνες!!! :grandpa:

Αφου να φανταστεις, οταν δεν ειχα κατι να κανω, κοιμομουν , για να περνανε πιο γρηγορα οι ωρες... :flipout::flipout:

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τα καλά σας λόγια παιδιά!
Ελπίζω να μου μείνει γερός και να μην χαλασει ποτε, ετσι ωστε να με συντροφευει για πολυ-πολυ καιρο ακόμα! :ernaehrung004:

ΟΝΤΩΣ σε σχεση με τον Epson 700 που ειχα είναι ΤΕΡΑΣ! Παλι καλά που ειχα προβλεψει να φτιαξω το ντουλαπακι πιο μεγαλο, αλλιως ΔΕΝ θα χώραγε.

Ψαχνω να βρω τροπο να τραβηξω screenshots και να ΜΗΝ μου βγαινουν κουνημενα, για να τα ανεβασω εδώ.

Εχω την Olympus C-70, επανω σε τρίποδο, με ISO 400 και προγραμμα για νυχτερινη ληψη χωρις φλας, και αυτοματο χρονοδιακοπτη, αλλά και πάλι μου βγαινουν κουνημενες.....:furious3:

Καμια ιδεα απο τους εμπειρους?