ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟΝ IPBOX 9000 HD

εννοείται ότι είναι κούκλος ...

και τώρα η αιώνια ερώτηση ( όταν βρεις την απάντηση )
μπορούμε να βλέπουμε HD κανάλι και να έχουμε ήχο από nova ;

ΥΓ το πήρες με τα 2 tuners; ή σκοπεύεις να το βάλεις αργότερα;

Καλο θεατoς φιλε, και το δικό μου σήμερα τον παρέλαβα σε μαύρο.Eκανα δοκιμες με μια sky digital και η ποιότητα τις εικόνας στην sony v3000 40" ήταν εξαιρετική. Άντε μπαίνει στην άκρη τώρα μέχρι να βγει κανένα Image τις προκοπης και αντικαταστήσει τον dreambox μου.

Καλο θεατoς φιλε, και το δικό μου σήμερα τον παρέλαβα σε μαύρο.Eκανα δοκιμες με μια sky digital και η ποιότητα τις εικόνας στην sony v3000 40" ήταν εξαιρετική. Άντε μπαίνει στην άκρη τώρα μέχρι να βγει κανένα Image τις προκοπης και αντικαταστήσει τον dreambox μου.
vale ena mati ston thor tha sou xriasti !! kinito piato akoma kalitera !!
click me

Last edited:
φιλε anetos1 περιμενουμε τις εντιποσεις και τους προβληματισμους σου για τον δεκτη.
καλοριζικος βασικα,ακουω πολλους για τον συνκεκριμενο δεκτη ενδιαφερονται.
Απο τιμουλα ποσο κοστιζη κτλπ ??

ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΔΕΚΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΩ ,ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΚΟΣΜΟ ....ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΕΙΜΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΚΛΠ.

Attachments

• 015.JPG
    015.JPG
    131.5 KB · Views: 187
  • 018.JPG
    018.JPG
    147.6 KB · Views: 120
  • 019.JPG
    019.JPG
    135.5 KB · Views: 154
Η SF θα βγάλει κάτι , άλλωστε τσέχοι-σλοβάκοι είναι
όπως & η μαμά εταιρία
Θα είναι βασισμένο στο ab enigma &
όχι στα κλασικά enigma1 & 2 στύλ Dreambox.

Aναμένουμε drivers για βγεί enigma2,
σύμφωνα με πληροφορίες θα περιμένουμε μερικούς μήνες ακομα .....

Για όσους ενδιαφέρει το enigma2 είναι σχεδόν έτοιμο για τον 422 που
ειναι στύλ 7025

ab com = OEM, dgstation = μαμά.έτσι κι αλλιώς ακριβώς τo ίδιο hardware έχουνε δεν αλλάζει τίποτα απόλυτος μοναχα η πρόσοψη.

Απο εικονα στα SD καναλια,μετρια ως καλη, τωρα ειναι και η Lcd 52'οπου μεγαλωνουν οι ατελειες,απο hd oμως κανονι...το προβλημα ομως ειναι αλλου, οτι θελει δουλεια ακομα στο image, αρκετα προβληματακια,κοληματα κλπ..

αυτα..

Attachments

• 036.JPG
    036.JPG
    43.3 KB · Views: 112
  • 022.JPG
    022.JPG
    89.2 KB · Views: 138
  • 028.JPG
    028.JPG
    131.9 KB · Views: 127
  • 030.JPG
    030.JPG
    153.3 KB · Views: 119
οποιος θελει να κανει upgrade απο r6152 to r6407 image,me usb,πλεον πρεπει να κρατα το οn πατημενο καi το up και οχι το > οπως πριν.